Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 16:26)
ryskumas man - astrumas, pas tave to astrumo tokio nera. Atkreipkit demesi i f

http://www.flickr.co...nka/3647001883/
http://www.flickr.co...ana/5208416051/

Vau 4u.gif Aišku, kad nėra. OK, turėsim omeny kitą kart. Šiaip bandžiau įvairiausius variantus, buvo ir skaidresnių tų lašų, bet labai daug šiukšlių, tai tryniau lauk ir viskas. Nu žodžiu nepersistengiau ir į nevykėlius pavyzdžius žiūrėjau smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 16:21)
Kur Jūsų lašeliai a? biggrin.gif Ar po tą fricerį ar kokį ten reik visas gaudyt biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 16:22)
nu vat, aš suprantu per lietų fotograuot, kai per balą kokią važiuoja, arba fontaną kokį, nu tai galima su 50mm nufotografuot, nu bet ne krentantį lašą.. čia jau tikrai, nors pigaus makro reiktų, bet ne 50mm skirto portretams..

Mano lašiukų ND. Fotografuoti senokai su Nikon D80 ir kitiniu objektyvu 18-55 smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 07 vasario 2011 - 16:32
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 16:29)
Vau  4u.gif  Aišku, kad nėra. OK, turėsim omeny kitą kart. Šiaip bandžiau įvairiausius variantus, buvo ir skaidresnių tų lašų, bet labai daug šiukšlių, tai tryniau lauk ir viskas. Nu žodžiu nepersistengiau ir į nevykėlius pavyzdžius žiūrėjau smile.gif Ačiū smile.gif

o tu su blykste fotkinai?

Mergaites ramiai, jei dedat foto supraskit - sulauksit kritikos. Jau geriau jos sulaukt, nei nesulaukt. Juk tam ir dedat , ar norit tik pagyru? Visos mes cia per ta kritika praeje, man irgi buvo daug skaudziu postu, po siai dienai grieziu danti ant kai kuriu 'poniu' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 07, 16:29)
O tada pasakyk kaip reikia išsiverst man šitą frazę?

Ech. Bet visiškai nenoriu čia kelti jokių bangų. Išverčiu - tu ne pradinukė. Aš turiu fotiką penkias dienas. Tu kelis kart ilgiau smile.gif O mokaisi dar ilgiau. Gal klystu su terminais, bet čia detalės. Pasakei - aš irgi pradinukė, nesiteisink, aš sakau - aš nesiteisinu, o be to tu ne pradinukė.

Nėra čia nieko tame baisaus, ar dabar jau gerai viskas? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 16:32)
Ech. Bet visiškai nenoriu čia kelti jokių bangų. Išverčiu - tu ne pradinukė. Aš turiu fotiką penkias dienas. Tu kelis kart ilgiau  smile.gif O mokaisi dar ilgiau. Gal klystu su terminais, bet čia detalės. Pasakei - aš irgi pradinukė, nesiteisink, aš sakau - aš nesiteisinu, o be to tu ne pradinukė.

Nėra čia nieko tame baisaus, ar dabar jau gerai viskas?  biggrin.gif  4u.gif

Aišku, kad gerai, gi mes diskutuojam. smile.gif Nematau dėl ko čia galėtume pyktis....
O fotikas pas mane tik trys mėnesiukai, vat. Ir šioj temoj tiek esu, tad aš PRADINUKĖ. smile.gif
Atsakyti
Rarity, puikiai 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 16:31)
o tu su blykste fotkinai?

Mergaites ramiai, jei dedat foto supraskit - sulauksit kritikos. Jau geriau jos sulaukt, nei nesulaukt. Juk tam ir dedat , ar norit tik pagyru? Visos mes cia per ta kritika praeje, man irgi buvo daug skaudziu postu, po siai dienai grieziu danti ant kai kuriu 'poniu' biggrin.gif
Aš jau pradedu nervintis unsure.gif Aš gi visiškai nebijau jokios kritikos, mergos ar pablūdot, kodėl sakot, kad jos bijau, ką aš blogo pasakiau? unsure.gif Sakau gi - taip, blogai, žinau, dedu, nes noriu atsiskaityti, nemoku, nes dar nemoku, kada nors mokėsiu ir įdėsiu. Ir būtinai prirašysiu - taip aš patenkinta...

su blykste
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 02 07, 16:36)
Aišku, kad gerai, gi mes diskutuojam. smile.gif Nematau dėl ko čia galėtume pyktis....
O fotikas pas mane tik trys mėnesiukai, vat. Ir šioj temoj tiek esu, tad aš PRADINUKĖ.  smile.gif
Nu ir ok, aš čia nieko blogo niekam nenorėjau pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 17:21)
Kur Jūsų lašeliai a? biggrin.gif Ar po tą fricerį ar kokį ten reik visas gaudyt biggrin.gif

laseliai ir baltas baltame nebuvo privaloma smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 17:25)
Aš iš tikro prisiderinau prie to ką turėjau, t. y. - dušas, kranas ir pan. Norint normaliai reik pasidėti normalų bliūdą, su kokia tai pipete, su apšvietimu normaliu ir dar geriau kokiu nors pagalbininku.

as kai dariau laselius, tai pririsau maiseli vandens ant duso uzuolaidos strypo,po maiseliu pakisau bliuda vandens, salia pasistaciau lempa, na ir viskas, lasas lasa, blykste ijungta ir photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 07 vasario 2011 - 16:41
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 07, 16:40)
laseliai ir baltas baltame nebuvo privaloma smile.gif
as kai dariau laselius, tai pririsau maiseli vandens ant duso uzuolaidos strypo,po maiseliu pakisau bliuda vandens, salia pasistaciau lempa, na ir viskas, lasas lasa, blykste ijungta ir  photo.gif

Žodžiu, kažką ne taip nusistačiau, nes šiaip panašiai dariau - aš pakabinau dušą, kuris lašėjo į bliūdus, ir lempas dvi atsitempiau, bet arba nepritraukė, arba neskaidru buvo, žodžiu, čia gal kiek skaidriau dešinėj pusėj, bet labai jau smulkiai, tokių variantų daug nebuvo.

user posted image

Bet kaip man tai užtenka, bent pabandžiau, nebuvau darius, kadanors teks dar pažaisti, gal vasarą lauke, namie man nesmagiai.
OK, bėgu nuyo kompo, gero vakaro, dar kartą sorry, jei kažkam pasirodė, kad puolu ar pan., sunku per tą internetą bendrauti, įsitikinu eilinį kart smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 vasario 2011 - 16:52
QUOTE(frederica @ 2011 02 07, 17:08)
Tai va dažniau užsuk, atai prapuolus visai.
Auto su katinu, man patiko. Gražučiai, abu biggrin.gif

Tai skaitau zinok reguliariai tik va vis kazkaip nerandu laiko parasyt... arba nebeturiu ka pridurti ax.gif O siaip pati irgi kaip jaunas menulis pasirodai, taip kad baik cia man wink.gif
Dekui Frederika 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif

user posted image

3 grupe
Atsakyti
daugiau niekada šito nefotografuosiu, žiauriai neįdomu lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 02 07, 16:55)

wau bigsmile.gif taip paprasta ir gražu, šilta wub.gif
Atsakyti