Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 15:08)
nebūtina, kad spalviškai derėtų. Gali juk viena jb, kita spalvota būti ir nieko. Bet tas derėjimas kiek kitoks. Tarkim ta Zirzilijos knygų foto visai nederėjo prie Frederikos nuotraukos. Jau ir dėl kokybės norėjau bartis, bet išsigelbėjo įkeldama kitą foto.

Aš dabar jaučiuosi, kaip kad jautėsi Juodraštis su pirmuoju koliažu žaidimu...

einu toliau dirbti savo darbų 4u.gif kai praeis erzulys gal ką sumąstysiu- priminkite, kiek dienų turiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 04 vasario 2011 - 15:13
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 15:54)
O tai čia nesigauna tada vėl- koliažas? Aš supratau, kad nuotraukų ryšys yra tik kažkoks daiktas ar detalė? g.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 16:11)

einu toliau dirbti savo darbų 4u.gif kai praeis erzulys gal ką sumąstysiu- priminkite, kiek dienų turiu?

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 16:11)

einu toliau dirbti 4u.gif

Paprasta, tikrai neturi derėti. Čia gal net ne tas žodis.
Paaiškinsiu kodėl man Zirzilijos foto su knyga nederėjo. Zirzilija pasistūmėjo į priekį, taip sakant pakėlė sau kartelę, su tulpių bandymais. Ir vat ateina su tokia netvarkinga foto. Nesižiūrėjo, nederėjo. Nes nejutau, kad ji būtų pasistengusi ties ta foto. (Zirzilija, nepyk ) O vat antra foto, jaučiasi tos pastangos kažką sugalvoti, įgyvendinti.
Gal tik apmaudu, kad buvai padariusi savo variantą su knyga, o Zirzilija patvirtino antrą foto žaidimui. Įkelk ir tą foto parodyti, o antrą tikiu padarysi taip pat puikiai.
Kitaip nebemoku paaiškinti. Tiesiog manau veltui už to žodžio "dera" buvo užsikabinta. nes tai nėra būtina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 vasario 2011 - 15:20
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 04, 15:10)

bigsmile.gif  bigsmile.gif aciu, o jau maniau reiks kita nuotrauką kelt  doh.gif
Jau su šita puse buto ant pilvo prašliaužiojau  doh.gif

aš kai primečiau kaip Tu juokingai turėjei atrodyt tuos batus fotkindama, tai net nuotaika pakilo biggrin.gif Norėčiau stovėt 'iš viršaus" su kamera ir viską įamžint, pasijuoktume smile.gif

(tikiuosi nesupyksi dėl šito komentaro, čia aš nepiktai, kaip tik smagiai kad taip atsiduodam darbui, klaupiamės, gulamės ir darom viską dėl gero kadro. Po ano savo pasireiškimo man kažkokia fobija atsirado komentuot, kad neduokdie neįžeit, nes to visai nenoriu.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 04, 16:11)

ei nu... cia man jau panasu i problemos daryma lygioj vietoj...
na dekit kaip pacios suprantat, jei deres - visi pagirs, jei ne, nu tai ne.
neismes is zaidimo niekas! Kur tas robobebras, cia vel reik tvarka daryt biggrin.gif
nesipergyvenkit per daug, darykit kad pacioms smagu butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 16:17)
Paaiškinsiu kodėl man Zirzilijos foto su knyga nederėjo. Zirzilija pasistūmėjo į priekį, taip sakant pakėlė sau kartelę, su tulpių bandymais. Ir vat ateina su tokia netvarkinga foto. Nesižiūrėjo, nederėjo. Nes nejutau, kad ji būtų pasistengusi ties ta foto. (Zirzilija, nepyk ) O vat antra foto, jaučiasi tos pastangos kažką sugalvoti, įgyvendinti.
Gal tik apmaudu, kad buvai padariusi savo variantą su knyga, o Zirzilija patvirtino antrą foto žaidimui. Įkelk ir tą foto parodyti, o antrą tikiu padarysi taip pat puikiai.

nepykstu, nes ir pati zinau, kad ten bele ka sumaliau
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 15:17)

Aš dabar labai gerai Juodraštį suprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebėra ūpo ir bus padaryta iš pareigos- pritempta blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 15:17)
iu padarysi taip pat puikiai.

Man regis aš suprantu ką Tu turi mintyje sakydama 'derėti' bet aš pirma maniau, kad iš vis į pirmą foto reaguojame tik tiek, kiek mus reikalinga kažkokia detalė. Manau, dėl to va ir iškilo klausimas. Nes man irgi Zirzilijos foto pirma ne, antra "dera", taip pat su Melodi, kaip dera, atsakyt negaliu, tiesiog tinka viena kitai (nuotaika gal atitinka), bet esmė, kad tada turi "atitikt" jau du dalykai- detalė ir nuotaika ar whatever kaip tą "kažką" pavadinsime doh.gif
Iš esmės, gal nedarom tragedijos ir darom kaip gaunas, o tada komentuojam ir žiūrim, mokomės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 04, 16:19)
ei nu... cia man jau panasu i problemos daryma lygioj vietoj...
na dekit kaip pacios suprantat, jei deres - visi pagirs, jei ne, nu tai ne.
neismes is zaidimo niekas! Kur tas robobebras, cia vel reik tvarka daryt biggrin.gif
nesipergyvenkit per daug, darykit kad pacioms smagu butu  4u.gif

robobebrui vaistų reik pasiųsti, kad sveiktų greičiau ir grįžtu tvarkos daryti smile.gif

Paprasta, aš suprantu, kad tau ūpas nukrito, bet na tikrai nesusipratimas čia. O ir truputėlį paskubėjimas.
Žaidimas turėjo tik vieną taisyklę. Išsirinkti detalę ir ją parodyti savo nuotraukoje. Viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 vasario 2011 - 15:26
as tai dar nieko nenufotkinau, o jei nufotkinsiu, tai labai mazai sansu, kad deres nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 15:21)

Paprasta, aš suprantu, kad tau ūpas nukrito, bet na tikrai nesusipratimas čia. O ir truputėlį paskubėjimas.

ai... ja ja- kalta, įkvėpimo pagauta, mečiau viską, apverčiau namus aukštyn kojomis, lėkiau fotografuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif iš esmės tai ten nieko gero, tik va pirma kartą gyvenime bandžiau auto... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ko sakiau gyvenime niekada nedarysiu lotuliukas.gif ir gerai- gal ir gerai viskas baigėsi 4u.gif
Atsakyti