Matau del mokyklu diskutuojate. As ir galva sukau. (gimes 01.03) Bet nusprendem dar palaukti metelius, tad rudeni eis i paruosiamaja darzelyje.
Kvaki, graziai vaikuciai atrodo O ka ten reiskia uzrasas tavo prie vaiku?
Gudrene, labai grazi mergyte. Akys
Fruste, faina broliuku meile
QUOTE(JulieTa @ 2012 05 22, 14:46)
Ne tik ateiti, bet ir užšnekinti
QUOTE(Kvaki @ 2012 05 22, 16:27)
Ne tik ateiti, bet ir užšnekinti
taip, nes mes su Kvaki busim vienoj kruvoj beplepancios
Svistute, mažėlis tai visas visas į Tave . Du broliukai dobiliukai
Labai grazi Svistutes vaiku foto. Tik man kaip tik vyresnelis i Svistute, o mazylis i teti panasus
Del tu panasumu, tai visi iskart sako, kad vyresnelis i mane, o mazius i teti. Cia plaukai klaidina. Is tiesu, Kasparas turi mano akis, zvilgsni, o lupos, nosis tecio. Ir ypac kuo toliau, tuo darosi panasesnis, manieromis ir pan. i teva. Mazius maisytas. Bet paziurejus mano mazos foto, panasus i mane, bet turi panasumu ir su vyro gimine. Vat taip va
Sveikutės
Rusnytė rugsėjį eis į paruošiamukus. Jau seniai nusprendus, nėr kur mums skubėt. Šiandien paskutinė diena darželį kaip darželinukei. Ryt ir visą vasarą atostogausim kartu Sakau Rusnei, grįši rugsėjį jau kaip ne darželinukė, o paruošiamukė
Pas mus nerealūs atsikalbinėjimai vėl prasidėjo. Praeitą sav Rusnytė apsirgo, teko visom panelėm kartu namie būt. Ir taip įkyriai, specaliai viską daro Vieną vkrą (kai jau vyras su Rūtele miegojo) sakau, Rusne, jei taip toliau, išvesiu į kt kambarį, stovėk ten, kol miegot užsimanysi. O ji man - nereikia tempt manęs, aš galiu pati išeit?
Kvaki, Gudrene, Fruste, Svistute, nuostabūs vaikučiai.
Rusnytė rugsėjį eis į paruošiamukus. Jau seniai nusprendus, nėr kur mums skubėt. Šiandien paskutinė diena darželį kaip darželinukei. Ryt ir visą vasarą atostogausim kartu Sakau Rusnei, grįši rugsėjį jau kaip ne darželinukė, o paruošiamukė
Pas mus nerealūs atsikalbinėjimai vėl prasidėjo. Praeitą sav Rusnytė apsirgo, teko visom panelėm kartu namie būt. Ir taip įkyriai, specaliai viską daro Vieną vkrą (kai jau vyras su Rūtele miegojo) sakau, Rusne, jei taip toliau, išvesiu į kt kambarį, stovėk ten, kol miegot užsimanysi. O ji man - nereikia tempt manęs, aš galiu pati išeit?
Kvaki, Gudrene, Fruste, Svistute, nuostabūs vaikučiai.
Laba diena
Oi, kiek cia naujienu
O vaikuciu grozis
Mes i mokykla dar neisim, nors is pradziu galvojau leisti. Bet mano Jonas toks isdykes, toks razbainykas - nors ir nepiktybiskas - tai gal susitupes dar per metus. Moka jau ir skaityt, rasyt, skaiciuoja iki 1000... Visus praejusius mokslo metus lanke anglu kalbos pamokeles, tai ir angliskai siek tiek "kerta".
Apdvanojimai Jaunuju gamtininku centre - cia toki tarptautini konkurseli laimejo, pasigirsim
Norejau foto ideti dar is vienu apdovanojimu, taip pat dailes, bet negaliu i savo albuma ieiti, kazkas su slaptazodziais negerai , tai ir ikelti foto negaliu... Kas turit mano FB, tai galit pamatyti
Oi, kiek cia naujienu
O vaikuciu grozis
Mes i mokykla dar neisim, nors is pradziu galvojau leisti. Bet mano Jonas toks isdykes, toks razbainykas - nors ir nepiktybiskas - tai gal susitupes dar per metus. Moka jau ir skaityt, rasyt, skaiciuoja iki 1000... Visus praejusius mokslo metus lanke anglu kalbos pamokeles, tai ir angliskai siek tiek "kerta".
Apdvanojimai Jaunuju gamtininku centre - cia toki tarptautini konkurseli laimejo, pasigirsim
Norejau foto ideti dar is vienu apdovanojimu, taip pat dailes, bet negaliu i savo albuma ieiti, kazkas su slaptazodziais negerai , tai ir ikelti foto negaliu... Kas turit mano FB, tai galit pamatyti
Apdovanojimai sventeje
Prie savo graziuju marguciu parodoje, su dovanomis
Vasaros roguciu trasoje ant Kalitos kalno
pakeliui namo
Prie zaidimu namelio
vasara pievoje