Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 07, 11:29)
tai junkis junkis mirksiukas.gif

as dar turiu viena koliaziuka atlikti,man jis naktimis jau nebeduoda ramiai miegoti biggrin.gif issikeliau sau toookia uzduoti, bet bijau, kad gali nepavykti, tai ir nerimas ima, ir kartais kosmarai sapnuojasi lotuliukas.gif

Gal ir man galima?.. O ten registruotis reikia? smile.gif Gal ir gerai, gali kelti visokius namų darbus.

Nagi nagi, smalsu, pasakei A, pasakyk ir B biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 13:08)
Gal ir man galima?.. O ten registruotis reikia? smile.gif Gal ir gerai, gali kelti visokius namų darbus.

Nagi nagi, smalsu, pasakei A, pasakyk ir B biggrin.gif

galima, kodel gine? jei nesi prisiregistravus Flirck, tai reikia rolleyes.gif
negaliu pasakyti B, kantrybes - pamatysit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 07 vasario 2011 - 12:11
Ačiū, mergaitės smile.gif

Dukriuks, apačia netilpo, o akių nuleidimas prašosi apačios. bet man įdomu čia b/j atspalvis, veidą išbalinau? Anksčiau neimtadavu į galvą - mode - grayscale ir dar pašviesinu jei ką, ir baigtas krukis biggrin.gif

Man įdomu kaip tas labai juodas išgaunat. Bandžiau lyg radau, bet šitai nuotraukai netinka.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 vasario 2011 - 12:46
Turiu tęsinį žaidimui, bet va įdomu paliko visi jb kelsit, ar spalvotas?
Pastaroji man lyg gražiau žiūrisi.......
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 07, 14:06)
Turiu tęsinį žaidimui, bet va įdomu paliko visi jb kelsit, ar spalvotas?
Pastaroji man lyg gražiau žiūrisi.......

tai kelk spalvota rolleyes.gif
Atsakyti
aš noriu pasiklausti dėl RAW smile.gif kaip jūs darot? fotkinat visada tik raw, ar raw+jpg, ar tik jpg smile.gif

aš tik kartą raw formatu fotkinau, ir užsiknisau, kad negaliu peržiūrėti nuotraukos.. nebent į fotoshopą įsikeliu ir tik tada matau.. yra gal kažkokia raw peržiūrom skirta programa?

aš turiu Pentax cd, ten yra kažkokia programa, kad peržiūrėt raw.. bet žiauriai nepatogi.. ir pvz iš tos pentax raw programos negaliu eksportuot failo į photoshop- va čia didžiausias minusas..

žodžiu, dėl šių problemų, nepatogumų fotkinu tik jpg...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 14:20)
aš noriu pasiklausti dėl RAW  smile.gif  kaip jūs darot? fotkinat visada tik raw, ar raw+jpg, ar tik jpg  smile.gif

aš tik kartą raw formatu fotkinau, ir užsiknisau, kad negaliu peržiūrėti nuotraukos.. nebent į fotoshopą įsikeliu ir tik tada matau.. yra gal kažkokia raw peržiūrom skirta programa?

aš turiu Pentax cd, ten yra kažkokia programa, kad peržiūrėt raw.. bet žiauriai nepatogi.. ir pvz iš tos pentax raw programos negaliu eksportuot failo į photoshop- va čia didžiausias minusas..

žodžiu, dėl šių problemų, nepatogumų fotkinu tik jpg...

as fotkinu RAW + nes noriu pasiziureti is karto koks kadras gavosi, o turejau 3 PS versija, kazkodel neatidare man to raw, tai parsisiunciau PS5, viskas kuo puikiausiai veikia, o ta PENTAX programa viena akrta tik atsivertus buvau,man ji nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 13:20)
aš noriu pasiklausti dėl RAW  smile.gif  kaip jūs darot? fotkinat visada tik raw, ar raw+jpg, ar tik jpg  smile.gif

man su lightroom'u labai patogu ziuret. todel fotkinu tik raw dabar. bet va, jei kompas letesnis, tai sunku. bent jau as neipratus laukt biggrin.gif tai kai leta turejau, tai jpg fotkinau
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 07, 13:27)
man su lightroom'u labai patogu ziuret. todel fotkinu tik raw dabar. bet va, jei kompas letesnis, tai sunku. bent jau as neipratus laukt biggrin.gif  tai kai leta turejau, tai jpg fotkinau

nu joa, turiu ash lightroom g.gif nepagalvojau su juo, ten yra normali nuotraukų peržiūra? einu pažiūrėt smile.gif

aij, ten reikia importuot folderi jei nori perziuret, gal ir nieko... bet vis tiek ne itin patogu lotuliukas.gif

būtų KUL, kad paprastai atsidarinėtų fotkės, kaip ir jpg atsidarinėja, tiesiog paspaudus ant ikonos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 07 vasario 2011 - 13:33
Dariau aš tą ND su WB. Užsiknisau iki negaliu ir vis tiek normaliai nesigauna cry.gif Rodau ką turiu, bet spėju, kad bus negerai. Bandysiu rytoj taisyti, nes šiandien jau spėjau ant viso pasaulio pyktį išlieti blush2.gif Man jau atrodo, kad pas mane namie baltų daiktų nėra, visi gelsvi doh.gif

auto
user posted image

debesėlis
user posted image

custom fool.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Tik nemoku į 5-ąją grupę įkelt unsure.gif
Širdis tuoj iššoks. Ir jei kas nors pasakytų, kad kopijavau kažką ir pan. būtų baisiai liūdna.... Nes taip stengiaus pati sumastyt......

5 - oji grupė čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 07 vasario 2011 - 13:40
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 13:20)

Normali ta programa, priprasti reikia 4u.gif

Aš irgi RAW + JPG

refresh, aš net susijaudinau, vaikeliuk, nu nepergyvenk taip biggrin.gif wub.gif 4u.gif Tugi pati žinai kaip kas 4u.gif
Atsakyti