Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

biggrin.gif gudrene, joms dabar periodas toks matyt-maniske irgi nemokyta butent taip pozuoja.
Bet jau tavo panienkos nagai, naguciai tongue.gif

Pagala liniuote tau maziau negu puse liko-ar zinot kokios lytes mazyli turesit? ar laikot sau netiketuma ir nenorit suzinot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2011 08 13, 20:08)
biggrin.gif gudrene, joms dabar periodas toks matyt-maniske irgi nemokyta butent taip pozuoja.
Bet jau tavo panienkos nagai, naguciai tongue.gif

Pagala liniuote tau maziau negu puse liko-ar zinot kokios lytes mazyli turesit? ar laikot sau netiketuma ir nenorit suzinot? ax.gif

nu tikriausiai toks periodas - Barbės mat atsirado biggrin.gif nagus gi būtinai reikėjo lakuoti, nes į gimtadienį ėjom biggrin.gif

Žinok nežinom ir patys lyties. Bandė žiūrėt prieš kelis mėnesius, bet užspaudęs buvo biggrin.gif Pati jaučiu, kad mergytė ax.gif Žinot gal ir įdomu būtų, bet nėra labai svarbu - porelę jau turim biggrin.gif
Atsakyti
na jo, skambes nutrintai, bet...svarbu kad sveikas butu, mylesit vienodai nepriklausomai nuo lyties smile.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(T.A.K. @ 2011 08 13, 14:48)
kaip mums malonu kad jie prie svetimu neisskiriami ir uzstoja vienas kita (nors namie visko pasitaiko tongue.gif ), meile begalyne tarp ju  (mes tiesa to ir siekiam, aiskinam kad jie gyvenime privalo laikytis kartu)

Tai ir pas mus tas pats, namie bina negivai susigimba, ipac kai dar du bernai, pas juos zaidimai buna tikie kad verksmu baigesi...bet jeo kas broli mazaji nuskreus, bandis zaisla atimt ar kas, tai A iskart gint stojas, net jei as sakau kad nelisk, tipo mazasis su savo bendraamziais turi moket pats bendraut ir savo atkovot, bet A vistiek gyna, sako jis mano brolis ir as ji ginsiu...
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(T.A.K. @ 2011 08 13, 15:48)
Braskute sveika 4u.gif tiesa postai rasoma po kelis i kvartala biggrin.gif

Mano panele pavasari atsisveikino su diem priekiniais iskart, dabart graziai abu iskart dygsta. Bet jau koks jai ivykis tai buvo bigsmile.gif

Per vasara  K kazkaip surimtejo, suaugo kazkaip.Ziuriu ir negaliu atsistebet kaip greit metai bega wub.gif Aukleja broli tais paciais zodziais kurius is musu girdi nors kartais sakai jai kaip i siena o pasirodo nepraslysta pro ju  ausis niekas rolleyes.gif Broliui ji didelis autoritetas biggrin.gif Bet kaip mums malonu kad jie prie svetimu neisskiriami ir uzstoja vienas kita (nors namie visko pasitaiko tongue.gif ), meile begalyne tarp ju  (mes tiesa to ir siekiam, aiskinam kad jie gyvenime privalo laikytis kartu)

4u.gif

Maniškė vis pasakoja, kam koks dantukas iškrito ir vis matau, kaip prieš veidrodį patikrina ar jos nekliba biggrin.gif

Aš irgi kaskart vis stebiuosi, kaip greit auga ir keičiasi wub.gif O Jums smagu turėti tokią jau pagalbininkę wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 14 rugpjūčio 2011 - 17:02
QUOTE(gudrene @ 2011 08 13, 18:10)
naujausia fotkė. Nemoka gražiai pastovėt būtinai reikia maivytis  doh.gif

Matyt, dabar toks amžius biggrin.gif Maniškė irgi pasistaipo bigsmile.gif
Labai žavi mergaitė wub.gif

Papildyta:
QUOTE(gudrene @ 2011 08 13, 21:44)
Pati jaučiu, kad mergytė  ax.gif  Žinot gal ir įdomu būtų, bet nėra labai svarbu - porelę jau turim  biggrin.gif

wub.gif Kaip smagu namuose vėl krykštaus lėliukas wub.gif
QUOTE(LiolikP @ 2011 08 14, 14:31)
Laba
Tai ir pas mus tas pats, namie bina negivai susigimba, ipac kai dar du bernai, pas juos zaidimai buna tikie kad verksmu baigesi...bet jeo kas broli mazaji nuskreus, bandis zaisla atimt ar kas, tai A iskart gint stojas, net jei as sakau kad nelisk, tipo mazasis su savo bendraamziais turi moket pats bendraut ir savo atkovot, bet A vistiek gyna, sako jis mano brolis ir as ji ginsiu...

Namuose gal ir pasipeša, bet užtai kieme, kaip smagu, kai gali vienas už kitą pastovėti, kai turi vienas kitą thumbup.gif 4u.gif

Čia mano žiogutis šįmet per atostogas pas senelius ir krikšto tėvelius wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 14 rugpjūčio 2011 - 17:05
Kazkaip ziuriu i visu nuotraukytes.... nu nesitiki, kokie dideli vaikai blink.gif
Jau ir mano mazoji metuku akyse gudreja, o jau ka kalbeti apie Paulina blink.gif
Jau ir aukle sesei, ir drauge, ir mamai padejeja, zodziu... greit auga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2011 08 15, 10:22)
zodziu... greit auga  ax.gif

Auga nepastebimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 16 rugpjūčio 2011 - 06:56
Su Rugsėjo 1-ąja
user posted image
Atsakyti
Su sventem merginos ir vaikinai!!!
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2011 09 01, 16:05)
Su Rugsėjo 1-ąja

wub.gif

Mamytės, norėjAU paklausti gal žinot kur Kaune būtų koks dramos- teatro būrelis 4u.gif Mano mergytė mėgsta vaidinti, bet nerandu nieko panašaus blush2.gif Būčiau dėkinga už bet kokias nuorodas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Hebe @ 2011 08 03, 12:35)
Labukas

Norejau paklausti ar daug tu musu sausinuku jau yra bedanciai lotuliukas.gif Ugne pries dvi savaites du apatinius dantukus jau issiunte pas dantuku feja biggrin.gif jau ir naujieji burnytes gyventojai galvytes iskise ziuri thumbup.gif

Agnelė dar visus dantukus turi. Tiesa, preitą dieną apatiniai 2 pradėjo klibėti, tai panelei džiaugsmas buvo begalinis. nes jinai vienintelė iš savo darželio gupes turi visus dantukus, daug kam jau pernai krito.

QUOTE(gudrene @ 2011 08 13, 16:10)
Sveika,

naujausia fotkė. Nemoka gražiai pastovėt būtinai reikia maivytis  doh.gif
user posted image
[b]

Matyta poza smile.gif Namuose nėra normalios foto, kaip aš sakau doh.gif būtinai dupcę reikia išriesti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gudrene @ 2011 07 13, 19:54)
Matai kokia profesorė  bigsmile.gif  Visitke šaunu, kad domisi bent, o maniškė raides visas pažįsta, bet dėliot į žodį, jungt visai jai neįdomu  schmoll.gif  Jau dičkis tokio amžiaus knygeles skaitė, o jai dzin  unsure.gif labiau skaičiuot dabar pradėjo žino, kad 2 ir 2 ir 2 yra 6  biggrin.gif ir t.t.

Manau esmė tame, kad kieme jaunesnė draugė pasigyrė jog mokosi skaityti. O jinai visada už tą draugę nori viską daryti geriau wink.gif Dabar skaitom tik savaitgaliais, ale visai neblogai sekasi.

QUOTE(JulieTa @ 2011 07 19, 11:37)
sveikos,
kvieciu uzsukti wink.gif CIA wink.gif

Šaunuole, naudoju ir aš daugkartines sauskelnes. Per vasarą vaikinukas jau gražiai prašėsi ant puoduko, pamperi dedavau tik nakčiai, ale pasikeitė gyvenamoji vieta ir stop puodukui-vel draugaujam su sauskelnem verysad.gif
Atsakyti