Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

Deja, nebūsiu originali, nors norėjau lotuliukas.gif Bet tiek to, ateičiai. Iš ~530 nuotraukų liko paskutinės su paprasčiausiu dušu variantas biggrin.gif Bet bent supratau kame reikals.

namų darbai - lašeliai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 vasario 2011 - 15:55
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 07, 15:37)
Jooo, forgete čia baltos spalvos dievas topsecret.gif  biggrin.gif Aš vis neperprantu, su kokia pipete ji ten viską nustato doh.gif

Tik wb dievas ja turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 15:51)
Tik wb dievas ja turi biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 07, 15:52)

O tu maisto spalvų Dievas biggrin.gif
Papildyta:
Na, ką, jei kas ne taip su namų darbais, telieka ant mano sąžinės blush2.gif dabar regintis reik į tą sunkaus pavadinimo interneto svetainę ir kažkaip ten jungtis prie Jūsų smile.gif
Atsakyti
Rita Gude o tau paciai tos fotkes patinka? Ka tu jomis nori pasakyti?

burka man labai patiko tavo mergyte, grazios spalvos, graziai nufotkinta. Aisku menno ner, bet i asmenini albuma tai super. As pati kai meno neislauziu tai ta fotke man liuks.

Refresh ne nezinau, fotke kaip fotke, na toks grazus puodelis ir toks prastas sumustinis biggrin.gif Liuks i tema labai.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne nu niekur tiek neprisijuokiu, kaip cia uzejus paskaityt smile.gif Saunuoles jus...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 15:59)
Rita Gude o tau paciai tos fotkes patinka? Ka tu jomis nori pasakyti?
Nieko nenoriu pasakyti, kodėl reikia ką nors sakyti, šiais laikais ne autorius, o adresatas yra svarbiausias biggrin.gif
O jei rimtai, tai ND atlikau ir pabandžiau lašus fotografuoti. O kadangi noriu atsiskaityti, tai rodau kas išėjo geriausiai.

Aišku, kad nepatinka rezultatas, bet spalvos patinka ir visai blogai nėra, lyginant su kai kuriais pgalvočiau, net nerodyčiau. Bet jau kaip minėjau, visatai ant mano sąžinės, atlikau ir ramybė. Dabar liko tik treniruotis ir treniruotis ax.gif

Karūnėlės išėjo, bet jos neskaidrios.

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 02 07, 17:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ne nu niekur tiek neprisijuokiu, kaip cia uzejus paskaityt smile.gif Saunuoles jus...

Tai va dažniau užsuk, atai prapuolus visai.
Auto su katinu, man patiko. Gražučiai, abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 07, 12:29)

as dar turiu viena koliaziuka atlikti,man jis naktimis jau nebeduoda ramiai miegoti biggrin.gif issikeliau sau toookia uzduoti, bet bijau, kad gali nepavykti, tai ir nerimas ima, ir kartais kosmarai sapnuojasi lotuliukas.gif

aš jau irgi sapnuoju doh.gif bet ne dėl idėjų įgyvendinimo, o dėl susidraugavimo su technika doh.gif sapnuoju,kad nebeįžiūriu pro akutę doh.gif lotuliukas.gif kaži, gal čia ženklas kad 3000 į balą išmesti lotuliukas.gif

QUOTE(frederica @ 2011 02 07, 16:09)
Pritariu, nes jos pipetė didžiausia. Ji wb - D
Yra čia ir daugiau D, yra fokusavimo, klonavimo, meeleejono detalių D ir dar daugybė D,

nu iš šono paskaičius kas nesupranta nieko tokiuose dalykuose, pagalvotu visai kū kū moteroms lotuliukas.gif
Linksma pastaruoju metu čia thumbup.gif gera juoko dozė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 07 vasario 2011 - 16:11
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 16:08)
Nieko nenoriu pasakyti, kodėl reikia ką nors sakyti, šiais laikais ne autorius, o adresatas yra svarbiausias  biggrin.gif 
O jei rimtai, tai ND atlikau ir pabandžiau lašus fotografuoti. O kadangi noriu atsiskaityti, tai rodau kas išėjo geriausiai.

Aišku, kad nepatinka rezultatas, bet spalvos patinka ir visai blogai nėra, lyginant su kai kuriais pgalvočiau, net nerodyčiau. Bet jau kaip minėjau, visatai ant mano sąžinės, atlikau ir ramybė. Dabar liko tik treniruotis ir treniruotis  ax.gif

Karūnėlės išėjo, bet jos neskaidrios.

o cia tie lasai krenta kazkur, ar nusede? man jiems truksta ryskumo
Atsakyti
Forgete, nėra to ryškumo, pradinukė gi aš esu, išmoksiu bus smile.gif
Krenta. Aš tyčia dariau abstrakciją, man patinka spalvos, formos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 vasario 2011 - 16:15
QUOTE(Forgete @ 2011 02 07, 15:59)
Refresh ne nezinau, fotke kaip fotke, na toks grazus puodelis ir toks prastas sumustinis biggrin.gif Liuks i tema labai.

laugh.gif
Atsakyti