Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 16:09)
o cia tie lasai krenta kazkur, ar nusede? man jiems truksta ryskumo

tai gal makro objektyvą reik turėt , kad jie ryškūs būtų?

aš išvis 50 tuką turiu, žalio supratimo neturiu, kaip man tuos lašiukus nufotografuot su juo.. iš arti nefokusuoja, o ir aptaškyt objektyvo nesinori, o iš toli visur ryšku nors ir prie atviros diafragmos...
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 16:11)
Forgete, nėra to ryškumo, pradinukė  gi aš esu, išmoksiu bus  smile.gif

Čia nepasiteisinimas, kad esi pradinukė. Aš irgi pradinukė tokia pat kaip ir tu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 07 vasario 2011 - 16:19
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 16:16)

aš išvis 50 tuką turiu, žalio supratimo neturiu, kaip man tuos lašiukus nufotografuot su juo.. iš arti nefokusuoja, o ir aptaškyt objektyvo nesinori, o iš toli visur ryšku nors ir prie atviros diafragmos...

Na ne, įvesi į gūglę, išmes tau straipnių ir padarysi. Bet kad tuose straipsniuose pas pačius ryškumo nėra schmoll.gif Tiksliau skaidrumo, jeigu mes apie tai, nes aš tai turėjau omeny.

Žodžiu, kuri laiką nenoriu aš to fotografuoti, juolab, kad man nėra gražu toks klasikinės karūnėlės. Man gražiau lietus, balos, stiklai ir kitokie velniai. Bus progų vasarą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 16:16)

Taigi namu darbus darei smile.gif fotkini is toliau, su didesniu f kad kuo didesnis astrukmas butu, fona atitrauki kad susilietu ir tavo lasas issiskirtu.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 07, 16:17)
Čia nepasiteisinimas, kad esi pradinukė. Aš irgi pradinukė tokia pat kaip ir tu.

Nereik lialia, ponia Refresh, nesunku paskaityti ankstesnes temas tongue.gif biggrin.gif

Antra - nei aš teisinuosi nei ką, manęs klausia, atsakau: Kaip moku taip darau, nes nemoku, nes nesu profas.

Kur Jūsų lašeliai a? biggrin.gif Ar po tą fricerį ar kokį ten reik visas gaudyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 16:19)
Na ne, įvesi į gūglę, išmes tau straipnių ir padarysi. Bet kad tuose straipsniuose pas pačius ryškumo nėra  schmoll.gif  Tiksliau skaidrumo, jeigu mes apie tai, nes aš tai turėjau omeny.

Žodžiu, kuri laiką nenoriu aš to fotografuoti, juolab, kad man nėra gražu toks klasikinės karūnėlės. Man gražiau lietus, balos, stiklai ir kitokie velniai. Bus progų vasarą  bigsmile.gif

nu vat, aš suprantu per lietų fotograuot, kai per balą kokią važiuoja, arba fontaną kokį, nu tai galima su 50mm nufotografuot, nu bet ne krentantį lašą.. čia jau tikrai, nors pigaus makro reiktų, bet ne 50mm skirto portretams..
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 16:21)
Nereik lialia, ponia Refresh, nesunku paskaityti ankstesnes temas tongue.gif biggrin.gif

Antra - nei aš teisinuosi nei ką, manęs klausia, atsakau: Kaip moku taip darau, nes nemoku, nes nesu profas.

Kur Jūsų lašeliai a? biggrin.gif Ar po tą fricerį ar kokį ten reik visas gaudyt biggrin.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif Tyliu.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 16:20)
Taigi namu darbus darei smile.gif fotkini is toliau, su didesniu f kad kuo didesnis astrukmas butu, fona atitrauki kad susilietu ir tavo lasas issiskirtu.

Aš iš tikro prisiderinau prie to ką turėjau, t. y. - dušas, kranas ir pan. Norint normaliai reik pasidėti normalų bliūdą, su kokia tai pipete, su apšvietimu normaliu ir dar geriau kokiu nors pagalbininku.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 16:20)

nu ok, bandysiu..... doh.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 16:19)
Na ne, įvesi į gūglę, išmes tau straipnių ir padarysi. Bet kad tuose straipsniuose pas pačius ryškumo nėra  schmoll.gif  Tiksliau skaidrumo, jeigu mes apie tai, nes aš tai turėjau omeny.

Žodžiu, kuri laiką nenoriu aš to fotografuoti, juolab, kad man nėra gražu toks klasikinės karūnėlės. Man gražiau lietus, balos, stiklai ir kitokie velniai. Bus progų vasarą  bigsmile.gif

ryskumas man - astrumas, pas tave to astrumo tokio nera. Atkreipkit demesi i f

http://www.flickr.co...nka/3647001883/
http://www.flickr.co...ana/5208416051/

Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 07, 16:23)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Tyliu.

Refresh nu baik, ar man čia kiekvieną žodį reikia apgalvot, kad neįžeisčiau ir t. t. Viskas gi gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 vasario 2011 - 16:27
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 16:26)
Refresh nu baik, ar man čia kiekvieną žodį reikia apgalvot, kad neįžeisčiau ir t. t. Viskas gi  gerai    mirksiukas.gif  4u.gif

O tada pasakyk kaip reikia išsiverst man šitą frazę?

Nereik lialia, ponia Refresh, nesunku paskaityti ankstesnes temas
Atsakyti