Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

Labusikas 4u.gif

Na, ir aš įlindau, pagaliau.. Vis neprisiruošiu parašinėt ax.gif

"Pasigirsiu" pagaliau turėsim lelių nestuke.gif Tik dar palaukt reik..

Rusnė turi porą variantų (čia net nžn nuo ko priklauso):
- būna susitinkam ką, o ji iškart - turėsiu ir brolį, ir sesę blink.gif
Na, labai abiejų jai reik
- geriausias variantas - pirma bus brolis Tadas (jau ir vardą išrinkus), o po to sesė. Mamai belieka tik pagimdyt lotuliukas.gif
Tai ir mano gydytojas davė man mėlyną kortelę, gal tikrai bus brolis Tadas biggrin.gif

Peržiūrėjau pasisakymus, kokie vaikai dideli.. Eina sau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edisada: 24 rugsėjo 2011 - 08:19
QUOTE(edisada @ 2011 09 24, 09:19)

Peržiūrėjau pasisakymus, kokie vaikai dideli.. Eina sau..

bigsmile.gif thumbup.gif sveikinimai šaunuolė 4u.gif Lengvo Tau pilvuko nestuke.gif:

JOOooo jau dideli tie mūsų vaikai ir proto bokštai nerealūs kaip susaky ką nors, tai ir atsakymo reikia ilgai ieškoti pas save smegeninėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2011 08 13, 18:10)
ryyd, tu jau į gruodinukus taikai?  bigsmile.gif  thumbup.gif  Sveikinimai lengvo nešiojimo

Sveikos mamos... Nebuvau čia penketa metelių, kaži ar kas ir atsimena... o vat Ryyd sako, ko neužsuki biggrin.gif Pasirodo abi mes į kartu gruodinukus taikom. Ot.
Atsakyti
Astunia, simtas metu!!! aisku prisimenam, ir visas kitas prisimenam biggrin.gif tik kad neuzsuka visai kitos... sad.gif
labai smagu, kad taikot i gruodinukus biggrin.gif sveikinam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astunia @ 2011 09 28, 10:10)
Sveikos mamos... Nebuvau čia penketa metelių, kaži ar kas ir atsimena... o vat  Ryyd sako, ko neužsuki biggrin.gif Pasirodo abi mes į kartu gruodinukus taikom. Ot.

Prisimenam ax.gif NU šaunu - sveikinu . Aš irgi į gruodinukus bais jau norėjau pataikyt biggrin.gif , bet yra kaip yra turėtų būti pačiam lapkričio gale blush2.gif
Atsakyti
Labas.

Na gi kaip visos mamaiters pasirode, kai tik pilvuka augint nauja pradejo tai apie senus draugus prisinene, smagu drinks_cheers.gif thumbup.gif

O mes su mazuoju sedim namie, vyresnis darzelije. Dar leidau A i muzikos mokykla, na nesakiciau kad su labai dideliu malonumu eina, bet eina...Nezinau ar gerai darau kad galima sakit kad verciu, bet norisi kad turetu koki rimta uzsiimima...
Atsakyti
QUOTE(edisada @ 2011 09 24, 09:19)
Labusikas 4u.gif

Na, ir aš įlindau, pagaliau.. Vis neprisiruošiu parašinėt ax.gif

sveikinimai nestuke.gif lengvo nesiojimo 4u.gif

QUOTE(gudrene @ 2011 09 28, 10:21)
Prisimenam  ax.gif  NU šaunu - sveikinu . Aš irgi į gruodinukus bais jau norėjau pataikyt  biggrin.gif , bet yra kaip yra turėtų būti pačiam lapkričio gale  blush2.gif

mane tai i lapkritinukus gine taiko, nors pagal pirmus skaiciavimus gruodinukas turejo buti smile.gif

LiolikP, o tai gal kazkur kitur geriau leisti g.gif per prievarta nemieli juk uzsiemimai.
Emilija antrus metus i yamaha leidziu, tai kiek vaiku per ta laika pasikeite, berniukas vienas buvo ir to neliko (bet ten irgi mama labai norejo kad lankytu). siemet jau nauju atsirado.
Atsakyti
Oho kokis sujudimas thumbup.gif

Astunia, 5 metai tylos nono.gif bet sveika sugrįžus į sektą thumbup.gif thumbup.gif . Tiesa ši sekta tokia lėtoka, ale vis karts nuo karto, kartą per mėn galima įlįst rolleyes.gif

Ale tikrai kaip Liolik sako, kai tik pilvas lįst pradeda, tai ir į sektą patrauki. Ale ku daryt, kai mintys sukas vis apie ta pati, o namie nieks nebsupranta blush2.gif

Sveikinimai nėštukėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Liolik, mes irgi leidom sūnų muzikalkėn. Bet eina tai noriai. Tiesa dar to grojimo nedaug yra, tik per pamokas. Smuikelį tik dabar įsigijom, tai grojimas greit prasidės, gal irgi fantazija atšoks greit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2011 09 28, 15:07)
mane tai i lapkritinukus gine taiko, nors pagal pirmus skaiciavimus gruodinukas turejo buti  smile.gif

nu va mainomės vietomis biggrin.gif skiriamės žiūriu tik 5 dienom bigsmile.gif tai dar čia neaišku kas kurią lotuliukas.gif

Maniškė užsimanė groti pianinu, tai MB vakarais ją mokina ax.gif nėra kaip leisti į muzikos m-klą, tai kol kas bandom patys kažkaip lavinti ax.gif
Atsakyti
Labuka,

QUOTE(LiolikP @ 2011 09 28, 13:33)
Na gi kaip visos mamaiters pasirode, kai tik pilvuka augint nauja pradejo tai apie senus draugus prisinene, smagu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Nu, LiolikP, nevaryk ax.gif paskaitinėju, tik parašyt nesigauna biggrin.gif

Rusnytė nuo šių metų šokius lankyt pradėjo. Šiaip ji dailininkė pas mus. Piešia ir piešia, pastoviai doh.gif Daržely, namie, svečiuose - dar pernai sakė, aš nešoksiu, aš piešiu lotuliukas.gif , tik pas mus Jnv jauniklių nėr kur atiduot (o jei yra, tai pradžia ten 16-17 val. kai dirbu iki 17 val. ir tai ne mieste)..
Tai šiemet pabandėm, patiko ir dar patinka, o kaip bus taip.. Aš pati meninę gimnastiką nuo 5 m. lankiau iki 6 kl. lankiau, tai l norėjau, kad maniškė, kažką pan bandytų, ir pataikėm thumbup.gif

Muzikalkė Jnv nuo 2 klasės daugiausia, tai dar palauksim, aišku, kaip ten su tais norais dar žiūrėsim ax.gif

Tiesa, sveikos sugrįžusios senbuvės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edisada: 28 rugsėjo 2011 - 14:54
Na kaip ir ne per prievarta eina, tiesiog matau, kad ne su dideliu intuziazmu. Bet jei matisiu kad visai blogai gaunasi, tai tikrai neversiu. Bandisiu ikalbinet geruoju, ne bluogoju ax.gif
Seip jis labiau sokejas pas mus, megsta sokt, darzelije visa laik ji ima kai kokia svente, praeitais metai Lenku namuose valsa soko, aisku tiks ten ir valsas buvo, bet maniskis nors ir pats maziausias pagal ugi, bet geriausiai soko rolleyes.gif . Tai vat mielu noru i sokius leisciau, bet kad nera cia pas mus arti, o veziot tikrai neiseis, vienai su dviem sunku, teti tik iseiginem matom, dirba, o muzikalka tai pasonei pas mus.
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif

QUOTE(LiolikP @ 2011 09 28, 16:30)
Na kaip ir ne per prievarta eina, tiesiog matau, kad ne su dideliu intuziazmu. Bet jei matisiu kad visai blogai gaunasi, tai tikrai neversiu. Bandisiu ikalbinet geruoju, ne bluogoju ax.gif

Tinka 4u.gif

Na, pasakokit, kaip pas jus su atsikalbinėjimais g.gif Oi kaip kariaujam, jau tokia save didele laiko. Viena pasakai, o ji 10 atgal protest.gif SIAUBAS!!! Dbr bausmė - neleist tv, kompo arba galiausiai žaist, tai kurį laiką ramu būna.
Atsakyti