Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

QUOTE(Kvaki @ 2012 09 04, 21:34)
Uf.. skyla sausinukai į dvi dalis : mokykliečiai ir paruošiamukai...  ax.gif

Mes prie mokykliečių. Oi kokia laiminga žygiuoja. Aišku, pirmom dienom buvo streso ir pilvukas skaudėjo ir valgyti nenorėjo, bet pfiu pfiu pfiu lyg jau viskas susitvarkė
Su namų darbais sunkoka- neišeina rašyti tai tuoj numeta pieštuką ir neberašo doh.gif

QUOTE(zaniatja @ 2012 09 09, 14:47)

O i mokyklas kas leidziat, tai ipradines? I penkta klase jau tures eiti i kita mokykla?

Mums prie pat namų pagrindinė mokykla, tai į ją ir eina. O pradinė yra tik viena visam mieste, tai nusprendėm kad bus mažiau streso kad pradės pagrindinę lankyti iš karto. Vis tiek kiti vaikai, nes keitėm gyvenamąją vietą
Atsakyti
Už angeliuką Atėniukę degam žvakutę...

user posted image
Atsakyti
Sveikos, kaip sausainukai ruošiasi kalėdom? Dovanėlės jau nupirktos? manoji šiemet Lego frends užsipršė.... Tai nupirkau Kalėdom ir GD. Mokykloj per karnavalą leido būti kuo nori, tai bus piratė.
Ar jūsų vaikai dar tiki Kalėdų seneliu? Tuo kuris naktį dovanas po eglute palieka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 13 gruodžio 2012 - 16:44
Tiki, tiki, ir Kaldėdų seneliu ir dantukų fėja... ir viskuo kuo tik pasakai hihihi.gif

Man tai paskutiniu metu klausimas iškilo, kaip tokio amžiaus vaikai sugeba emocijas išreikšti?

Nu mano Vincas, tai, kažkaip keistai... eina mokykloj į spektaklius, renginius, ekskursijas... ko nepakalusiu tai viskas jam kaip dzin.. klausiu ar patiko, tai jis nežino. Tipo buvo ir buvo, ko čia dar patikt ar nepatikt doh.gif Mokykla irgi tas pats. Nei patinka, nei nepatinka. Niekad nesakė, kad neori eit, bet niekad nesakė,kad jam ten patinka doh.gif

Žodžiu, analizuoju save.., kaip čia tą vaiką prakalbinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 12 13, 16:43)
Sveikos, kaip sausainukai ruošiasi kalėdom? Dovanėlės jau nupirktos? manoji šiemet  Lego frends užsipršė.... Tai nupirkau Kalėdom ir GD. Mokykloj per karnavalą leido būti kuo nori, tai bus piratė.
Ar jūsų vaikai dar tiki Kalėdų seneliu? Tuo kuris naktį dovanas po eglute palieka?

sausainiukai tai gal i ruošiasi karpo snaiges, puošia namus, bet mamka visai kažkaip šiais metais nea schmoll.gif
Tiki seneliu thumbup.gif

QUOTE(Kvaki @ 2012 12 13, 19:58)
Tiki, tiki, ir Kaldėdų seneliu ir dantukų fėja... ir viskuo kuo tik pasakai hihihi.gif

Man tai paskutiniu metu klausimas iškilo, kaip tokio amžiaus vaikai sugeba emocijas išreikšti?

Nu mano Vincas, tai, kažkaip keistai... eina mokykloj į spektaklius, renginius, ekskursijas... ko nepakalusiu tai viskas jam kaip dzin.. klausiu ar patiko, tai jis nežino. Tipo buvo ir buvo, ko čia dar patikt ar nepatikt  doh.gif Mokykla irgi tas pats. Nei patinka, nei nepatinka. Niekad nesakė, kad neori eit, bet niekad nesakė,kad jam ten patinka  doh.gif

Žodžiu, analizuoju save.., kaip čia tą vaiką prakalbinti  ax.gif

NU tu čia kaip mano vyriausią būtai aprašius biggrin.gif jam neseniai 14 metų suėjo, o vis dar pečiais gūsčioja doh.gif kaip ir visur nori, bet emocijos kokios ir nesuprasi unsure.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos 4u.gif

Mes jau namucius pasipuosem.

Dovanu tai irgi uzsiprase doh.gif, cia Danielius taip laiske surase Kaledu seniui:
1. Laivo su inkaru
2. LEGO ryklio
3. Lektuvo
4. Ateivio, kuris gyvena menulyje biggrin.gif

Siais metais visa grupe vaidins "Pingvinu Kaledos" , visi bus pingvinais biggrin.gif

Atsakyti
kokie norai lotuliukas.gif

Šarlota, kokios naujienos nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif

Apie asmeninį gyvenimą turbūt viešai nekalbėsi, bet labai už jus džiaugiuosi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šarlota, wub.gif 4u.gif

Maniškė eilinį kartą barbės su barbinu užsiprašė. Jau nežinau kiek metų iš eilės, bet niekad negauna, nes nekenčiu aš tų lėlių ir nenoriu jų savuose namuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 12 14, 12:41)
Šarlota,  wub.gif  4u.gif

Maniškė eilinį kartą barbės su barbinu užsiprašė. Jau nežinau kiek metų iš eilės, bet niekad negauna, nes nekenčiu aš tų lėlių ir nenoriu jų savuose namuose  blush2.gif

Ir traumuoji vaiką? Gi žmogus tiki, laišksu rašo... o pasirodo į tyrus... negirdi jo niekas... doh.gif

Aš kai paklausau, kaip jie mąsto, perliukų savo pažeria... tai kažkaip galvoju, kad vis tik negalim mes suaugę savo principų taip griežtai jiems prikišti... patys norim sukurti iliuziją ir patys norim ją sugriauti kai sukuriam ...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 12 14, 10:43)
Šarlota, kokios naujienos  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Sveikinimai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Apie asmeninį gyvenimą turbūt viešai nekalbėsi, bet labai už jus džiaugiuosi  4u.gif thumbup.gif

Galiu ir viesai pakalbet ax.gif, tarp musu mergaiciu rolleyes.gif
Susitikau zmogu, kuri pamilau wub.gif , po metu, t.y. si spali susituokem ir laukiam atzaleles jau (greiciausiai broliuko wub.gif ).

Vestuviu akimirkos

Ten ir Danieliu kostiumuota tarp panu pamatysit wink.gif

Atsakyti
Wow kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif Super..
Čia sesės mergičkos, ar jau kaip ir tavo...?
Fainos foto... pati labai šauniai atrodo ir vaikai dar papuošia... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šarlota, labai džiugios naujienos wink.gif labai džiaugiuosi už jus wink.gif bigsmile.gif
Atsakyti