Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

Sveikos

QUOTE(zaniatja @ 2011 06 01, 13:55)
biggrin.gif su vyriskiais SAVO  lotuliukas.gif

man leido 9-oj klasej, o anksciau as ir neprasiau  tongue.gif
as tai pries kai duria mazytem mergaitem, laiko rekiancias, tada negaliu ziuret, o jei jau ramiai sedi is to didelio noro, tai ai, tegul  rolleyes.gif

As tai sedziu rami, kol manoji nepraso lotuliukas.gif o man leido prasidurti 14 m. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebe @ 2011 06 01, 14:03)
Sveikos
As tai sedziu rami, kol manoji nepraso lotuliukas.gif o man leido prasidurti 14 m. smile.gif

NU jo maniškė kol kas dar irgi niekada neužsiminė, bet ... vistiek dar ne greit gaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zaniatja @ 2011 06 01, 13:55)
biggrin.gif su vyriskiais SAVO  lotuliukas.gif

Supratau biggrin.gif kaip aš ten perskaičiau blush2.gif O kur čia buvo tas koncertas? NAgi tikrai ne LT g.gif
Atsakyti
nu va, kaip isidiskutavot mum aktualia tema. pas Amelija grupej is 8 - 5 prasidurusios jau paruosiamoj buvo. tai siand kaip tik uzejom paklausti kiek kainuoja, parodei jai auskariukus. ji labai noriu, istysai zyzia, bet as dar delsiu, nes pries metus irgi buvo uzeje, bet praejo, o daba ziuriu - nepraeina doh.gif
Atsakyti
Tas ir yra, kad darželyje iš 12 mergaičių 7 su auskariukais. Bandos jausmas pas mano panelytę tongue.gif
Net beveik visiems vaikams yra iškritępieniniai dantukai, kam net keli, tai manoji parėjusi iš darželio sako- pažiūrėk gal ir man jau kliba lotuliukas.gif Irgi nori būti bedantė tongue.gif
Aš pati prasidūriau kokių 16 m, dar pamenu draugė su adata dūrė, ot buvo laikai doh.gif , o dabar- bact ir viskas thumbup.gif
O kad jai labai aktualu isitikinau per mamyčių dieną. Auklėtoja tokią programėlę buvo paruošusi, kad vaikai kiekvienas savo tėvams uždavė po klausimą ir reikėjo atsakyti. Tai vieni klausė iš kur pelytės atsiranda, kita paklausė kodėl po pomidorais žuvis pakasa. O manoji paklausė kaip reikia prasidurti ausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 02 birželio 2011 - 15:36
Aha dantys šiais laikais kaip greitai krenta unsure.gif maniškė dviejų apatinių jau ankstyvą pavasarį neteko, bet irgi bandos jausmas buvo, tai nežinau ar ji ten pati juos iškibino ar iškrito, bet greičiausiai iškrito, nes iš kart ir nuolatiniai pasirodė bigsmile.gif
Atsakyti
o maniske 7-ete neturi dar iskritusiu, vienintele grupej biggrin.gif parinasi, bet ir bijo, kad iskris biggrin.gif
Atsakyti
Julieta, pati auskaruota, visokias grožybes darai, ir manai, kad tavo mažoji šarkelė varnelė nenorės tavęs kopijuot? Normalu gi. Dar jei tokiais tempais ir toliau, tai po kelių metų ir Julius auskarų užsiprašys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 06 02, 21:55)
Julieta, pati auskaruota, visokias grožybes darai, ir manai, kad tavo mažoji šarkelė varnelė nenorės tavęs kopijuot? Normalu gi. Dar jei tokiais tempais ir toliau, tai po kelių  metų ir Julius auskarų užsiprašys  biggrin.gif

tai ji man pareiske, kai draugei i gimtadieni padariau auskariukus labai fainus ir apyranke, sako ji man - mama, turiu as daug visko, apyrankiu, veriniu. bet kodel tu man nepadarai tokiu auskariuku. sakau, gerai, issirink, bet ka padarysiu, tik kur tu juos desi. o ji sako, o ka, as kaupt savo dezutej negaliu lotuliukas.gif tada supratau, kad pavydi padruskem. bet sakau, vis laukiau laukiau, gal praeis smile.gif
o del juliaus, tai ji man sako, - mama, o tu zinai, kad mergaites turi po dvi skyles, o berniukai po viena skyle vienoj ausi. sakau - zinau. o ji sako, mama, bet julius gi irgi nores auskara durtis, ane? sakau is kur zinai, o ji sako, nu nes as turesiu, tai ir jis nores lotuliukas.gif

ot, primasto vaikai doh.gif
Atsakyti
Neprimaišo, teisybę sako. Tik mes susaugę, su savo jau per savo prizmę perleistu streriotipu nebesugebam suprasti.
Jie tiek tiesos pasako, kurios mes net nematom ar nenorim matyt...

O pas mus dabar pinigų bumas. Išmoko Vincas butelius į parduotuvę nešt. Tai jau pradėjo vertinti. Nunešiu 2 butelius - gausiu 50 centų, nunuešiu 4 - gausiu litą...
Tik ir gaudo dabar pakampėmis ir vis planuoja kada į parduotuvę bėgs. O po to į kaimo parduotuvę pikrt, tai saldainių, tai gumų.
Mama ragana tokių niekad neperka. O kai savo turi, tai jau gali rinkti kas išeina ir ko nori...
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2011 06 01, 14:08)

Supratau  biggrin.gif  kaip aš ten perskaičiau  blush2.gif  O kur čia buvo tas koncertas? NAgi tikrai ne LT  g.gif

Lenkijoj
QUOTE(Kvaki @ 2011 06 03, 09:32)

O pas mus dabar pinigų bumas. Išmoko Vincas butelius į parduotuvę nešt. Tai jau pradėjo vertinti. Nunešiu 2 butelius - gausiu 50 centų, nunuešiu 4 - gausiu litą...
Tik ir gaudo dabar pakampėmis ir vis planuoja kada į parduotuvę bėgs. O po to į kaimo parduotuvę pikrt, tai saldainių, tai gumų.
Mama ragana tokių niekad neperka. O kai savo turi, tai jau gali rinkti kas išeina ir ko nori...

oho smile.gif Uzsidirbt vaiks mokosi tongue.gif
Atsakyti
gavau sms - sakuramurava turi trecia berniuka Patrika Sima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DominoS @ 2011 06 03, 15:47)
gavau sms - sakuramurava turi trecia berniuka Patrika Sima smile.gif

bigsmile.gif berniokų padavė thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti