Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

QUOTE(zaniatja @ 2011 11 22, 19:58)
oj, kazkaip nesuziurejau Ryyd sveikinimai dideli!!!
Jetus, isivaizduoju namus kvepiancius mazulyciu kudikeliu  wub.gif  Ziauri nostaligija  blush2.gif

Prisidedu prie sveikinimu ryyd 4u.gif

Pasidziaugti svetimu galiu, bet pati jau nebenoreciau klecko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 22 lapkričio 2011 - 20:36
Ryyd, Sveikinimai sulaukus kleckiuko wub.gif
Atsakyti
Aciu aciu visoms u sveikinimus smile.gif as irgi planuoju apsiriboti 2 vaikuciais. Nes po 2 CP nebnoriu net pagalvoti.

Gudrene, ziuriu neskubi, Ar pasveiko dukryte? Nes pas mus tai nekokia situacija, sekamdieni grizom namo su maziuke, o antradieni didzioji susirgo sad.gif. Tai gerai, ka dviese su MB namuose, tai dalinames vienas pas viena, kitas pas kita, keiciames... bet vaje kaip sunku,kaip reikia saugoti kad neusikrestu toks mazulelis, dar gydytoja itaria gripa, penkta diena tempa numusam, o ji ir vel sukyla vakarais... ech...
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2011 11 26, 19:17)
Aciu aciu visoms u sveikinimus  smile.gif  as irgi planuoju apsiriboti 2 vaikuciais. Nes po 2 CP nebnoriu net pagalvoti.

Gudrene, ziuriu neskubi, Ar pasveiko dukryte? Nes pas mus tai nekokia situacija, sekamdieni grizom namo su maziuke, o antradieni didzioji susirgo sad.gif. Tai gerai, ka dviese su MB namuose, tai dalinames vienas pas viena, kitas pas kita, keiciames... bet vaje kaip sunku,kaip reikia saugoti kad neusikrestu toks mazulelis, dar gydytoja itaria gripa, penkta diena tempa numusam, o ji ir vel sukyla vakarais... ech...

O pirmą tu pati gimdei?
Čia ne aš neskubu, čia mergina mano kokia tai užsispyrus biggrin.gif Dičkė jau galima sakyti sveika - pirmadienį eisim pas gydytoją ir į darželį, nes liks neišmokta dainelės ir eilėraščiai karnavalui - jau pergyvent pradeda ax.gif

ryyd, sveikit greičiau, tikrai nelengva kai šitaip unsure.gif o močiutei kokiai neina merginos biškį duot?

Man merginą suome reikia aprengt doh.gif nu užduotis tokia ne kokia. O kas Jūsų vaikai bus?
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2011 11 26, 23:21)
O pirmą tu pati gimdei?
Čia ne aš neskubu, čia mergina mano kokia tai užsispyrus  biggrin.gif  Dičkė jau galima sakyti sveika - pirmadienį eisim pas gydytoją ir į darželį, nes liks neišmokta dainelės ir eilėraščiai karnavalui - jau pergyvent pradeda  ax.gif

ryyd, sveikit greičiau, tikrai nelengva kai šitaip  unsure.gif  o močiutei kokiai neina merginos biškį duot?

Man merginą suome reikia aprengt  doh.gif  nu užduotis tokia ne kokia. O kas Jūsų vaikai bus?

ne man abu CP, su ta pacia diagnoze-preklampsija verysad.gif tik si karta lengva, anksciau pastebeta, o ir isnesiojau daugiau. deja moziute pas mus dirbanti ir palikti negaleciau, bet su vyru namuose, tai pasidalinam.
o tu leisi i darzeli, gimus maziukei? g.gif nes as tai galvoju neleisti, bet gaila del scžvenciu, kazkaip noretusi, kad sudalyvautu. kuo bus ir kada tas bus dar nieko neaisku. bus matyti, kaip sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2011 11 26, 23:38)
o tu leisi i darzeli, gimus maziukei?  g.gif

O kodėl ne? ax.gif jai ten patinka ir veiklos daug daugiau ir užsiėmimai, dainos, šokiai ir t.t. o ką čia namuose? viena vis užsiima kažkuom aišku: darželius žaidžia ir paskui jau ir aš turiu žaist su ja , o man aišku yra ir kitų užsiėmimų, tai jau geriau darželyje bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2011 11 27, 01:02)
O kodėl ne?  ax.gif  jai ten patinka ir veiklos daug daugiau ir užsiėmimai, dainos, šokiai ir t.t. o ką čia namuose? viena vis užsiima kažkuom aišku: darželius žaidžia ir paskui jau ir aš turiu žaist su ja , o man aišku yra ir kitų užsiėmimų, tai jau geriau darželyje bus  ax.gif

as del ligu galvoju kuri laika neleisti, bet va dabar irgi neaisku is kur pasigavo virusiuka, nes pagrinde namuose buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2011 11 26, 19:17)
gydytoja itaria gripa, penkta diena tempa numusam, o ji ir vel sukyla vakarais... ech...

Gal gripas nebus, dabar labai daug virusu, su ilgais karsciavimais... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2011 11 27, 16:54)
Gal gripas nebus, dabar labai daug virusu, su ilgais karsciavimais...  verysad.gif

gal... ka te zinosi... kazkaip per beveik 6 metus pirma karta taip ilgai karsciuoja.

kaip nestuke.gif laikosi? ar jau pasaket didiesiems, kad laukiat leliaus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2011 11 26, 23:21)

Man merginą suome reikia aprengt  doh.gif  nu užduotis tokia ne kokia. O kas Jūsų vaikai bus?

Pas mus darželyje galima būti kuo nori. Auklėtoja jokių vaidinimų nedaro, nes būna, kad pagrindinis "artistas" suserga ir į karnavalą neateina.
Tai visus tuos metus kiek einam būna laisva programėlė- parodo ką išmoko per metus, padeklamuoja eilėraščius kalėdų seneliui. K.senelis visada kokią programėlę turi paruošęs, tai labai smagu būna vaikams.
Agnelė šiais metais nori pirate būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2011 11 27, 17:14)
gal... ka te zinosi... kazkaip per beveik 6 metus pirma karta taip ilgai karsciuoja.

kaip  nestuke.gif  laikosi? ar jau pasaket didiesiems, kad laukiat leliaus?  bigsmile.gif

Bjaurus virusai siais metais. Lukas ka tik 4 dienas atkrasciavo su 40 C tempa, o Marijka penkias. Praejusia ziema jie abu pandeminiu gripu sirgo, tai tik po 3 paras karsciavo. Skirtumas nuo gripo tik tas, kad si karta palyginus lengvai tempa nusimusdavo ir pakildavo tik tris kartus dienoje, kas 6-10 val. O su gripu neimanoma buvo numusti net kritinemis vaistu dozemis, o jei ir nusimusdavo, tai labai trumpam.

Dar nepasakem blush2.gif Lukas toks ziopliukas, vis dar nepastebi... tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atsiprašau, kad įsiveržiau, bet gal kuri nors nespėjot pasirūpinti, užsisakyti, atsisiųsti: atributika gimtadieniui gaisrinės tema. 4u.gif
Atsakyti