Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

Kvaki, koks grozis tu fotkiu, sakes wub.gif o mociutei dovana - neapsakoma wub.gif
Atsakyti
Kvaki kaip faina wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
ryyd, ateis laikas ir sėdės wink.gif maniškė tai ankstokai sakyčiau, bet tėtis ištreniravo, išmankštino, tai tuoj ir vaikščiot pradės biggrin.gif

Kvaki, nėra žodžių man apie jūsų šeimynėlę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 05 17, 11:02)
Gal ir pasirodyt Jums ta proga ???

Grozis neapsakomas wub.gif

Kvaki irgi abi nuotraukos superines wub.gif
Atsakyti
Gudrene, o jau akys seses wub.gif
Kvaki, nerali seimynele jusu wub.gif

O mes kazkaip vis nenufotkinam vaiku, apsileidom ziauriai blush2.gif
Atsakyti
Labukas.

Toliau laukiu del komentaru del mokyklos 4u.gif blush2.gif ax.gif Ar jau einat ar ne dar.
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2012 05 10, 17:54)
va jeiii... sauksmas tyrose  blink.gif
nieks nekalba  blink.gif
oj as apie darzelio isleistuves nepatareja, nes dar nei vieno vaiko neteko isleist is darzelio. Paulina dar kitais metais i d blink.gif rza eis, aciu dievui. Man kazkaip baisu ta mokykla, as jos bijau  unsure.gif

QUOTE(LiolikP @ 2012 05 18, 12:14)
Labukas.

Toliau laukiu del komentaru del mokyklos  4u.gif  blush2.gif  ax.gif  Ar jau einat ar ne dar.

Mes jau ir mokykloj buvom, susipažinom su mokytoja ir būsimais klasiokais.
Klasėj 26 mokiniai, siaubas, kaip mokytoja su tokiais kleckais susitvarkys doh.gif
kad būtumėm 2006 m gimę, tai tikrai neskubėtumėm į mokyklą, bet kad pasirinkimo neturim. Auklėtoja ramina, sako kad pasiruošusi panelė mokyklai, o kaip iš tikro tai nžn..... Baisu ir man, o panelė laukia kada riek eiti į mokyklą, jai jau kitas etapas, jaučiasi tokia didelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 05 18, 13:53)
Mes jau ir mokykloj buvom, susipažinom su mokytoja ir būsimais klasiokais.
Klasėj 26 mokiniai, siaubas, kaip mokytoja su tokiais kleckais susitvarkys  doh.gif
kad būtumėm 2006 m gimę, tai tikrai neskubėtumėm į mokyklą, bet kad pasirinkimo neturim. Auklėtoja ramina, sako kad pasiruošusi panelė mokyklai, o kaip iš tikro tai nžn..... Baisu ir man, o panelė laukia kada riek eiti į mokyklą, jai jau kitas etapas, jaučiasi tokia didelė smile.gif

Pala, tai o kada jus gimet, saraselije kaip ir 2006.01.01...
Atsakyti
Mes irgi neisim i mokykla dar, aklbejau ir mokytoja viena ir darzelyje su aukletoja tai sako gudrus vaikas protingas bet ner kur skubet, spes baigs ta mokykla, geriau jau lai gudresnis nueina i pirma klase negu vilksis kur gale.
Tai mane kazkaip ir itikino kad ner ko cia skubintis, nors as visad galvojau kad leisiu anksciau i mokykla.
sunkus bus kiti metai, i darba iseisiu, mazas i darza , Lukas i mokykla, nu bet kaip nors smile.gif
broliai ryte pries darzeli, isvaziavo lukas i viktorina siandien , atrinko 5 vaiksu is darzelio ir jis papuole, tai laimingas visas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fruste: 18 gegužės 2012 - 14:16
QUOTE(LiolikP @ 2012 05 18, 13:17)
Pala, tai o kada jus gimet, saraselije kaip ir  2006.01.01...

Aš jau kažkada rašiau kad klaida tame saraše, Agnė yra gimusi 2005-12-29
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 05 21, 08:21)
Aš jau kažkada rašiau kad klaida tame saraše, Agnė yra gimusi 2005-12-29

Kaip pagalvoji skiria tik kelios dienos , bet Jums jau reikia į m-klą, o mes galim rinktis ax.gif maniškė gimus Sausio 2 d biggrin.gif

Fruste, bernužėliai Tavo kokie fainuoliai wub.gif ale nepanašūs man jie visai rolleyes.gif

Pas Smiltę darželyje šiais metais gavosi, kad 7 vaikai priešmokykliniai, tai darysim jiems išleistuves visi nors dar ir neišeinam, o kitais metais jau tikros bus išleistuvės, tai dvigubai atbaliavosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 05 21, 08:43)
Kaip pagalvoji skiria tik kelios dienos , bet Jums jau reikia į m-klą, o mes galim rinktis  ax.gif  maniškė gimus Sausio 2 d  biggrin.gif

[

Tikrai taip....
Na bet matyt taip turėjo būti smile.gif
Atsakyti