Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

Labas vakarelis visoms,
Mane atsiunte pas, gal jus zinosite kuom padeti 4u.gif
Kas gali buti, kad gaunasi tokios nuotraukos? unsure.gif Ne visos, bet is kokio 100 nuotrauku, kokios 5-6 tokios unsure.gif Ar cia nustatymuose kazkas nureguliuota, ar fotikas (Nikon 60) subludo? g.gif Visos nuotraukos fotografuojamos tuo paciu rezimu, niekas nebuna keiciama. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 06, 22:42)
Labas vakarelis visoms,
Kas gali buti, kad gaunasi tokios nuotraukos? unsure.gif Ne visos, bet is kokio 100 nuotrauku, kokios 5-6 tokios unsure.gif Ar cia nustatymuose kazkas nureguliuota, ar fotikas (Nikon 60) subludo? g.gif Visos nuotraukos fotografuojamos tuo paciu rezimu, niekas nebuna keiciama. rolleyes.gif

user posted image

oho,o su blykste fotografuota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 06 vasario 2011 - 21:45
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 06, 21:44)
oho,o su blykste fotografuota?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 06, 21:42)
Labas vakarelis visoms,

idek nesumazinta foto, kad exif butu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 06 vasario 2011 - 21:47
Kad nelabai moku, neistampant puslapio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 06, 21:52)
Kad nelabai moku, neistampant puslapio? blush2.gif

http://img136.imageshack.us/ čia dėk, o kopijuok adresą pavadinimu Forum Thumbnail
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sunflowers~: 06 vasario 2011 - 22:00
QUOTE(Tiga @ 2011 02 06, 18:55)
Cia i megiamu fotografu tema smile.gif Labai patinka Anastasios Volkovos darbai... Flickre

Gražūs jos darbai, man irgi patinka smile.gif

QUOTE(Ellos @ 2011 02 06, 21:35)
Oho ,kiek komentarų sulaukiau  bigsmile.gif  Smagu  bigsmile.gif  Dėkinga  4u.gif
Ech, su tuo fonu... Čia nebuvo jokia planuota fotosesija, o tiesiog ėjom pas uošvius  biggrin.gif  Bet dabar visur fotiką tampausi iš paskos, tai ir pleškinu kas ir kaip papuola  blush2.gif  Iš vienos foto pusės eina namų eilė, o iš kitos purvina gatvė su dideliu eismu.  Tai visiškai fotografavimui netinkama vieta. Na, bet ,kaip sakot, bent jau šeimos albume nuotraukytė tikrai atsidurs  rolleyes.gif

Šeimos albumui tokios nuotraukos, su aplinka, kad ir kokia ji, labai gerai.
Pvz dabar man kaip miela vartyti albumą ir lyginti kokia aplinka dabar ir kokioje augau, arba kokius žaislus turėjau ir t.t
Atsakyti
wb

Dirbtinis apšvietimas

AUTO
user posted image

LEMPUTĖ
user posted image

RANKINIS
user posted image
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 02 06, 22:03)
Pvz dabar man kaip miela vartyti albumą ir lyginti kokia aplinka dabar ir kokioje augau, arba kokius žaislus turėjau ir t.t
Taikliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 06, 22:09)
wb

rankinis zalias
Atsakyti
Ačiū brum, įtariau žalumą... Pareguliavau ISO, diafragmą, išlaikymą...

Iš naujo:

auto
user posted image

lemputė
user posted image

Rankinis
user posted image

Atsakyti
Turiu porą flower'sų. Gal man daugiau net nebeapsimoka ir fotkint gėles? a ? laugh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti