Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

na man iergi geriau ne savaitgali blush2.gif
Zodziu pas mane"dvaras" visad laisvas, mergaites susitariat, kaip matau daug norinciu nera, tai kas ka pazystat pasikalbinat mirksiukas.gif svistute, zanatja susitarkit , gal dar ka prigriebkit ir atlekiat.
Man tik is vakaro pasakot , as tada Luka namie pasilieku ir meetinames smile.gif
jei ka pasukit 868641919, kol dar geri orai susitinkam mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Norejau paklausti ar daug tu musu sausinuku jau yra bedanciai lotuliukas.gif Ugne pries dvi savaites du apatinius dantukus jau issiunte pas dantuku feja biggrin.gif jau ir naujieji burnytes gyventojai galvytes iskise ziuri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2011 08 03, 13:03)
na man iergi geriau ne savaitgali blush2.gif
Zodziu pas mane"dvaras" visad laisvas, mergaites susitariat, kaip matau daug norinciu nera, tai kas ka pazystat pasikalbinat mirksiukas.gif  svistute, zanatja susitarkit , gal dar ka prigriebkit ir atlekiat.
Man tik is vakaro pasakot , as tada Luka namie pasilieku ir meetinames smile.gif
jei ka pasukit 868641919, kol dar geri orai susitinkam mirksiukas.gif

ok, paskambinsim 4u.gif
tik dabar Svistutes Kasparas serga ir mano mazoji serga, tai sia savaite tikrai ne, po to kazkada suderinsim 4u.gif

QUOTE(Hebe @ 2011 08 03, 13:35)
Labukas

Norejau paklausti ar daug tu musu sausinuku jau yra bedanciai lotuliukas.gif Ugne pries dvi savaites du apatinius dantukus jau issiunte pas dantuku feja biggrin.gif jau ir naujieji burnytes gyventojai galvytes iskise ziuri thumbup.gif

musiske kol kas su visais dantim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaniatja: 03 rugpjūčio 2011 - 13:08
QUOTE(Hebe @ 2011 08 03, 14:35)
Labukas

ogo kaip anksti cia pas jus bigsmile.gif
pas mus tai tik skylute vienam dantuke kruminiam atsirado, tai eisim taisyt, o siaip visi tvirti dantai .
Atsakyti
Labukas

laba.
mes vakar su pirmuoju atsisveikinom 4u.gif
Atsakyti
Laba. Musu dar dantukai visi vietoj, bet kaikurie jau nelabai svieki neskauda bet patamsiaje. Ruosemes eiti pas gyd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiolikP: 04 rugpjūčio 2011 - 23:05
Labukas

laba. mes jau turim 2 naujus smile.gif bedanciais neteko pabuti, nes nauji dygo, o seni net nesiruose kristi, tai teko israuti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2011 08 07, 13:35)
laba.  mes jau turim 2 naujus  smile.gif  bedanciais neteko pabuti, nes nauji dygo, o seni net nesiruose kristi, tai teko israuti  doh.gif

Labukas

ryyd wub.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif lengvo tau likusio nestuke.gif laikotarpio
Atsakyti
Aciukas smile.gif
Atsakyti
Labutis, mamytės 4u.gif
Kaip smagu paskaitinėti, kai taip gražiai bendraujate 4u.gif Būtų smagu, jei priimtumet ir mus blush2.gif Mes kažkada buvom 2005 gruodinukų temoje, bet kaip LOCKETS rašė nebeliko mūsų temukės 4u.gif Mano dukrytė gimusi 2005 gruodžio pabaigoje 4u.gif

Mūsų dantukai dar visi vietoj ir kol kas nejuda, bet labai mažas žandikaulis ir jei taip toliau jie tvirtai laikysis, tai teks traukti. Stomatologė apžiūrėjus spėja, kad tuoj ims dygti nuolatiniai , o vietelės jiems nėra, o dantukai pas mus ir taip lipa vienas ant kito blush2.gif Bus daug reikalų mums dar su stomatologe, jei norėsim turėti žavingą šypseną 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 10 rugpjūčio 2011 - 19:36
Braskute sveika 4u.gif tiesa postai rasoma po kelis i kvartala biggrin.gif

Mano panele pavasari atsisveikino su diem priekiniais iskart, dabart graziai abu iskart dygsta. Bet jau koks jai ivykis tai buvo bigsmile.gif

Per vasara K kazkaip surimtejo, suaugo kazkaip.Ziuriu ir negaliu atsistebet kaip greit metai bega wub.gif Aukleja broli tais paciais zodziais kurius is musu girdi nors kartais sakai jai kaip i siena o pasirodo nepraslysta pro ju ausis niekas rolleyes.gif Broliui ji didelis autoritetas biggrin.gif Bet kaip mums malonu kad jie prie svetimu neisskiriami ir uzstoja vienas kita (nors namie visko pasitaiko tongue.gif ), meile begalyne tarp ju (mes tiesa to ir siekiam, aiskinam kad jie gyvenime privalo laikytis kartu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 13 rugpjūčio 2011 - 13:52
QUOTE(braskute_v @ 2011 08 10, 20:35)
Labutis, mamytės  4u.gif
Kaip smagu paskaitinėti, kai taip gražiai bendraujate  4u.gif

Sveika,
bet jau čia bendravimo nelabai likę ax.gif retai kada kuri čia užklysta , bet junkis žinoma 4u.gif
mes tai jau pavasarį kaip ir T.A.K. atsisveikinę su apatiniais dviem dantukais ir jau nemažai išlindę nuolatinių bigsmile.gif
naujausia fotkė. Nemoka gražiai pastovėt būtinai reikia maivytis doh.gif
user posted image

ryyd,
tu jau į gruodinukus taikai? bigsmile.gif thumbup.gif Sveikinimai lengvo nešiojimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrene: 13 rugpjūčio 2011 - 16:11