labukas
100 metu
sveikiname naujas busimas mamytes
mums irgi isejo broliukas, o ne sesyte bet nuo to juk ne kiek neblogiau
QUOTE(DominoS @ 2011 10 10, 19:39)
ar step programos reklama matei?
Ne, kazokia kita, seimu universiteto, pagalvojau, kad ta pati...
QUOTE(LOCKETS @ 2011 10 13, 22:49)
mums irgi isejo broliukas, o ne sesyte
Sveikinimai
Bet kiek pas mus daug mamyciu po tris berniukus auginanciu
Bus mergyciu trukumas, pas Luka grupeje 12 berniuku ir 4 mergytes, kitoje grupeje tas pats...
Dominos, gal kartais kursuose kokiu geru nauju knygu apie vaiku auklejima parekomendavo?
Labusikas
Rusnės grupėje pernai irgi 3 mergaitės ir 20 berniukų buvo Na, šiemet apyligiai
Kažkaip lb vyrukų užderėjo
Rusnės grupėje pernai irgi 3 mergaitės ir 20 berniukų buvo Na, šiemet apyligiai
Kažkaip lb vyrukų užderėjo
atsiprašau, kad lendu ne į savo namus, bet bendom visais kanalais surasti alergiškus vaikus. jei pažįstat, kam ši info gali būti aktuali, prašome perduoti.
EuroPrevall projekto dalyvėms.
Gerbiamos Mamos,
turbūt matote, kaip sparčiai plinta alerginės ligos, paliesdamos vis jaunesnius vaikus ir kūdikius. Aiškintis šio reiškinio priežastis imasi visų šalių moklininkai ir gydytojai. Lietuvoje 2005 2009 metais vyko Europos Sąjungos Maisto alergijos projektas Europrevall, kurio metu buvo atrinkti 1558 vaikai, kuriems jau yra 5 6 metai. Dabar projektas yra pratęstas, kaip Lietuvos nacionalinė alergologijos programa Alergemol. Ją vykdo Vilniaus universitetas ir VU Biotechnologijos institutas kartu su 8 Europos šalimis: Italija, Ispanija, Olandija, Vokietija, Lenkija, Anglija ir kt. Daugelis vaikų jau yra tirti dėl alergijos, nes buvo vykdoma telefoninė apklausa, tačiau dalies vaikų negalime pasiekti, nes jų mamos keitė savo mobiliųjų telefonų numerius. Negalime surasti apie 400 vaikų. Jau vien dabar iš žinomų ir apklaustų 1203 vaikų motinų, žinome, kad apie 260 vaikų serga atopiniu dermatitu, virš 40 bronchine astma.Tai tikrai dideli skaičiai.
Jei, laikotarpyje nuo 2006 metų sausio 4 d. iki 2007 m. balandžio 25 dienos Jūs gimdėte Vilniaus miesto universitetinės ligoninės Akušerijos skyriuje Antakalnyje, ir sutikote dalyvauti Europos maisto alergijos projekte, labai prašyčiau atsiliepti, paskambinus man į mobilų 8699 48304 arba elektroniniu paštu : ruta.dubakiene@mf.vu.lt. Tuos vaikus galime labai išsamiai ištirti dėl alergijos. Ir ne tik juos, bet ir kitus šeimos narius, nes projektas tęsis iki projekto vaikai sulauks 18 metų.
Pagarbiai
Projekto Europrevall ir Alergemol vadovė
prof. Rūta Dubakienė
EuroPrevall projekto dalyvėms.
Gerbiamos Mamos,
turbūt matote, kaip sparčiai plinta alerginės ligos, paliesdamos vis jaunesnius vaikus ir kūdikius. Aiškintis šio reiškinio priežastis imasi visų šalių moklininkai ir gydytojai. Lietuvoje 2005 2009 metais vyko Europos Sąjungos Maisto alergijos projektas Europrevall, kurio metu buvo atrinkti 1558 vaikai, kuriems jau yra 5 6 metai. Dabar projektas yra pratęstas, kaip Lietuvos nacionalinė alergologijos programa Alergemol. Ją vykdo Vilniaus universitetas ir VU Biotechnologijos institutas kartu su 8 Europos šalimis: Italija, Ispanija, Olandija, Vokietija, Lenkija, Anglija ir kt. Daugelis vaikų jau yra tirti dėl alergijos, nes buvo vykdoma telefoninė apklausa, tačiau dalies vaikų negalime pasiekti, nes jų mamos keitė savo mobiliųjų telefonų numerius. Negalime surasti apie 400 vaikų. Jau vien dabar iš žinomų ir apklaustų 1203 vaikų motinų, žinome, kad apie 260 vaikų serga atopiniu dermatitu, virš 40 bronchine astma.Tai tikrai dideli skaičiai.
Jei, laikotarpyje nuo 2006 metų sausio 4 d. iki 2007 m. balandžio 25 dienos Jūs gimdėte Vilniaus miesto universitetinės ligoninės Akušerijos skyriuje Antakalnyje, ir sutikote dalyvauti Europos maisto alergijos projekte, labai prašyčiau atsiliepti, paskambinus man į mobilų 8699 48304 arba elektroniniu paštu : ruta.dubakiene@mf.vu.lt. Tuos vaikus galime labai išsamiai ištirti dėl alergijos. Ir ne tik juos, bet ir kitus šeimos narius, nes projektas tęsis iki projekto vaikai sulauks 18 metų.
Pagarbiai
Projekto Europrevall ir Alergemol vadovė
prof. Rūta Dubakienė
Sveikos,
Tyluma ramuma čia
O aš pašniukštinėjau ir žinau, kad ryyd jau turi dukrytę Silviją Aplenkė mane lapkričio 17 d po CP
O mano mergina sirguliuoja, tai kol kas negaliu byrėt, nes baisu bus namo lelių parsivežt
Tyluma ramuma čia
O aš pašniukštinėjau ir žinau, kad ryyd jau turi dukrytę Silviją Aplenkė mane lapkričio 17 d po CP
O mano mergina sirguliuoja, tai kol kas negaliu byrėt, nes baisu bus namo lelių parsivežt
Sveikos, gal kokių gražių kalėdinių eilėraščių žinot, pasidalinkit
Pernai Agnelė sakė šitą-
Kai sniegas jau laukus nukloja
Kai ūžauja lauke šiaurys
Kalėdų senis atlinguoja
Nes laukia jo vaikų būrys.
Mažųjų niekad nepamiršta
Senelio mylinti širdis,
Keliauja jis per pūgą tirštą
Kalėdos beldžias į duris.
o užpernai
Laukiau, laukiau
Kol sulaukiau
Aš senelio su barzda
Jo maišelį tymt patraukiau,
O tenai-žaislų krūva.
Ar čia man seneli mielas?
Mirktelk akį, šypt linksmai
Ir atsakė: jau Kalėdos, imkit dovanas vaikai!
Pernai Agnelė sakė šitą-
Kai sniegas jau laukus nukloja
Kai ūžauja lauke šiaurys
Kalėdų senis atlinguoja
Nes laukia jo vaikų būrys.
Mažųjų niekad nepamiršta
Senelio mylinti širdis,
Keliauja jis per pūgą tirštą
Kalėdos beldžias į duris.
o užpernai
Laukiau, laukiau
Kol sulaukiau
Aš senelio su barzda
Jo maišelį tymt patraukiau,
O tenai-žaislų krūva.
Ar čia man seneli mielas?
Mirktelk akį, šypt linksmai
Ir atsakė: jau Kalėdos, imkit dovanas vaikai!
labas visiems
kaip gyvuojate, merginos?
Visi iklimpe i savus rupescius, ner kada net brukstelt.
Maniskes panos vat draugaja dabar namie, Paulina sirguliuoja, tai i darza neina. Mazoji dabar nebegali suprast kaip cia yra, jei seses nebuna namie. Siandien grizus is parduotuves neradom, tai eina po visus kampus ir sneka "siasi siasi". Labai jau reikalinga
O Paulina dabar palapiniu statymo metas uzejes, puse saliono dekiu prikabinta, visas "kambarys" ten jos padarytas Ai as leidziu, tegul zaidzia Ir mazoji su ja ilenda ten, sedi abi patenkintos
Maniskes panos vat draugaja dabar namie, Paulina sirguliuoja, tai i darza neina. Mazoji dabar nebegali suprast kaip cia yra, jei seses nebuna namie. Siandien grizus is parduotuves neradom, tai eina po visus kampus ir sneka "siasi siasi". Labai jau reikalinga
O Paulina dabar palapiniu statymo metas uzejes, puse saliono dekiu prikabinta, visas "kambarys" ten jos padarytas Ai as leidziu, tegul zaidzia Ir mazoji su ja ilenda ten, sedi abi patenkintos
QUOTE(gudrene @ 2011 11 21, 07:24)
Sveikos,
Tyluma ramuma čia
Tyluma ramuma čia
niekur nepaislepsi as tave ir "priziuriu", vis laukiau, atsibodo ir aplenkiau. Tegul greiciau sveiksta taviske ir lukstenkis lengvai, netikiu kad dar nepabodo
QUOTE(zaniatja @ 2011 11 21, 20:12)
labas visiems
smagulmelis, kai taip sutaria vaikai as jau dabar asarele nubraukiu, kai paziuriu, kaip didziajai reikia viska suziureti, ka maziuke daro, kaip atrodo mazyte pedute, pirstukai... ech...
QUOTE(ryyd @ 2011 11 21, 23:14)
niekur nepaislepsi as tave ir "priziuriu", vis laukiau, atsibodo ir aplenkiau. Tegul greiciau sveiksta taviske ir lukstenkis lengvai, netikiu kad dar nepabodo
smagulmelis, kai taip sutaria vaikai as jau dabar asarele nubraukiu, kai paziuriu, kaip didziajai reikia viska suziureti, ka maziuke daro, kaip atrodo mazyte pedute, pirstukai... ech...
sveikinu tave labai. jau tikrai atsibodo bet noriu šaulio tai kenčiu
Sveikinimai Ryyd!
oj, kazkaip nesuziurejau Ryyd sveikinimai dideli!!!
Jetus, isivaizduoju namus kvepiancius mazulyciu kudikeliu Ziauri nostaligija
Jetus, isivaizduoju namus kvepiancius mazulyciu kudikeliu Ziauri nostaligija