Deja, nebūsiu originali, nors norėjau Bet tiek to, ateičiai. Iš ~530 nuotraukų liko paskutinės su paprasčiausiu dušu variantas Bet bent supratau kame reikals.
namų darbai - lašeliai
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 07, 15:37)
Jooo, forgete čia baltos spalvos dievas Aš vis neperprantu, su kokia pipete ji ten viską nustato
Tik wb dievas ja turi
QUOTE(rarity @ 2011 02 07, 15:52)
O tu maisto spalvų Dievas
Papildyta:
Na, ką, jei kas ne taip su namų darbais, telieka ant mano sąžinės dabar regintis reik į tą sunkaus pavadinimo interneto svetainę ir kažkaip ten jungtis prie Jūsų
Rita Gude o tau paciai tos fotkes patinka? Ka tu jomis nori pasakyti?
burka man labai patiko tavo mergyte, grazios spalvos, graziai nufotkinta. Aisku menno ner, bet i asmenini albuma tai super. As pati kai meno neislauziu tai ta fotke man liuks.
Refresh ne nezinau, fotke kaip fotke, na toks grazus puodelis ir toks prastas sumustinis Liuks i tema labai.
burka man labai patiko tavo mergyte, grazios spalvos, graziai nufotkinta. Aisku menno ner, bet i asmenini albuma tai super. As pati kai meno neislauziu tai ta fotke man liuks.
Refresh ne nezinau, fotke kaip fotke, na toks grazus puodelis ir toks prastas sumustinis Liuks i tema labai.
Ne nu niekur tiek neprisijuokiu, kaip cia uzejus paskaityt Saunuoles jus...
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 15:59)
Rita Gude o tau paciai tos fotkes patinka? Ka tu jomis nori pasakyti?
Nieko nenoriu pasakyti, kodėl reikia ką nors sakyti, šiais laikais ne autorius, o adresatas yra svarbiausias O jei rimtai, tai ND atlikau ir pabandžiau lašus fotografuoti. O kadangi noriu atsiskaityti, tai rodau kas išėjo geriausiai.
Aišku, kad nepatinka rezultatas, bet spalvos patinka ir visai blogai nėra, lyginant su kai kuriais pgalvočiau, net nerodyčiau. Bet jau kaip minėjau, visatai ant mano sąžinės, atlikau ir ramybė. Dabar liko tik treniruotis ir treniruotis
Karūnėlės išėjo, bet jos neskaidrios.
QUOTE(Akasha @ 2011 02 07, 17:06)
Ne nu niekur tiek neprisijuokiu, kaip cia uzejus paskaityt Saunuoles jus...
Tai va dažniau užsuk, atai prapuolus visai.
Auto su katinu, man patiko. Gražučiai, abu
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 07, 12:29)
as dar turiu viena koliaziuka atlikti,man jis naktimis jau nebeduoda ramiai miegoti issikeliau sau toookia uzduoti, bet bijau, kad gali nepavykti, tai ir nerimas ima, ir kartais kosmarai sapnuojasi
aš jau irgi sapnuoju bet ne dėl idėjų įgyvendinimo, o dėl susidraugavimo su technika sapnuoju,kad nebeįžiūriu pro akutę kaži, gal čia ženklas kad 3000 į balą išmesti
QUOTE(frederica @ 2011 02 07, 16:09)
Pritariu, nes jos pipetė didžiausia. Ji wb - D
Yra čia ir daugiau D, yra fokusavimo, klonavimo, meeleejono detalių D ir dar daugybė D,
Yra čia ir daugiau D, yra fokusavimo, klonavimo, meeleejono detalių D ir dar daugybė D,
nu iš šono paskaičius kas nesupranta nieko tokiuose dalykuose, pagalvotu visai kū kū moteroms
Linksma pastaruoju metu čia gera juoko dozė
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 16:08)
Nieko nenoriu pasakyti, kodėl reikia ką nors sakyti, šiais laikais ne autorius, o adresatas yra svarbiausias
O jei rimtai, tai ND atlikau ir pabandžiau lašus fotografuoti. O kadangi noriu atsiskaityti, tai rodau kas išėjo geriausiai.
Aišku, kad nepatinka rezultatas, bet spalvos patinka ir visai blogai nėra, lyginant su kai kuriais pgalvočiau, net nerodyčiau. Bet jau kaip minėjau, visatai ant mano sąžinės, atlikau ir ramybė. Dabar liko tik treniruotis ir treniruotis
O jei rimtai, tai ND atlikau ir pabandžiau lašus fotografuoti. O kadangi noriu atsiskaityti, tai rodau kas išėjo geriausiai.
o cia tie lasai krenta kazkur, ar nusede? man jiems truksta ryskumo
Forgete, nėra to ryškumo, pradinukė gi aš esu, išmoksiu bus
Krenta. Aš tyčia dariau abstrakciją, man patinka spalvos, formos...
Krenta. Aš tyčia dariau abstrakciją, man patinka spalvos, formos...
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 15:59)