Labutis mamytes ,
Su Naujais metais Visus!
Sausinukam mūsų linkiu augti sveikiems, žingeidiems, tokiems pat nenuoramoms, kaip dabar
Ir sveikinu tuos, kam suėjo 7 metukai bei kam bus
Sausinukam mūsų linkiu augti sveikiems, žingeidiems, tokiems pat nenuoramoms, kaip dabar
Ir sveikinu tuos, kam suėjo 7 metukai bei kam bus
Maniskis tai jau ir gimtadienio sventimo scenariju man pasake
Sako: pirmiausiai nueisim i kino teatra, paziuresim filmuka, po to nuvaziuosim i McDonolda nusipirksim HappyMyla, po to i zaislu parduotuve issirinksiu dovana, o vakare, kai jau sutems, uzdegsim zvakutes ant torto ir uzpusiu jas.
Na ka, reiks igyvndinti vaiko gimtadienio plana
Sako: pirmiausiai nueisim i kino teatra, paziuresim filmuka, po to nuvaziuosim i McDonolda nusipirksim HappyMyla, po to i zaislu parduotuve issirinksiu dovana, o vakare, kai jau sutems, uzdegsim zvakutes ant torto ir uzpusiu jas.
QUOTE(Šarlota @ 2013 01 02, 19:36)
Maniskis tai jau ir gimtadienio sventimo scenariju man pasake
Puikus planas
Mes šiandien jau atšventėm namuose, o savaitgalį irgi suplanavo. Parašėm pakvietimus draugėm ir draugam, kuriuos pakviest norėjo ir eisim į teatrą, o po spektaklio valgysim gimtadienio tortą. PAskui važiuosim dovanos rinktis
Sarlota, dideliausi sveikinimai, abiem progom Lengvo laukimo!
Aciukas aistiushka_ Šį kart ir savijauta geresnė, tik pilvas jau dvigubai didesnis, nei buvo su Danielium, tai puskuoju jau kaip turi buti Laukiu vasario pabaigos, dekretines
Oi kaip senai jau cia kas buves
Atejau inest naujienu Danielius turi broliuka Bena. Grazu motinos dienos ryta, geguzes 5 d., gime sunelis Benas
O kaip kiti sausinukai gyvena, nors trumpai, atgyvinkit musu forumiuka
Atejau inest naujienu Danielius turi broliuka Bena. Grazu motinos dienos ryta, geguzes 5 d., gime sunelis Benas
O kaip kiti sausinukai gyvena, nors trumpai, atgyvinkit musu forumiuka
Šarlota, sveikinimai, dideliausi . Danielius jau tikras didysis brolis!
Man labai įdomu kaip mokinukams sekasi? Ar pateisino viltis tėvų leisti anksčiau.
Dabar labai apie tai mąstau ir suprantu, kad nereikėjo bijot, subrendęs vaikis buvo mokyklai, ir dabar visur jam sekas kaip lygus ir net aukščiau eina. Konkursuose dalyvauja... net stebiuos, kad čia mano vaikas
Man labai įdomu kaip mokinukams sekasi? Ar pateisino viltis tėvų leisti anksčiau.
Dabar labai apie tai mąstau ir suprantu, kad nereikėjo bijot, subrendęs vaikis buvo mokyklai, ir dabar visur jam sekas kaip lygus ir net aukščiau eina. Konkursuose dalyvauja... net stebiuos, kad čia mano vaikas
Sveikues,
Sarlota SVEIKINU!!!!
O mes tai gyvenam neblogai, ruosiames darzelio isleistuvem ir mokykla dar priesakyje. As tai nesigailiu, kad neleidau pernai- sau lengvesnius metus turejom. Dabar jau prasides: Paulina i mokykla, mazoji musu prades darzeli. Bet pernai sakydavo Paulina, kad nenori eit i mokykla (net nezinau is kur tokios mintys buvo), siemet jau matau, kad akys ziba Ziuriu- gal kokia foto imest forumo atgaivai
Papildyta:
Seses
Jeeeee............
Seni geri draugai (su Kasparu)
Sarlota SVEIKINU!!!!
O mes tai gyvenam neblogai, ruosiames darzelio isleistuvem ir mokykla dar priesakyje. As tai nesigailiu, kad neleidau pernai- sau lengvesnius metus turejom. Dabar jau prasides: Paulina i mokykla, mazoji musu prades darzeli. Bet pernai sakydavo Paulina, kad nenori eit i mokykla (net nezinau is kur tokios mintys buvo), siemet jau matau, kad akys ziba Ziuriu- gal kokia foto imest forumo atgaivai
Papildyta:
Seses
Jeeeee............
Seni geri draugai (su Kasparu)
Sveikinimai Sarlotai!!!
Paulinos kasos nuo mazens buvo ypatingos, bet dabar tai kazkas neitiketino...
Mes tai dziaugiames mokykla... Nors aisku, tenka truputi dirbti namie ir teveliams kai ka is mokyklos laiku prisiminti...
Kvaki, kaip tau einasi su keturiais? Kai man tampa sunku su trimis, tada as prisimenu, kad pas tave tai 4
Paulinos kasos nuo mazens buvo ypatingos, bet dabar tai kazkas neitiketino...
Mes tai dziaugiames mokykla... Nors aisku, tenka truputi dirbti namie ir teveliams kai ka is mokyklos laiku prisiminti...
Kvaki, kaip tau einasi su keturiais? Kai man tampa sunku su trimis, tada as prisimenu, kad pas tave tai 4
Aistiushka, ne viena auginu
Aš gėda pelėda, nei karto prie pamokų nesedėjau su Vincu... O ir jis turbūt gal porą kart tebuvo išsitraukęs Na smuikelio neskaitant...
Aš gėda pelėda, nei karto prie pamokų nesedėjau su Vincu... O ir jis turbūt gal porą kart tebuvo išsitraukęs Na smuikelio neskaitant...