Visu pirma, su sv. Kaledom! Laimes, dziaugsmo, sveikatos ir laimes jusu namams!
Dar labai labai noriu pasidziaugti ir pasveikinti Sarlota
puikios naujienos, grazios nuotraukos, sunus koks i tave panasus
Mano Kasparas dar tiki seneliu. Tiesa vasara viena vyresne mergaite padare meskos paslauga - pasake, kad jo nera. As kitam kambari buvau ir isgirdau, tai patikekit, toks siurpas ir nusivylimas perbego per kuna, vos neapsiverkiau
bet kazkaip paskui pasnekejom ta tema, laukiau kol pats uzklaus, kad itartina neatrodytu, nors kaip sunku buvo nutyleti. Kelis argumentus pasakiau ir tiki
rase laiska. Gerietis jis pas mane - tik vieno dalyko uzsiprase - lego ninjago. Gavo daugiau apie ka svajojo. Man ir nepatinka visokie bakuganai, monsunai ir pan. Bet as manau kad cia yra sio laikmecio zaislai ir manau, kad ju nepirkimas ivarytau vaikui daug kompleksu. Kiti vaikai turi, zaidzia, tik jis vienas ne. Gudrene, manau be reikalo tu su tom barbem. Atimi is vaiko toki vaikystes malonuma. Kas jei ne mes, mamos, turim vaikam sukurti tikrus vaikystes stebuklus. Pamenu buvau jau paaugle kaiatsirado barbes. Bet ir as jos labai norejau, nors labai ne daug kas tokias turejo. Kai suzinojau, kad viena giminaite atveze man barbe dovanu, oj kaip apsidziaugiau... Nors ir buvo pati paprasciausia, su plaukais kur pasikelia ir plike sviecia
Aisku cia tavo reikalas, bet manau jaus ateityja dukra del tu barbiu nuoskauda. Gerai, senelis senas, o pvz kodel gimtadieniui nepekat kaip pasiaiskinat?