Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

Labas rytas!
Tai kaip suprantu man cia niekas nepades? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 07, 02:07)

man tai norėtųsi, kad gal dešinėj pusėj esanti ranka būtų fokuse, o kairę foto pusę atsvertų tie juodi plaukai g.gif ( vis skaitau ir skaitau apie kompoziciją biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 10:09)
Neįsivaizduoju kaip lašelius krintančius fotografuoti, niekad nesidomėjau, man net neįdomu  biggrin.gif  Bet reikia išmokti... Čia su muiliaške kažkada, mėgstu lietų, bet dabar nelyja, nėra kaip išbandyti. Teks ieškoti straipsnelių.

duse, stiklineje vandens gali laseliu pasidaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 07, 10:20)

Vakar taip bandžiau doh.gif biggrin.gif Nė vieno skaidraus lašo. Kaip nors blush2.gif

~Sunflowers~ Pakentėk, kas nors padės, aš negaliu padėti, bet jei blykstė dienos metu, tai gal tiesiog nesureguliuota ir pan, ar netinkamoj vietoj, susidūrė kokios šviesos biggrin.gif Aš čia fantazuoju, kaip sakiau, palauk profių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 vasario 2011 - 10:24
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 07, 11:06)
Labas rytas!

na aš tai tikrai nepadėsiu. Jau vien tai, kad rašai, jog niekada nekeiti nustatymu, visada fotografuoji tais pačiais režimais daug pasako.
Junkis į grupę ir manau pamažu problemą išspręsi pati.

Alabama, man žinok patinka. Gerai, kad bandai kažką kitokio. Gal kažkiek grūdo norisi, bet ir taip gerai. Fainai, ir lūpos ir rankos kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 vasario 2011 - 10:32
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 07, 10:20)

drinks_cheers.gif as su laistytuveliu pilsciau i geltona lekste,labai patiko ir gan graziu lasiuku gavos,paskui dar vaiku paprasiau papilstyt,nes gan sunku paciai pilt ir fotkint,tai smagu buvo,tik neblogai virtuve paskandinom lotuliukas.gif gerai,kad MB nemate,galva man nurautu uz tokius bandymus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 07, 10:23)
~Sunflowers~ Pakentėk, kas nors padės, aš negaliu padėti, bet jei blykstė dienos metu, tai gal tiesiog nesureguliuota ir pan, ar netinkamoj vietoj, susidūrė kokios šviesos biggrin.gif Aš čia fantazuoju, kaip sakiau, palauk profių  4u.gif

Pakentesiu blush2.gif Siaip dienos metu, bet pastebejau toki dalyka, kad prie saules sviesos (t.y. lauke) visada gaunasi geros nuotraukos, o vat tokiu pasitaiko fotografuojant uzdaroje patalpoje. unsure.gif Gaila, kad daugiau nuotrauku esu istrynusi, eitu susidaryti bendra vaizda tada. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 07, 10:06)
Labas rytas!

Vienintelis patarimas - stenkis dienos šviesoj blykstės nenaudoti 4u.gif

O kaip padaryti, kad pvz į bliūdelį vandens metant kokį apelsiną fotkinti, bet ,kad fotikas liktų sausas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 07, 10:29)
na aš tai tikrai nepadėsiu. Jau vien tai, kad rašai, jog niekada nekeiti nustatymu, visada fotografuoji tais pačiais režimais  daug pasako.
Junkis į grupę ir manau pamažu problemą išspręsi pati.

Tai, kad as ta fotika i rankas paimu viena karta per menesi smile.gif Visada - turejau omeni, kad tos nuotraukos, kurios tokios gavosi, buvo tuo paciu rezimu kaip ir kitos fotografuotos. smile.gif
O ziniu fotografuojant kitais rezimais, kiek turiu, tiek man uztenka smile.gif Bet aciu uz pakvietima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 07, 11:35)
Tai, kad as ta fotika i rankas paimu viena karta per menesi smile.gif Visada - turejau omeni, kad tos nuotraukos, kurios tokios gavosi, buvo tuo paciu rezimu kaip ir kitos fotografuotos. smile.gif
O ziniu fotografuojant kitais rezimais, kiek turiu, tiek man uztenka smile.gif Bet aciu uz pakvietima 4u.gif

Tų nuotraukų prob. ne fotoaparate, tad bandyk, eksperimentuok ir atrasi kame prob.
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 02 07, 10:34)
O kaip padaryti, kad pvz į bliūdelį vandens metant kokį apelsiną fotkinti, bet ,kad fotikas liktų sausas?  biggrin.gif
Ant trikojo, su pulteliu bigsmile.gif super... Tik va nematysiu ką fotografuoju biggrin.gif

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 07, 10:35)
Oi tie žmonės, telefonui, tam grynai funkciniam daiktui šitiek dėmesio skiria, o fotografijai - ai kaip yra, taip gerai biggrin.gif Aš jau dabar skirtumą matau, per kelias dienas, kai pradėjau nuodugniai gilintis... Kaip bebūtų, man nuotrauka kažkas švento, dalykas, kuris sustabdo akimirką. O jei ji dar kokybiška... M. Kaip bus malonu ateities kartoms smile.gif

Aš priieš mėnesiuką savo zūmą pardaviau, tai pirkėjas iškart ant auto užstatė ir sako ai man gerai biggrin.gif tai kam tada pirkti tokį didelį, tada reik pirkt mažą, patogų, jei visom f-jom nesinaudoji. Va muilinę pasiėmiau mažulytę, gerą šiaip, bet man knygas fotkint jo tereik ir pan., tai net nesigilinu. Bet jei žmones fotografuočiau jau žiūrėčiau...
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 07, 10:35)

tai dėl to taip ir gaunasi, kad nekeiti nustatymų, pasikeičia aplinka, nustatymai netokie, ir kadras peršviestas gaunasi .. jei nori, kad visada gerai gautųsi, tai junkis į mūsų grupę, išmoksi reguliuoti fotiko nustatymus rankiniu būdu, ir visos problemos dings... jei mokytis nenori, tai problemos neišspresi, toliau fotografuok automatiniu režimu, jei nugrybauja auto nustatymai ir nesigauna kažkas, fotkink kol jie ten susireguliuos kažkaip, daugiau nėra ką čia patart...
Atsakyti