Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

Bandau rodyt savo wb bandymus unsure.gif

AWB
user posted image

lemputė
user posted image

custom
user posted image
Atsakyti
Ellos ok
Atsakyti
Baltas baltame

user posted image
Atsakyti
Frederica wub.gif
vat taip vat!!!!!!!!!!!! Žinojau, kad gali, kai kėliau foto. Ir tu tai įdorei. Ačiū!!! už gražiai pratęstą žaidimą
Atsakyti
Na dar vienas ir einu miegoti, labos

user posted image
Atsakyti
Rita na man tai nerealiai fainiai tas baltas baltame tau gavos, ypač antras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 06, 18:43)
Prisiduodu su koliažu
gerai išsisukai.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 06, 18:58)
3 grupes pratesimas:)

nuostabiai, išties
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 06, 23:53)
Rita na man tai nerealiai fainiai tas baltas baltame tau gavos, ypač antras  thumbup.gif
Dėkui, dar su spalvom tik susitvarkyti reikia, gal kas žino kokių pratimų? Nors gal pats susigalvoti gali g.gif Pavyzdžiui fotoaparate lyg normaliai atrodo, įkeli, žiūrėk išsikraipę, ypač raudoni - mėlyni atspalviai.

Na, viskas keliauju, sau pasižadėjau nuo vasario nenaktinėt doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 07, 01:07)

Nu ką aš žinau. Bet man tai labai gražu. Tik mano žalia nuomone gal tada veido išvis nereiktų, arba kiek daugiau. Bet žinai..... Aš tiek ir išmanau.
Einu į krumus su savo nuotraukom. angel_sadangel.gif Kvietkas irgi susirenku biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Na, man tai ji nuotaikinė yra, mėgstu aš tokias, nes kartais norisi tam tikros nuotaikos be veido, o sunku ką surasti. O čia man liūdna nuotaika. Į detales nesivelsiu, nespėliosiu biggrin.gif Bet ji ne tuščia, va čia ir svarbiausia, mano manymu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 vasario 2011 - 08:46
Neįsivaizduoju kaip lašelius krintančius fotografuoti, niekad nesidomėjau, man net neįdomu biggrin.gif Bet reikia išmokti... Čia su muiliaške kažkada, mėgstu lietų, bet dabar nelyja, nėra kaip išbandyti. Teks ieškoti straipsnelių.

user posted image

user posted image
Atsakyti