Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

ten sone matosi tolyn einanti tvora, stulpais.. gal ten kelias koks? tai gal reikejo parodyt ateinancia ar nueinancia mergaite.. g.gif
as tai manau taip, kad jei kuri istorija noredama isnaudoti fona, tai kazkaip na reikia jo tokio labiau "pasakojancio".. jei norejai parodyt maza mergaite, tai gal kazka kontarstingesnio ieskoti? dideliu medziu, bet ju gal arciau.. na zodziu. pamastymai.
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 21:30)
Man kažkokia manija šiomis dienomis - kišti nagus prie svetimų foto.

blink.gif bet tai kaaaaip sitaip panaikint kas nereikia!!! as PS fokusu neismanau, tai man tokia mistika atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 06 vasario 2011 - 21:07
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 20:30)

tikrai puiki , tvarkinga foto asmeniniam šeimos albumui 4u.gif bet man korekcija nepatiko , per didelis kontrastas, labai jau akis " drąsko ", ir antras planas dar labiau į akis krenta , manau prminis variantas geresnis blush2.gif

o dėl keitimo į baltą foną, nepritariu irgi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 02 06, 21:09)

blink.gif  bet tai kaaaaip sitaip panaikint kas nereikia!!! as PS fokusu neismanau, tai man tokia mistika atrodo.

su clone stamp įrankiu klonuojant šalia esantį foną ant viršaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 06, 21:13)
tikrai puiki , tvarkinga foto asmeniniam šeimos albumui  4u.gif  bet man korekcija nepatiko , per didelis kontrastas, labai jau akis " drąsko ", ir antras planas dar labiau į akis krenta , manau prminis variantas geresnis  blush2.gif

o dėl keitimo į baltą foną, nepritariu irgi  4u.gif
Papildyta:
su clone stamp įrankiu klonuojant šalia esantį foną ant viršaus  4u.gif

Truputuka gal ir per daug kontrasto, reikėtų raw'ą tvarkyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 21:19)
Truputuka gal ir per daug kontrasto, reikėtų raw'ą tvarkyti  4u.gif

as tai JB daryciau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 06, 21:21)
as tai JB daryciau  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 06 vasario 2011 - 21:24
QUOTE(antajo @ 2011 02 06, 21:04)

Na man medis is galvos siek tiek trukdo ax.gif
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 06, 21:06)
Kaip gerai ateisiu. Gal savaitgalio ir šviesesnės dienos palauksiu ir bandysiu vėl su fokusavimu žaist ir duot Jūsų teismui. Fotoaparatas Cannon Eos 500D su kit objektyvu 18-55, bet jau svajoju apie ne kitinį. Nors kol kas mokymuisi ir šio pakanka, kol susitaupysiu kitam. Šiandien visą dieną pražaidžiau, fotografau nieko gero nepavyko. Nors žinoma lyginant su turėta muiline tai čia stebuklas, vien su automatinaiis nustatymais kokybė žymiai geresnė

O tu ant Auto fotografuoji?
Atsakyti
Ai, rodausi fokusavimo namų darbą ir prie lempų apšvietimo be blykstės. Dar pažadu taisytis. Bet kad negalvotumėt kad miegu ax.gif 4u.gif Nes pasiprašaiu į temą ir dingsiu nepatogu kažkaip ax.gif
Fokusuotas pirmas objektas
user posted image
Vidurinis man sunkiausia blush2.gif
user posted image

Šįkart matau prastokai ir paskutinis objektas išėjo
user posted image
Per savaitę daug darbų bet bandysiu adr pabandyti fotografuoti

Atsakyti
Oho ,kiek komentarų sulaukiau bigsmile.gif Smagu bigsmile.gif Dėkinga 4u.gif
Ech, su tuo fonu... Čia nebuvo jokia planuota fotosesija, o tiesiog ėjom pas uošvius biggrin.gif Bet dabar visur fotiką tampausi iš paskos, tai ir pleškinu kas ir kaip papuola blush2.gif Iš vienos foto pusės eina namų eilė, o iš kitos purvina gatvė su dideliu eismu. Tai visiškai fotografavimui netinkama vieta. Na, bet ,kaip sakot, bent jau šeimos albume nuotraukytė tikrai atsidurs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 06, 22:27)
Na man medis is galvos siek tiek trukdo ax.gif

O tu ant Auto fotografuoji?

Ne auto nelabai patinka. Nors kol kas viską bandau ir pilną auto. Ir portretus, makro. Patinka su AV, TV. Namų darbus su M dabar fotografavau. Katytes su pusiau auto dažniausiai gaudau ir labai laukiu šviesesnių dienų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 06 vasario 2011 - 21:37
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 06, 21:34)
Ai, rodausi fokusavimo namų darbą ir prie lempų apšvietimo be blykstės. Dar pažadu taisytis. Bet kad negalvotumėt kad miegu ax.gif  4u.gif Nes pasiprašaiu į temą ir dingsiu nepatogu kažkaip ax.gif
Fokusuotas pirmas objektas

Per savaitę daug darbų bet bandysiu adr pabandyti fotografuoti

Na siaip neblogai.Uzskaitau.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 06, 22:38)
Na siaip neblogai.Uzskaitau.

Labai ačiū. O aš dar mokysiuosi, jei pavyks geriau pasirodysiu. Ir pabandysiu ir kitus namų darbus po truputį daryti ir parodyti. Ir jūsų visas ankstesnes temeles skaityti 4u.gif gero Jums vakaro
Atsakyti
Na šita šeimos albume neatsiras, bet įdomu būtų rarity nagai - noriu didesnio kontrasto bigsmile.gif Smalsu blush2.gif

Įdėjusi matau, kad kažkur labai negražiai sudirbau, tuoj dėsim spalvotą. Aš čia su RAW'u mokausi, dėliojuos, paprastų JPG nedarau, nes kaip ir moku, o su RAW'u dar tik pirmi žingsniai

Išėmiau
, pati susižiūrėsiu kas ten ir kaip, kaip išplautos kai kurios vietos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 06 vasario 2011 - 21:51