Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

QUOTE(zaniatja @ 2012 05 10, 18:54)
Man kazkaip baisu ta mokykla, as jos bijau  unsure.gif

tikrai labai sunku mokykloj wink.gif reik jos bijot, jei galeciau, tai dar du metus leisciau dukra i darza tongue.gif ax.gif bigsmile.gif
bet yra kaip yra biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas.
Jo kaskaip cia visi dingo, net paskaitit nera ko, reikia jau rasit ax.gif

Klausikit daug kas eina siais metais i 1 klase ar dar paliakat darzelije (na tipo priesmokyklinei)? Nezianu ka darit....aukletoja sako kad vaikas jau pilnai pasiruoses ir gali eit i mokykla, mokykloi sako kad jam dar per vielu....a man jau stogas vaziuoja, naktim nemiegu galvoju ka darit...

Gal kas patars, ka darit...
Atsakyti
smile.gif Gerai darai Liolik thumbup.gif
Jei jau nėr ką skaityt - tai reik parašyt tongue.gif

Dėl mokyklos manau viskas nuspręsta. Nes geriausia eit į mokyklą po paruošiamos klasės. Tai arba ėjot arba ne. o po paruošiamos jau į darželį nebepriima (bent jau man taip aiškino), tai tik tiesiai į mokyklą.

O jei dar dėl ko dvejoji, tai yra ta spec tarnyba, kur vaiko gebėjimus tikrina, ir žiūri ar subrendęs mokyklai. Nzn kaip vilniuj ta tarnyba vadinasi. blush2.gif Ten manau gali pasiklaust ir patarimo paklausti.

Pas mum tai agitacijos žiaurios dėl mokyklos. Net į namus ateina mokytojos klausti ar jau vaikui yra tiek metų, kad galėtų į mokyklą eiti. Ir į rusišką ir į lietuvišką jau mus kvietė lotuliukas.gif

Šian Vincas susiskaičiavo, kad liko 8 dienos iki atsisveikinimo su darželiu. O toliau jau niekad nebereikės eiti į darželį... Jam šventė, o man tai lyg kas su kuvalda užvažiavę būt. Bože, tik kelios dienos beliko, ir mano mažiukas spirgiukas jau per didelis darželiui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 05 17, 08:51)
smile.gif Gerai darai Liolik  thumbup.gif
Jei jau nėr ką skaityt - tai reik parašyt  tongue.gif

Dėl mokyklos manau viskas nuspręsta. Nes geriausia eit į mokyklą po paruošiamos klasės. Tai arba ėjot arba ne. o po paruošiamos jau į darželį nebepriima (bent jau man taip aiškino), tai tik tiesiai į mokyklą.

O jei dar dėl ko dvejoji, tai yra ta spec tarnyba, kur vaiko gebėjimus tikrina, ir žiūri ar subrendęs mokyklai. Nzn kaip vilniuj ta tarnyba vadinasi.  blush2.gif Ten manau gali pasiklaust ir patarimo paklausti.

Pas mum tai agitacijos žiaurios dėl mokyklos. Net į namus ateina mokytojos klausti ar jau vaikui yra tiek metų, kad galėtų į mokyklą eiti. Ir į rusišką ir į lietuvišką jau mus kvietė  lotuliukas.gif

Šian Vincas susiskaičiavo, kad liko 8 dienos iki atsisveikinimo su darželiu. O toliau jau niekad nebereikės eiti į darželį... Jam šventė, o man tai lyg kas su kuvalda užvažiavę būt. Bože, tik kelios dienos beliko, ir mano mažiukas spirgiukas jau per didelis darželiui...  ax.gif

Tai as taip supratau kad jus jau 1 pirma klase varot, ar ne?
Atsakyti
Sveikos

Nors jau siais metais lankeme paruosiamuku grupe, bet buvome darzelinukes statusu, tai ramiai nuo rudens galesime jau buti tikra paruosiamuke lotuliukas.gif Siaip ir skaitom ir rasom ir yra prie gabiuju paruosiamuku, taciau nesiversime i pirma klase, lai socialiai dar pabresta ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2012 05 17, 09:53)
Tai as taip supratau kad jus jau 1 pirma klase varot, ar ne?

Taip, mes Varom smile.gif

Kur čia nevarysi. Visi draugai varo, per kalėdas pusei grupės vaikų vincas laiškus kalėdų seneliui rašė, o ir šiaip, gi tie sausinukai ant ribos. Nes jei kelias dienas anksčiau būt gimę, tai jau privalomai turėtų eit...

Oij, prisiminau, kaip maniškiai slėpynių žaidė. lotuliukas.gif
Vincas sumąsto,kad davai žaidžiams slėpynes. Sako: bėgam, zigminta slėptis, o tu Volunge skaičiuok. Tiedu lekia slėptis, o ta varlė, atseit skaičiuoja. lotuliukas.gif Šnekėt nemoka, bet kad skaičiuoja lotuliukas.gif Ir bėga tų ieškot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 05 17, 10:53)
Taip, mes Varom smile.gif

Kur čia nevarysi. Visi draugai varo, per kalėdas pusei grupės vaikų vincas laiškus kalėdų seneliui rašė, o ir šiaip, gi tie sausinukai ant ribos. Nes jei kelias dienas anksčiau būt gimę, tai jau privalomai turėtų eit...

Oij, prisiminau, kaip maniškiai slėpynių žaidė. lotuliukas.gif
Vincas sumąsto,kad davai žaidžiams slėpynes. Sako: bėgam, zigminta slėptis, o tu Volunge skaičiuok. Tiedu lekia slėptis, o ta varlė, atseit skaičiuoja.  lotuliukas.gif Šnekėt nemoka, bet kad skaičiuoja  lotuliukas.gif Ir bėga tų ieškot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na ir maniskio visi draugai eina, bet mum tipo sako kad mes dar tipo alia socioliai nepribrende, kad labai vaikiskas dar...

O del slepiniu tai taviskem isvis smagu zaist, toks buris smile.gif

Kaip beja mazasnioji, duoda pamiegot?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 05 17, 08:51)
....Bože, tik kelios dienos beliko, ir mano mažiukas spirgiukas jau per didelis darželiui...  ax.gif

O aš dar savo spirgiuką paliksiu vaikyste pasidžiaugt ir eisim į paruošiamąją. spėsim užaugti ir baigti m-klą irnesakyk.gif

QUOTE(Hebe @ 2012 05 17, 10:06)
... taciau nesiversime i pirma klase, lai socialiai dar pabresta ax.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Maniškė jau ir paskaito ir parašyt moka ir paskaičiuoja kai labai nori, bet kažkaip taip nusprendėm, kad dar eis į darželį ax.gif

Kvaki, papaskok kaip augat? Įdomu gi bais rolleyes.gif
Maniškis spirgutis, jau sėdi ir va kelios dienos jau košę bandau įsiūlyt biggrin.gif , bet matyt dar ne laikas, nes kažkaip nerodo didelio noro ax.gif
Gal ir pasirodyt Jums ta proga ???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 05 17, 12:02)
O aš dar savo spirgiuką paliksiu vaikyste pasidžiaugt ir eisim į paruošiamąją. spėsim užaugti ir baigti m-klą irnesakyk.gif
drinks_cheers.gif

Maniškė jau ir paskaito ir parašyt moka ir paskaičiuoja kai labai nori, bet kažkaip taip nusprendėm, kad dar eis į darželį  ax.gif

Kvaki, papaskok kaip augat? Įdomu gi bais  rolleyes.gif 
Maniškis spirgutis, jau sėdi ir va kelios dienos jau košę bandau įsiūlyt  biggrin.gif  , bet matyt dar ne laikas, nes kažkaip nerodo didelio noro  ax.gif
Gal ir pasirodyt Jums ta proga ???
user posted image

Kogia grazute wub.gif , i sese man panasi.

Kaip as mergites noriu rolleyes.gif
Atsakyti
laba

mes dar tik i priesmokykline rudeni ax.gif

Gudrene, wub.gif fainulka ir sedi jau, maniske dar tai labai nori sedeti, bet atsisedus,tai arba i prieki pamazu nugriuna,arba isona traukia biggrin.gif o va koses jau mielai skanauja.

Kvaki, tavo profilis apie vaikus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O božečki, kokių leliukų pametėjo wub.gif

Gudrene, sesės kopija wub.gif wub.gif
ryyd, a ten tavo mažiai paraše?

Mes tai gerai gyvenam. Tetis namie, tai dviese nesunkiai susisukam.
Tik kai aplink tiek skruzdėliukų, kartais dairais dairais aplink, ir skaičiuoji ar tikrai visi vietoj. Nors ir būnm visi krūvoj, kartai užeina jausmas, kad dar kažką pamiršom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet kol vaikus ant vienos rankos pirštų eina suskaičiuot, problemos nėra mirksiukas.gif

Skruzdėliukai:
user posted image

O čia aš ir mano broliai prieš 25 metus
user posted image

Tai mamai dovaną motinos dienos proga padarėm, kad galėtų ant savo prisiminimo sienos pasikabinti.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 05 17, 13:43)
ryyd, a ten tavo mažiai paraše?

biggrin.gif nee, nieks musu taip graziai nenufotografuoja.

tavo pabiruciai wub.gif
Atsakyti