Labas vakarelis visoms,
Mane atsiunte pas, gal jus zinosite kuom padeti
Kas gali buti, kad gaunasi tokios nuotraukos? Ne visos, bet is kokio 100 nuotrauku, kokios 5-6 tokios Ar cia nustatymuose kazkas nureguliuota, ar fotikas (Nikon 60) subludo? Visos nuotraukos fotografuojamos tuo paciu rezimu, niekas nebuna keiciama.
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 06, 22:42)
Labas vakarelis visoms,
Kas gali buti, kad gaunasi tokios nuotraukos? Ne visos, bet is kokio 100 nuotrauku, kokios 5-6 tokios Ar cia nustatymuose kazkas nureguliuota, ar fotikas (Nikon 60) subludo? Visos nuotraukos fotografuojamos tuo paciu rezimu, niekas nebuna keiciama.
oho,o su blykste fotografuota?
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 06, 21:42)
Labas vakarelis visoms,
idek nesumazinta foto, kad exif butu.
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 06, 21:52)
Kad nelabai moku, neistampant puslapio?
http://img136.imageshack.us/ čia dėk, o kopijuok adresą pavadinimu Forum Thumbnail
QUOTE(Tiga @ 2011 02 06, 18:55)
Gražūs jos darbai, man irgi patinka
QUOTE(Ellos @ 2011 02 06, 21:35)
Oho ,kiek komentarų sulaukiau Smagu Dėkinga
Ech, su tuo fonu... Čia nebuvo jokia planuota fotosesija, o tiesiog ėjom pas uošvius Bet dabar visur fotiką tampausi iš paskos, tai ir pleškinu kas ir kaip papuola Iš vienos foto pusės eina namų eilė, o iš kitos purvina gatvė su dideliu eismu. Tai visiškai fotografavimui netinkama vieta. Na, bet ,kaip sakot, bent jau šeimos albume nuotraukytė tikrai atsidurs
Ech, su tuo fonu... Čia nebuvo jokia planuota fotosesija, o tiesiog ėjom pas uošvius Bet dabar visur fotiką tampausi iš paskos, tai ir pleškinu kas ir kaip papuola Iš vienos foto pusės eina namų eilė, o iš kitos purvina gatvė su dideliu eismu. Tai visiškai fotografavimui netinkama vieta. Na, bet ,kaip sakot, bent jau šeimos albume nuotraukytė tikrai atsidurs
Šeimos albumui tokios nuotraukos, su aplinka, kad ir kokia ji, labai gerai.
Pvz dabar man kaip miela vartyti albumą ir lyginti kokia aplinka dabar ir kokioje augau, arba kokius žaislus turėjau ir t.t
wb
Dirbtinis apšvietimas
AUTO
LEMPUTĖ
RANKINIS
Papildyta:
Dirbtinis apšvietimas
AUTO
LEMPUTĖ
RANKINIS
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 02 06, 22:03)
Pvz dabar man kaip miela vartyti albumą ir lyginti kokia aplinka dabar ir kokioje augau, arba kokius žaislus turėjau ir t.t
Taikliai
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 06, 22:09)
wb
rankinis zalias
Ačiū brum, įtariau žalumą... Pareguliavau ISO, diafragmą, išlaikymą...
Iš naujo:
auto
lemputė
Rankinis
Iš naujo:
auto
lemputė
Rankinis