Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Akasha @ 2011 02 04, 16:59)
Tai, kad kazkaip ne i tema dabar su auto brautis... smile.gif

o kodėl ne į temą auto? Juk galima kelti bet kokias foto, kada tik norima. Žaidimai tam ir kuriami, kad nebūtų vien plepalai, bet ir darbai.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 04, 16:04)
Na labai labai graži tavo orchidėja  good.gif Sunku ją tokią prižiūrėt?

Oi ne, aš jos visai nežiūriu. Laistau į metus gal pora kart, kai prisimenu, padėta ant palangės, kur nuolat žieminiai skersvėjai traukia.. Matyt jai patinka pas mus, nežinau, bet jos visai neprižiūriu kažkodėl.. Ne kartą mest norėjau, bet va, pražydo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 02 04, 17:06)

Kokios jūsų akys vienodos mirksiukas.gif T.y. labai labai gražios mirksiukas.gif

O čia aš neįtemą...
user posted image

Rarity, būtų lengviau pagal tokią daryt?
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 17:09)
Oi ne, aš jos visai nežiūriu. Laistau į metus gal pora kart, kai prisimenu, padėta ant palangės, kur nuolat žieminiai skersvėjai traukia.. Matyt jai patinka pas mus, nežinau, bet jos visai neprižiūriu kažkodėl.. Ne kartą mest norėjau, bet va, pražydo  rolleyes.gif

O pas mane neauga jokios gėlės verysad.gif net nežinau ar čia aš nemoku augint, ar vieta prasta...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 04, 16:14)
Rarity, būtų lengviau pagal tokią daryt?

Ir šita gera, tinkama, bet anai jau viziją turiu smile.gif Jei tik pavyks įgyvendinti bigsmile.gif

Yvette, va tau baliončikas už tokią super idėją žaidimui 4u.gif
man labai labai patinka - ir nenuobodu ir ribos plačios ir t.t. Šaunuolė tu mūsų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 04 vasario 2011 - 16:20
QUOTE(rarity @ 2011 02 04, 17:17)

thumbup.gif Tada linkiu tik sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 16:17)
Paprasta, tikrai neturi derėti. Čia gal net ne tas žodis.
Kitaip nebemoku paaiškinti. Tiesiog manau veltui už to žodžio "dera" buvo užsikabinta. nes tai nėra būtina

tai turi būt, matyt, harmoninga smile.gif
Atsakyti
Aš čia įnešiau šaršalo su tuo tinka - netinka. Atsiprašau blush2.gif
Viskas ok, visokios tinka - juk tikrai nebuvo taisyklėse, kad turi derėti, tiesiog mano tokia nuomonė ir aš bandysiu padaryti, kad derėtų (bent jau mano akimis).
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 17:09)
Oi ne, aš jos visai nežiūriu. Laistau į metus gal pora kart, kai prisimenu, padėta ant palangės, kur nuolat žieminiai skersvėjai traukia.. Matyt jai patinka pas mus, nežinau, bet jos visai neprižiūriu kažkodėl.. Ne kartą mest norėjau, bet va, pražydo  rolleyes.gif

OT: įsitikinau jau ne pirmą kartą, kad gražiausiai gėlės atsiskleidžia kai praktiškai neprižiūri jų ir manau jos taip bando į save atkreipti dėmesį - pražysdamos, subujodamos hihihi.gif
Atsakyti
OO,kad sujudimas,sukrutimas su zaidimu thumbup.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 02 04, 16:06)
Patarsykit, kas netingit smile.gif

Nuo tokiu foto man tik seiles tysta,velnias,gal ir man kada nors kazkas nors biski panasaus gausis... ax.gif

O as sian pavasario jau jieskojau tongue.gif user posted image

Ex,kokie ten grazus inkiliukai sukabinti,bet netraukia artyn mano kitinis... ir prieit niekaip,statybiniu atlieku konteineris uzstatytas doh.gif nors ir kazkaip nezinojau kaip cia graziai galima nufotkint g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 02 04, 16:05)
Realiai tų taisyklių nereiktų, jei atsipalaiduotumėm ir pajaustumėm malonumą, šiai užduočiai paikankamai aiškiai buvo nupasakota kas ir kaip, neturiu prikibt prie ko.
O dėl bendrų taisyklių, visiems žaidimams, manau taip, reikia.
Kad nebūtų taip kaip visuose praituose žiaidimuose, atsiranda vis nesusipratimų.

Visiskai pritariu.Tada ir dabar labai sureiksmintos taisykles.Cia kuryba, polekis, zaidimas.

QUOTE(Akasha @ 2011 02 04, 16:06)
Nu tai zinok tau ir dedikuoju  mirksiukas.gif

Patarsykit, kas netingit smile.gif

Einu ziuret jus pratesimu i flickr'a...

:*
Ka cia tarsyt, grazu ir tiek.Labai grazu.

Yvette, buckis.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 04, 17:14)
Kokios jūsų akys vienodos  mirksiukas.gif T.y. labai labai gražios  mirksiukas.gif
O pas mane neauga jokios gėlės  verysad.gif net nežinau ar čia aš nemoku augint, ar vieta prasta...

lotuliukas.gif Zinai, kaip sako, kad augintiniai buna panasus i seimininkus... va ir pilvukus abu uzsiauginom smile.gif
O geliu as irgi nemoku auginti... pamirstu palaistyt... net kaktusa vyras laistydavo blush2.gif

QUOTE(Burka @ 2011 02 04, 17:29)
Nuo tokiu foto man tik seiles tysta,velnias,gal ir man kada nors kazkas nors biski panasaus gausis... ax.gif

Ex,kokie ten grazus inkiliukai sukabinti,bet netraukia artyn mano kitinis... ir prieit niekaip,statybiniu atlieku konteineris uzstatytas doh.gif nors ir kazkaip nezinojau kaip cia graziai galima nufotkint g.gif

aisku, kad gausis... ne tik panasaus bet ir geriau wink.gif
O del inkiliuku, tai reikejo ieskot, kaip ant tu konteineriu uzlipt ir butu is arciau ir kampas geresnis manau.... mirksiukas.gif

Alabama, dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 04 vasario 2011 - 16:57
QUOTE(Akasha @ 2011 02 04, 16:56)
va ir pilvukus abu uzsiauginom smile.gif

Ee? rolleyes.gif
Atsakyti