O tai čia nesigauna tada vėl- koliažas? Aš supratau, kad nuotraukų ryšys yra tik kažkoks daiktas ar detalė?
QUOTE(Alabama @ 2011 02 04, 01:51)
Sveikinu:)
Savo nelaimei ant nakties ilindau i tavo bloga Tai buvo klaida
Savo nelaimei ant nakties ilindau i tavo bloga Tai buvo klaida
Ačiū Che, che... Ant nakties ir tuščiu skrandžiu, geriau kulinariniuose bloguose nesilankyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 04, 00:25)
cia dar kazkas is naujokeliu nepilnai atsiskaite ax.gif taigi, laukiam
Ir aš dar ne iki galo, bet būtinai bus
Na ateinu aš su savu tęsiniu...
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 04, 14:55)
Na ateinu aš su savu tęsiniu...
Man super Labai patinka. Tik ką toliau daryt
QUOTE(rarity @ 2011 02 04, 14:57)
Man super Labai patinka. Tik ką toliau daryt
Dalyja, patinka:)
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 15:53)
nu bus matyt...gal kol darysiu antrą, įmes trečią variantą...
ir dėl derėjimo- buvo kalba, kad nebūtinai turi derėti spalviškai ir t.t.- svarbu kažkokia detalė
ir dėl derėjimo- buvo kalba, kad nebūtinai turi derėti spalviškai ir t.t.- svarbu kažkokia detalė
nebus trecio
Yvete, ar būtina, kad derėtų spalviškai, tematiškai? Lyg minėjote, kad ne- svarbu tik paimta detalė?
QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 16:01)
gerai užkibai, bet jetau nežinočiau kaip pratęsti
batu raistukai, NIKE atikete, ranksluostukas, svarmuo, komoda, lova/lovos uztiesalas
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 16:03)
Yvete, ar būtina, kad derėtų spalviškai, tematiškai? Lyg minėjote, kad ne- svarbu tik paimta detalė?
nebūtina, kad spalviškai derėtų. Gali juk viena jb, kita spalvota būti ir nieko. Bet tas derėjimas kiek kitoks. Tarkim ta Zirzilijos knygų foto visai nederėjo prie Frederikos nuotraukos. Jau ir dėl kokybės norėjau bartis, bet išsigelbėjo įkeldama kitą foto.
Vat Dalyjos foto su Svajonės dera, nors rodos tuo pačiu tikrai labai skirtingos. Na bet vistiek, gražiai žiūrisi kartu.
Gera starta daviau
Zirzilija, Dalyja, super
Zirzilija, Dalyja, super
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 04, 16:03)
batu raistukai, NIKE atikete, ranksluostukas, svarmuo, komoda, lova/lovos uztiesalas
Tas pats zodis: women ar nike
Tiesa, dar galima naudot ale apskritimas, apvalumas
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 16:08)
Vat Dalyjos foto su Svajonės dera, nors rodos tuo pačiu tikrai labai skirtingos. Na bet vistiek, gražiai žiūrisi kartu.
aciu, o jau maniau reiks kita nuotrauką kelt
Jau su šita puse buto ant pilvo prašliaužiojau