Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

QUOTE(Kvaki @ 2012 12 14, 13:49)
Ir traumuoji vaiką? Gi žmogus tiki, laišksu rašo... o pasirodo į tyrus...  negirdi jo niekas...  doh.gif

kodėl traumuoju? Atneša lėlytę visada, bet ne barbę blush2.gif juk seni tie kalėdų seniai nesupranta ir nepažįsta tų barbių ax.gif

QUOTE(Šarlota @ 2012 12 14, 14:12)
Galiu ir viesai pakalbet  ax.gif, tarp musu mergaiciu  rolleyes.gif
Susitikau zmogu, kuri pamilau  wub.gif , po metu, t.y. si spali susituokem ir laukiam atzaleles jau (greiciausiai broliuko  wub.gif ).

Vestuviu akimirkos

bigsmile.gif nu kaip smagu thumbup.gif o nuotraukų grožis, pati kokia ledinė moterytė esi wub.gif thumbup.gif Sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrene: 14 gruodžio 2012 - 22:31
Sarlota thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
LABAI LABAI DZIAUGIUOSI. SVEIKINIMAI DIDZIAUSI clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
jau kai liniuote parase pamaciau, o cia dar ir vestuves smile.gif super.
Atsakyti

Aciukas visoms rolleyes.gif
Tikrai laiminga esu wub.gif

Kvaki, ten seses paneles smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Šarlota, sveikinimai 4u.gif

Mūsų panelė baby born su arkliuku užsiprašė. Kai pamačiau kainą blink.gif Tai šiaip ne taip perkalbėjau, gal užteks tik baby borno (nei vieno neturi). O jai pačiai savotiškas šokas buvo, kai parduotuvėj pamatė bb arkliuką vieną be lėlės. Kaip Senelis supras, kad dar ir lėlę reikia atnešt, juk ji abu nupiešė biggrin.gif Kam jai to arklio, jei lėlės neatneš?! Kelias dienas buvo kalbos, tad atšnekėt nuo arkliuko buvo nesudėtinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edisada @ 2012 12 18, 13:28)
Sveikos!

Šarlota, sveikinimai 4u.gif

Mūsų panelė baby born su arkliuku užsiprašė. Kai pamačiau kainą blink.gif Tai šiaip ne taip perkalbėjau, gal užteks tik baby borno (nei vieno neturi). O jai pačiai savotiškas šokas buvo, kai parduotuvėj pamatė bb arkliuką vieną be lėlės. Kaip Senelis supras, kad dar ir lėlę reikia atnešt, juk ji abu nupiešė biggrin.gif Kam jai to arklio, jei lėlės neatneš?! Kelias dienas buvo kalbos, tad atšnekėt nuo arkliuko buvo nesudėtinga smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oij, koks tas senelis derybininkas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kad manoji nors kartą būtų lėlių užsimaniusi....
Vakar parašė kalėdų seneliui dar 2 laiškus smile.gif pageidavimai- auskariukai ir kanklės
Už brolį laiškų nerašo....
Atsakyti
LAba visoms,

Sveikinimai Sarlota, ir sutuoktuviu proga, ir nestuke.gif dziaugiuosi uz Jus smile.gif

kad jau prakalbote apie senelius, tai net nezinau, ar mano Emilija suabejojo seniu, bet taip ir nesugebejau itikinti parasyti laisko blink.gif bet jos norus zinau, tai ne problema irnesakyk.gif

nuotaikos visai nekaledines, is pradziu E plauciu uzdegimas, dabar as visa kriokianti, jau menesi laiko be poliklinikos ir namu nieko nematau doh.gif kosmaras, ta ziema... ir farmacininkai... rolleyes.gif

kaktuseli, nieko keisto nematau mirksiukas.gif

Kvaki, susitvarkiau as. Supranti apie ka as rolleyes.gif ne is pirmo karto pavyko, bet dabar liuks (tikiuosi kad prasitampis dar truputi). Nebeatrasiau, nes kaip ir minejau su ligomis uzsiknisom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryyd: 19 gruodžio 2012 - 15:47
Sveikuciai sausainukai 4u.gif

t 4u.gif i ka, ir vel sventes, ir tuoj vaiku gimtadieniai smile.gif
Musu Paulina senio paprase leliu baldeliu ( cia as tokia minti pakisau, nes tevas daro leliu nama), dar baisiai nori Mikes pukuotuko enciklopedijos, barbiu masinos. Kiek zinau, viska gaus, tik is tetu, mociuciu- ne is musu smile.gif
Skaitymui manija pagavus Paulina- skaito ir skaito isilindus knygas viena po kitos. Kazin cia praeis kazkada, ar jau liks knygu megeja g.gif

QUOTE(Šarlota @ 2012 12 14, 15:12)
Galiu ir viesai pakalbet  ax.gif, tarp musu mergaiciu  rolleyes.gif
Susitikau zmogu, kuri pamilau  wub.gif , po metu, t.y. si spali susituokem ir laukiam atzaleles jau (greiciausiai broliuko  wub.gif ).

Vestuviu akimirkos

Ten ir Danieliu kostiumuota tarp panu pamatysit wink.gif

Labai jau skoninga grazi nuotaka thumbup.gif Laimes Jums 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Visu pirma, su sv. Kaledom! Laimes, dziaugsmo, sveikatos ir laimes jusu namams!
Dar labai labai noriu pasidziaugti ir pasveikinti Sarlota wub.gif puikios naujienos, grazios nuotraukos, sunus koks i tave panasus wub.gif
Mano Kasparas dar tiki seneliu. Tiesa vasara viena vyresne mergaite padare meskos paslauga - pasake, kad jo nera. As kitam kambari buvau ir isgirdau, tai patikekit, toks siurpas ir nusivylimas perbego per kuna, vos neapsiverkiau biggrin.gif bet kazkaip paskui pasnekejom ta tema, laukiau kol pats uzklaus, kad itartina neatrodytu, nors kaip sunku buvo nutyleti. Kelis argumentus pasakiau ir tiki wub.gif rase laiska. Gerietis jis pas mane - tik vieno dalyko uzsiprase - lego ninjago. Gavo daugiau apie ka svajojo. Man ir nepatinka visokie bakuganai, monsunai ir pan. Bet as manau kad cia yra sio laikmecio zaislai ir manau, kad ju nepirkimas ivarytau vaikui daug kompleksu. Kiti vaikai turi, zaidzia, tik jis vienas ne. Gudrene, manau be reikalo tu su tom barbem. Atimi is vaiko toki vaikystes malonuma. Kas jei ne mes, mamos, turim vaikam sukurti tikrus vaikystes stebuklus. Pamenu buvau jau paaugle kaiatsirado barbes. Bet ir as jos labai norejau, nors labai ne daug kas tokias turejo. Kai suzinojau, kad viena giminaite atveze man barbe dovanu, oj kaip apsidziaugiau... Nors ir buvo pati paprasciausia, su plaukais kur pasikelia ir plike sviecia wub.gif
Aisku cia tavo reikalas, bet manau jaus ateityja dukra del tu barbiu nuoskauda. Gerai, senelis senas, o pvz kodel gimtadieniui nepekat kaip pasiaiskinat?
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2012 12 27, 02:26)
Aisku cia tavo reikalas, bet manau jaus ateityja dukra del tu barbiu nuoskauda. Gerai, senelis senas, o pvz kodel gimtadieniui nepekat kaip pasiaiskinat?

Gimtadieniui niekad neprašo biggrin.gif bet iš tikrųjų man bent jau taip atrodo, kad čia jai daugiau ne dėl to, kad nori tos barbės, o kažkaip standartiškai senelio reikia prašyti lėlės unsure.gif ir dar barbės doh.gif

Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 12 27, 18:32)
Gimtadieniui niekad neprašo  biggrin.gif  bet iš tikrųjų man bent jau taip atrodo, kad čia jai daugiau ne dėl to, kad nori tos barbės, o kažkaip standartiškai senelio reikia prašyti lėlės  unsure.gif  ir dar barbės  doh.gif

O, dar idėja kilo bemąstant ta tema...
Ar tos barbės yra "barbės" ar "Barbės"... gal pvz vaikui visos lėlės yra barbės.. bendrinis žodis, kaip mums pampiai...

Mano Vincui, tai tikrai ne bendriniai. Jei jau reik, tai būtent to ir ne kito... Taip ir su bakuganais buvo.. dabar monsuno reikėjo... ir taip reikėjo, kad šakės. kol jo negavo, tai spėjo tris pakuotes muilo burbulų nusipirkt, visą skystį išpilt, kad tik tie indeliai liktų.. Nešės laukan ir su kiemo vaikais žaidė "monsunus" lotuliukas.gif
Atsakyti