Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

QUOTE(zaniatja @ 2011 02 28, 17:59)
Laba,

Kvaki, o tavo mama mokytoja? Ka ji sako apie tuos vaikucius biski anksciau pradejusius mokykla? As kazkaip bijau greitinti vaikui gyvenima  ax.gif Nors visokiu priestaringu minciu turiu  blink.gif  Jei ji mokykloj dirba, vistiek visokiu vaiku mato. Ar tiem jaunesniem pradejusiem nera is pradziu per sunku?... g.gif

Aga mokytoja. Šiaip pagal brandą reik labiausiai žiūrėt. Kaip moka būt savarankiškas, apsirengt, batus užsirišt, į wc vienas nueit... po to tik nusėdėjimas klasėj, o mokslai paskiausiai mirksiukas.gif Kai papasakoja kokių vaikų ateina, tai žinai.. daugelio mūsų penkiamečiai geresni pasirodo...

Šiaip aš ir mama mano tos pačios nuomonės - jei dvejoji vest nevest 6 metų, o vaikas nori, tai geriau vest. Nesiseks, nepritaps, bus sunku - galėsi atsiimt ir kitą met vest,o 7 jau nebus kur dingt. Būna vaikai mažiukai ten neatskirsi ar net lenkia 7mečius, o būna kad porą mėn palanko ir atsiima.

QUOTE(saraja @ 2011 02 28, 19:02)
Labuka 4u.gif Skubu pranešt,kad KRISSTE.BY šiandien ankstyvą rytą sulaukė trečiojo sūnelio wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nesulaukė pavasario...

Edisada, 100 metų bigsmile.gif užsuk dažniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif Skubu pranešt,kad KRISSTE.BY šiandien ankstyvą rytą sulaukė trečiojo sūnelio wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciukas uz puikia naujena 4u.gif 4u.gif
Kriste.by sveikinimai drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif kantrybes ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
kristei sveikinimas wink.gif trecias sunus, ech... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saraja @ 2011 02 28, 20:02)

Sveikinam sveikinam sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Kvaki @ 2011 02 28, 22:19)
Aga mokytoja. Šiaip pagal brandą reik labiausiai žiūrėt. Kaip moka būt savarankiškas, apsirengt, batus užsirišt, į wc vienas nueit... po to tik nusėdėjimas klasėj, o mokslai paskiausiai  mirksiukas.gif Kai papasakoja kokių vaikų ateina, tai žinai.. daugelio mūsų penkiamečiai geresni pasirodo...

Šiaip aš ir mama mano tos pačios nuomonės - jei dvejoji vest nevest 6 metų, o vaikas nori, tai geriau vest. Nesiseks, nepritaps, bus sunku - galėsi atsiimt ir kitą met vest,o 7 jau nebus kur dingt. Būna vaikai mažiukai ten neatskirsi ar net lenkia 7mečius, o būna kad porą mėn palanko ir atsiima.

Nu del savarankiskumo, as manau, mano Paulina pakankamai savarankiska jau dabar. Kartais tik tingi pati apsirengt, praso padet, bet puikiausiai moka pati, dantukus valosi, prausiasi pati, pati savo rubu stalcius susitvarko, susilanksto, turi noro ir mokytis raides (bangom tokiom), pazista visas didziasias raides... nu prigyriau cia blush2.gif Bet yra kita problema... prisibijo drasiu, mandresniu vaiku, nemoka uz save pastovet, jei koks vyresnelis mesteli kokia grubesne fraze- is karto verkia, ilgai prisimena ir labai pergyvena del to konflikto. Pvz.: vakar apsiverke prisiminusi, kad pernai darzely mergaite viena dave jai saldaini, ji suvalge ta saldaini, o veliau ta mergaite paprase atiduoti atgal saldaini ir labai supyko, kad Paulina jo jau nebeturi. Ir ji ta situacija interpretuoja taip, kad ji pati negerai padare, kad suvalge ne savo saldaini. Sake aukletoja ja uzstojo, aiskino tai kitai, kad jei davei, tai nera cia ko pykt dabar, bet vat ji vos ne po metu prisiminusi ta ivyki dar sugeba susigraudint verysad.gif Tai bijau, kad nebutu uzguita, jei vyresni vaikai klsej bus... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saraja @ 2011 02 28, 20:02)

dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mes tai bandysim nuo rudens i paruosiamaja eiti, o paskui matysim kaip ten mums seksis.
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai Kristei.by!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Istojo i po tris bernus auginanciu buri biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
man ziaurus PSM antra diena ant sluotos skraidau ir zaibais gasdinu wacko.gif nemegstu tokios saves ... cool.gif

zanatja skaitau ir pries akis stovi mano D..nu irgi toks pesimistas verysad.gif .....

kazkaip per SM buvau radusi testu pavyzdzius kuri nauduoja PPT ( tik nezinau tiksliai sito) nu ir ant bajerio padarem su vaikiais...Danielio atsakymai lenke Aleksandro blink.gif rolleyes.gif buvau nustebinta labai wub.gif ... tuo pavz ir parasem prasyma i paruosiamaja...ziuresim kas PPt pasakys tuo klausimu..
kaip tuoj pasakaiteje "mano vaikai patys paciausi " wub.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalita @ 2011 03 02, 11:00)

kazkaip per SM buvau radusi testu pavyzdzius  kuri nauduoja PPT ( tik nezinau tiksliai sito) nu ir ant bajerio padarem su vaikiais...

Butu idomu padaryti ir man su Agnele, gal kas uzmatet ir nuoroda galit imesti? ax.gif

Labas rytas

Sveikinimai sulaukus mazylio 4u.gif
Atsakyti
testukai
4u.gif
Atsakyti

Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vis tingejau.... dabar prisiruosiau parodyt musu su Svistute sausainukus Kaspara ir Paulina tongue.gif
Cia svenciam Naujus metus:
user posted image
Cia epizodas is Kasparo gimtadienio:
user posted image
O cia is Paulinos gimtadienio:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2011 03 03, 13:29)
Vis tingejau.... dabar prisiruosiau parodyt musu su Svistute sausainukus Kaspara ir Paulina tongue.gif
user posted image

Kavalierius ir pana kepe blynus su smala smile.gif
Labai grazi si foto wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalita @ 2011 03 03, 12:08)

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 03 kovo 2011 - 14:42