Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Refresh @ 2011 02 07, 14:34)
user posted image

Tik nemoku į 5-ąją grupę įkelt  unsure.gif
[grupė čia[/url]

ikelk prie savo grupeles, mirksiukas.gif eik ant foto, SHARE THIS virsuje rasi,paspaudus pazymi koki nori formata,manau bus SMALL ir nukopijuok koda, ta koda ikelsi i zinute grupeleje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 07 vasario 2011 - 14:03
QUOTE(Tiga @ 2011 02 07, 13:38)
As tik RAW fotkinu, o perziurineju fotkes su FastStone Image Viewer. Na man tai patogu, su ja nuotrauka atidaro per visa monitoriu, o kadangi manasis labai didelis, puikiai matau kas susiliejo, ivairias detales ir pan. Plius su ja gali konvertuoti fotkes. Su visokiais dydziais ir pan:)

ooo, šitas veikia thumbup.gif laaabai patogu, ir greit atidaro, nereikia nei kiek laukt thumbup.gif ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 02 07, 13:34)

Tik nemoku į 5-ąją grupę įkelt  unsure.gif
Širdis tuoj iššoks. Ir jei kas nors pasakytų, kad kopijavau kažką ir pan. būtų baisiai liūdna.... Nes taip stengiaus pati sumastyt......

gražu labai blush2.gif aš tai nemoku tokių dalyku fotografuot doh.gif neturiu kantrybės deliot daiktų, neturiu tam gislelės JOKIOS tongue.gif
Atsakyti
Nu nors užmuškit, kankinuos jau pusvalandį, kad įkelt foto į grupę, niekaip nemoku. sad.gif

Svajone mūsų, ačiū. Aš šiaip dabar susigūžus laukiu kol mane pomidorais apmėtys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 13:42)
o kodėl dar +jpg fotkini, jei programa patogi ?  lotuliukas.gif

Ne nu pasižiūriu ir trinu lauk kurių nereikia. Kartais tik RAW. O kartais tik JPG, kaip pvz darau su namų darbus. Koks skirtumas, nėra ten baisiai kažkas nepatogaus, tą norėjau pasakyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ellos @ 2011 02 07, 13:51)
O kur jūs laikot visas savo foto? Kokiose nors atmintyse? Nes kompe vieta po poros fotosesijų ir baigtųsi  doh.gif

Aš tai trinu lauk, kam jų reik biggrin.gif Nesu specas profesionalas su 20 metų patirtim biggrin.gif Per šią savaitę gal 10 liko ir tai dar bus atranka biggrin.gif

bet kuriuo atveju dabar kiek turiu kompe nuotraukų jau yra 15 MB (čia ne su šituo aišku), tai reiks atrabnką daryt, nereikia jų tiek tikrai.

Mano kompe - 500 HDD, plius turiu kietąjį diską irgi tiek pat. Tai kartas nuo karto perkeliu. Kai nebūdavo, perkeldavau į stacionarų 4u.gif
Pamiršau, kad dar į internetą esu dalį įkėlus labai svarbių hihihi.gif Aišku nėr patogu, bet maža kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 vasario 2011 - 14:18
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 14:16)

Aš tai trinu lauk, kam jų reik biggrin.gif Nesu specas profesionalas su 20 metų patirtim biggrin.gif Per šią savaitę gal 10 liko ir tai dar bus atranka biggrin.gif

na pas mane pvz daugiausia vietos užima iš šeimos nuotraukų , o ne fotosesijų kokių smile.gif šeimos nuotraukas, ir belenkokios kokybės pasilieku, ir net spausdinuosi belenkokias smile.gif nes tikrai įdomu po to palyginti aplinką, kokia buvo prieš n metų ir kokia dabar smile.gif kai pasižiūri, atsikraustėm, vos kelis daiktelius turėjom, dabar jau kojos nėr kur pastatyt lotuliukas.gif smagu ir ryte susivėlusios kokios nuotraukas turėt, ir tarp burdako visokio lotuliukas.gif žodžiu, va kas daugiausia vietos užima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 14:21)
na pas mane pvz daugiausia vietos užima iš šeimos nuotraukų , o ne fotosesijų kokių  smile.gif  šeimos nuotraukas, ir belenkokios kokybės pasilieku, ir net spausdinuosi belenkokias  smile.gif  nes tikrai įdomu po to palyginti aplinką, kokia buvo prieš n metų ir kokia dabar  smile.gif  kai pasižiūri, atsikraustėm, vos kelis daiktelius turėjom, dabar jau kojos nėr kur pastatyt  lotuliukas.gif  smagu ir ryte susivėlusios kokios nuotraukas turėt, ir tarp burdako visokio  lotuliukas.gif  žodžiu, va kas daugiausia vietos užima  smile.gif

O man tiesą pasakius neįdomu. Nors ir gerai čia pastebėjo kažkuri kolegė, kad aplinka užfiksuojama, bet man neįdomu daiktai g.gif Gal dėl to, kad esu padarius PRIEŠ, DIRBANT ir PO (beje, "po" dar vis nebaigta biggrin.gif )

Aš tai daug trinu, dar daugiau reikia ištrint. Nes kam įdomu bus žiūrėt 20 vienodų nuotraukų su skirtingu žvilgsniu (čia turiu omeny vaiką biggrin.gif ). Aišku čia mano nuomonė smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 vasario 2011 - 14:25
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 14:24)
O man tiesą pasakius neįdomu. Nors ir gerai čia pastebėjo kažkuri kolegė, kad aplinka užfiksuojama, bet man neįdomu daiktai  g.gif  Gal dėl to, kad esu padarius PRIEŠ, DIRBANT ir PO  (beje, "po" dar vis nebaigta biggrin.gif )

Aš tai daug trinu, dar daugiau reikia ištrint. Nes kam įdomu bus žiūrėt 20 vienodų nuotraukų su skirtingu žvilgsniu (čia turiu omeny vaiką biggrin.gif ). Aišku čia mano nuomonė smile.gif))

nežinau, kitiem gal ir neįdomu, bet man asmeniškai įdomu smile.gif tada prisimenį tą įvyki kaip šiandien, atrodo nusikeli į praeitį, sugrįžti į tą laiką smile.gif

aš turiu net laaabai senų skaitmeninių fotkių, kažkur 10 metų senumo į cd įrašytas, tai nežinau, ir pasižiūriu aš jas į metus porą kartų, man tikrai įdomu, šypsena iki ausų būna smile.gif nežiūriu aš tada į nuotrauką, kaip į meno kažkokį kurinį, o tiesiog, sugrįžtu akimirkai į praeitį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 14:33)
nežinau, kitiem gal ir neįdomu, bet man asmeniškai įdomu smile.gif tada prisimenį tą įvyki kaip šiandien, atrodo nusikeli į praeitį, sugrįžti į tą laiką  smile.gif

aš turiu net laaabai senų skaitmeninių fotkių, kažkur 10 metų senumo į cd įrašytas, tai nežinau, ir pasižiūriu aš jas į metus porą kartų, man tikrai įdomu, šypsena iki ausų būna  smile.gif  nežiūriu aš tada į nuotrauką, kaip į meno kažkokį kurinį, o tiesiog, sugrįžtu akimirkai į praeitį  smile.gif

na taip, šiuo atveju, man nuotrauka yra stebuklas.

na, ką gi keliu šios dienos darbą - lašus, oi kiek prižaidžiau lotuliukas.gif pažiūrėsiu kas išėjo.
Atsakyti
Nu, pasakykit, šita balta ar ne?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 02 07, 14:44)

Kokia gražuolė wub.gif bigsmile.gif Spalva? Pieno spalva bigsmile.gif Nežinau, man tai su tavim viskas gerai, bet palauk ką mūsų bosai pasakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 02 07, 14:44)

user posted image

nu man tai balta bigsmile.gif reik protų nuomonės laukt, jie ten tikrina su pipėtėm, šmėtėm, ždž, reik laukt lotuliukas.gif

o kas čia bosai da neuspratau? čia tiek daug žmonių tam forume, kad nesigaudau doh.gif
Atsakyti
Ellos truputi geltonuoja
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 14:50)
nu man tai balta  bigsmile.gif reik protų nuomonės laukt, jie ten tikrina su pipėtėm, šmėtėm, ždž, reik laukt  lotuliukas.gif

o kas čia bosai da neuspratau? čia tiek daug žmonių tam forume, kad nesigaudau  doh.gif

as didziausias bosas lotuliukas.gif
Atsakyti