QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 10:48)
Ant trikojo, su pulteliu super... Tik va nematysiu ką fotografuoju
Oi tie žmonės, telefonui, tam grynai funkciniam daiktui šitiek dėmesio skiria, o fotografijai - ai kaip yra, taip gerai Aš jau dabar skirtumą matau, per kelias dienas, kai pradėjau nuodugniai gilintis... Kaip bebūtų, man nuotrauka kažkas švento, dalykas, kuris sustabdo akimirką. O jei ji dar kokybiška... M. Kaip bus malonu ateities kartoms
Aš priieš mėnesiuką savo zūmą pardaviau, tai pirkėjas iškart ant auto užstatė ir sako ai man gerai tai kam tada pirkti tokį didelį, tada reik pirkt mažą, patogų, jei visom f-jom nesinaudoji. Va muilinę pasiėmiau mažulytę, gerą šiaip, bet man knygas fotkint jo tereik ir pan., tai net nesigilinu. Bet jei žmones fotografuočiau jau žiūrėčiau...
Oi tie žmonės, telefonui, tam grynai funkciniam daiktui šitiek dėmesio skiria, o fotografijai - ai kaip yra, taip gerai Aš jau dabar skirtumą matau, per kelias dienas, kai pradėjau nuodugniai gilintis... Kaip bebūtų, man nuotrauka kažkas švento, dalykas, kuris sustabdo akimirką. O jei ji dar kokybiška... M. Kaip bus malonu ateities kartoms
Aš priieš mėnesiuką savo zūmą pardaviau, tai pirkėjas iškart ant auto užstatė ir sako ai man gerai tai kam tada pirkti tokį didelį, tada reik pirkt mažą, patogų, jei visom f-jom nesinaudoji. Va muilinę pasiėmiau mažulytę, gerą šiaip, bet man knygas fotkint jo tereik ir pan., tai net nesigilinu. Bet jei žmones fotografuočiau jau žiūrėčiau...
O kur as minejau, kad su telefonu fotografuoju, jei si zinute skirta man? Prie ko tas telefonas?
Aciu uz komentarus ir pasiulymus!
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 10:49)
tai dėl to taip ir gaunasi, kad nekeiti nustatymų, pasikeičia aplinka, nustatymai netokie, ir kadras peršviestas gaunasi .. jei nori, kad visada gerai gautųsi, tai junkis į mūsų grupę, išmoksi reguliuoti fotiko nustatymus rankiniu būdu, ir visos problemos dings... jei mokytis nenori, tai problemos neišspresi, toliau fotografuok automatiniu režimu, jei nugrybauja auto nustatymai ir nesigauna kažkas, fotkink kol jie ten susireguliuos kažkaip, daugiau nėra ką čia patart...
Aciu uz paaiskinima! Man tiek ir tereikejo suzinoti, ar cia fotoaparatas, ar nustatymai