Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 10:48)
Ant trikojo, su pulteliu  bigsmile.gif super... Tik va nematysiu ką fotografuoju biggrin.gif
Oi tie žmonės, telefonui, tam grynai funkciniam daiktui šitiek dėmesio skiria, o fotografijai - ai kaip yra, taip gerai biggrin.gif Aš jau dabar skirtumą matau, per kelias dienas, kai pradėjau nuodugniai gilintis...  Kaip bebūtų, man nuotrauka kažkas švento, dalykas, kuris sustabdo akimirką. O jei ji dar kokybiška... M. Kaip bus malonu ateities kartoms smile.gif

Aš priieš mėnesiuką savo zūmą pardaviau, tai pirkėjas iškart ant auto užstatė ir sako ai man gerai  biggrin.gif tai kam tada pirkti tokį didelį, tada reik pirkt mažą, patogų, jei visom f-jom nesinaudoji. Va muilinę pasiėmiau mažulytę,  gerą šiaip, bet man knygas fotkint jo tereik ir pan., tai net nesigilinu. Bet jei žmones fotografuočiau jau žiūrėčiau...

O kur as minejau, kad su telefonu fotografuoju, jei si zinute skirta man? Prie ko tas telefonas? smile.gif

Aciu uz komentarus ir pasiulymus! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 10:49)
tai dėl to taip ir gaunasi, kad nekeiti nustatymų, pasikeičia aplinka, nustatymai netokie, ir kadras peršviestas gaunasi .. jei nori, kad visada gerai gautųsi, tai junkis į mūsų grupę, išmoksi reguliuoti fotiko nustatymus rankiniu būdu, ir visos problemos dings... jei mokytis nenori, tai problemos neišspresi, toliau fotografuok automatiniu režimu, jei nugrybauja auto nustatymai ir nesigauna kažkas, fotkink kol jie ten susireguliuos kažkaip, daugiau nėra ką čia patart...

Aciu uz paaiskinima! 4u.gif Man tiek ir tereikejo suzinoti, ar cia fotoaparatas, ar nustatymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 07, 11:04)
O kur as minejau, kad su telefonu fotografuoju, jei si zinute skirta man? Prie ko tas telefonas? smile.gif
Truputį į temą ir Jūs. Kalbu apie tendencijas, apskritai smile.gif
Ne apie fotografimą telefonu, o apie manijas telefonams ir jų f-joms. Apie tai, kad skiriamas dėmesys, laikas funkciniam daiktui, iš kurio jokios išliekamosios vertės... Nesiplėskim, nors ir pati pradėjau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, moterys, vyrai. O jūs jaučiat koks šuolis į priekį su koliažo žaidimu ir su žaidimu? Širdis džiūgauja žiūrint į rezultatus.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 07, 12:19)
Merginos, moterys, vyrai. O jūs jaučiat koks šuolis į priekį su koliažo žaidimu ir su žaidimu? Širdis džiūgauja žiūrint į rezultatus.

as tai tikrai jauciu, vien i savo foto ziurint, va atidavem MB broliui senuka, tai jis nusistate ant auto ir pyskina su blykste, o as jam aiskinu, kad taip negalima, ne ne ne, biggrin.gif pasakiau, jei taip fotkinsi, atsiimsiu fotika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 07, 11:19)

O ar galėčiau kažkaip prie jūsų prisijungti, kad būtų galima matyti visas žaidimo nuotraukas flickre? Ar čia kaip kitose temose reikia kažkokį laiką prabendrauti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 02 07, 12:28)
O ar galėčiau kažkaip prie jūsų prisijungti, kad būtų galima matyti visas žaidimo nuotraukas flickre? Ar čia kaip kitose temose reikia kažkokį laiką prabendrauti?  rolleyes.gif

tai junkis junkis mirksiukas.gif

as dar turiu viena koliaziuka atlikti,man jis naktimis jau nebeduoda ramiai miegoti biggrin.gif issikeliau sau toookia uzduoti, bet bijau, kad gali nepavykti, tai ir nerimas ima, ir kartais kosmarai sapnuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 07 vasario 2011 - 11:30
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 07, 11:29)

O kaip tą padaryti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 02 07, 12:30)
O kaip tą padaryti?  bigsmile.gif

susirask grupe SM fotografija,o va ten rasi daug nuotrauku, jeigu dar nori matyti kazkokio nario visas nuotraukas, tai turi ji priimti i draugus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 07, 11:31)
susirask grupe SM fotografija,o va ten rasi daug nuotrauku, jeigu dar nori matyti kazkokio nario visas nuotraukas, tai turi ji priimti i draugus smile.gif

Dėkui, radau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 07, 11:29)

as dar turiu viena koliaziuka atlikti,man jis naktimis jau nebeduoda ramiai miegoti biggrin.gif issikeliau sau toookia uzduoti, bet bijau, kad gali nepavykti, tai ir nerimas ima, ir kartais kosmarai sapnuojasi lotuliukas.gif

čia tau mano foto miegot neleidžia? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 02 07, 12:46)
čia tau mano foto miegot neleidžia?  hihihi.gif

tai o kieno gi dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 07, 12:19)

TAIP. Su koliažais labai jaučiasi istorijų pratęsimas, su kitu žaidimu aplamai smagu, kad reikia ieškoti kūrybinio sprendimo.
Aš savimi nesu tiek patenkinta, kiek norėčiau, bet manau, kad nežaisti yra blogiau, nei žaisti ir matyti savo klaidas cool.gif

Čia biškis ne į žaidimų temą, jei neįdomu, tai neskaitykit biggrin.gif
Buvom susibėgusios kelios mamos su vaikiukais, prigriebiau fotiką, tupėjau su vaikais ant grindų, niekur nesikišau, nesodinau jų specialiai kur nors, tiesiog žaidžiau su fotiku, mokinausi ant vaikų rolleyes.gif Grįžus namo pamačiau visko: gero fokuso ir nelabai, vis dėlto turiu bėdą, kad centruoju ir nukapoju su 50-tuku doh.gif Bet summa summarum mamytės liko patenkintos pagautais natūraliais mažylių kadrais, o tai man pamalonino širdį. Neturiu leidimo čia dėti fotkių, bet manau, kad po truputuka išmoksiu daryti gražias buitines foto rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 07 vasario 2011 - 12:09