Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 04, 16:30)
as tai dar nieko nenufotkinau, o jei nufotkinsiu, tai labai mazai sansu, kad deres nuotaika biggrin.gif

as turiu daug vilciu, kad Tu jau tuoj tuoj nufotkinsi ir galesiu as savaitgali kazka pamastyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 15:01)
gerai užkibai, bet jetau nežinočiau kaip pratęsti  smile.gif
aš suprantu ką kitos nori pasakyti apie derėjimą. Kol kas visos foto tarpusavyje dera.  Bet kaip tą derėjimą paaiškinti tai nežinau  smile.gif

Na, mintį turiu. Kad tik pavyktų įgyvendinti g.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 15:08)
nebūtina, kad spalviškai derėtų. Gali juk viena jb, kita spalvota būti ir nieko. Bet tas derėjimas kiek kitoks. Tarkim ta Zirzilijos knygų foto visai nederėjo prie Frederikos nuotraukos. Jau ir dėl kokybės norėjau bartis, bet išsigelbėjo įkeldama kitą foto.
Vat Dalyjos foto su Svajonės dera, nors rodos tuo pačiu tikrai labai skirtingos. Na bet vistiek, gražiai žiūrisi kartu.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 15:21)
Iš esmės, gal nedarom tragedijos ir darom kaip gaunas, o tada komentuojam ir žiūrim, mokomės? g.gif

Žinoma 4u.gif
Bet kuo daugiau pasuksim galvą ir įdomesnę foto padarysim, tuo visiems bus geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 16:31)
ai... ja ja- kalta, įkvėpimo pagauta, mečiau viską, apverčiau namus aukštyn kojomis, lėkiau fotografuoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  iš esmės tai ten nieko gero, tik va pirma kartą gyvenime bandžiau auto...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ko sakiau gyvenime niekada nedarysiu  lotuliukas.gif ir gerai- gal ir gerai viskas baigėsi 4u.gif

taigi greit parodyk... dabar taip suintigavai.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 16:17)
aš kai primečiau kaip Tu juokingai turėjei atrodyt tuos batus fotkindama, tai net nuotaika pakilo  biggrin.gif Norėčiau stovėt 'iš viršaus" su kamera ir viską įamžint, pasijuoktume smile.gif

(tikiuosi nesupyksi dėl šito komentaro, čia aš nepiktai, kaip tik smagiai kad taip atsiduodam darbui, klaupiamės, gulamės ir darom viską dėl gero kadro. Po ano savo pasireiškimo man kažkokia fobija atsirado komentuot, kad neduokdie neįžeit, nes to visai nenoriu.)  4u.gif

Baik ok.gif nematau dėl ko supykti. Aš pati suprantu, kad juokingai turėjau atrodyt lotuliukas.gif gerai, kad mažoji miegojo, tai galėjau siausti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 02 04, 16:19)
ei nu... cia man jau panasu i problemos daryma lygioj vietoj...
na dekit kaip pacios suprantat, jei deres - visi pagirs, jei ne, nu tai ne.
neismes is zaidimo niekas! Kur tas robobebras, cia vel reik tvarka daryt biggrin.gif
nesipergyvenkit per daug, darykit kad pacioms smagu butu  4u.gif

Na tikrai visai smagus buvo visas procesas. Kai nuo lango atsidūriau ant grindų hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Biškutį OT, čia į foto nežiūrėkit, tik Rarity norėjau ir aš savo orchidėja pasidžiaugt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 15:17)
aš kai primečiau kaip Tu juokingai turėjei atrodyt tuos batus fotkindama, tai net nuotaika pakilo  biggrin.gif Norėčiau stovėt 'iš viršaus" su kamera ir viską įamžint, pasijuoktume smile.gif

As kai fotkinau mergaite tai jos mama fotografavo mane.Nuotraukoj stoviu ant stalo ir tokios iiiiiiiilgos kojos mano(nes is apacios fotkinta) biggrin.gif Kaip bokstas.

QUOTE(Akasha @ 2011 02 04, 15:35)
taigi greit parodyk... dabar taip suintigavai.... smile.gif

Parodyk savo auto su katinu wub.gif
Atsakyti
Galima ir aš pasisakysiu...kadangi esu sena tarka, tai galiu sau tą leisti, ane?
Davai, ką padarom - ateičiai, griežtai tariam žaidimo taisykles, t.y tokias kaip atlikomo laikas, galima vietom keisti/ne, šviestinti ar patikti, galima persigalvot/ pakeisti foto ir t.t
nes nu dabar negerai gaunasi, puikiai suprantu abi, tiek Zirzilija, tiek paprastą, bet negerai gavosi.
Dėl sutikimo tarpusavyje, šiame žaidime, tai mano galva - jei foto dera liux, jei ne, nieko blogo tame nematau, čia ne koliažas, užduotis , imam objektą ir keliam į kitą foto. Tarkim man prie geriausių norų nepavyks priderinti foto prie Yvetės, niekaip, pažįstu save lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 04 vasario 2011 - 15:51
Zirzilija, Dalyja šaunuolės thumbup.gif
Paprasta , o gal pavytų tavo tą įdėją kažkaip transformuoti lotuliukas.gif t.y. tai ką ten buvai sugalvojus su prima fotke+pridėk kažkokią detalę iš antros fotkės, gal taip kažkas gausis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 04 vasario 2011 - 15:51
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 15:43)
Biškutį OT, čia į foto nežiūrėkit, tik Rarity norėjau ir aš savo orchidėja pasidžiaugt smile.gif

bigsmile.gif wub.gif clap_1.gif thumb_yello.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 04, 15:32)
as turiu daug vilciu, kad Tu jau tuoj tuoj nufotkinsi ir galesiu as savaitgali kazka pamastyt  ax.gif

as tik savaitgali galesiu ka suglvot...
Atsakyti
Laba dienelė 4u.gif

Labai labai nedrąsiai, bet bandau prie jūsų prisijungti blush2.gif Įėjau į jūsų temą, pamačiau kelias nuotraukas ir teko su pele pavažiuoti į viršų pasitikrinti ar tikrai papuoliau ten kur reikia. Kokios nuotraukos bigsmile.gif Nepanašu, kad tai naujokių darbai bigsmile.gif Aš esu visai žalia pradinukė.
Nu, ir iš karto bandau pirmą ND rodyti rolleyes.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ellos: 04 vasario 2011 - 15:58
QUOTE(Ellos @ 2011 02 04, 15:54)
Laba dienelė  4u.gif

Labai labai nedrąsiai, bet bandau prie jūsų prisijungti  blush2.gif  Įėjau į jūsų temą, pamačiau kelias nuotraukas ir teko su pele pavažiuoti į viršų pasitikrinti ar tikrai papuoliau ten kur reikia. Kokios nuotraukos  bigsmile.gif  Nepanašu, kad tai naujokių darbai  bigsmile.gif  Aš esu visai žalia pradinukė.
Nu, ir iš karto bandau pirmą ND rodyti  rolleyes.gif

Labas.Geras ND, uzeik drasiai. smile.gif
Atsakyti