Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Alabama @ 2011 02 06, 20:25)
Va sito nereikia.Tikrai ne. smile.gif
Man kartais patinka tik objektas neutraliame fone smile.gif Bet į šeimos albumą, pritariu, gal ir taip, nebent kraštutiniu atveju, pvz jei nepatinka fonas. Nors jei su RAW, galima pažaisti ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 02 06, 20:11)
Kad neatsibosčiau rodydama vien tik ND, traukiu viešumon vieną savo nuotraukėlę. Labai paprastutė, bet būtų smagu sužinoti minusus. Žinau, kad negerai, jog medis iš galvos auga, bet kai fotkinau nepagalvojau  doh.gif

Man kažkokia manija šiomis dienomis - kišti nagus prie svetimų foto.

Mano variantas - sniegas kaip ir nebemėlynas, stulpą išnaikinau, nes jis mane nervino. Medis kaip medis - kur jį dabar padėsi wink.gif Mergaitė gražuoliukė.

user posted image

Dėl balto fono - Alabama drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 06 vasario 2011 - 20:43
QUOTE(Alabama @ 2011 02 06, 13:57)

Zaidimui.Auto su arkliu.

hah.gif

Super.

QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 20:30)
Man kažkokia manija šiomis dienomis - kišti nagus prie svetimų foto.

lotuliukas.gif
Tu tik šalia sudėk kitą kart kokia buvo ir kokią padarei. Labai įdomu palyginti šalia matant. 4u.gif

fredericos nuotrauka nerealiai graži. Esu apžavėta.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 06, 18:10)
Jeigu 6 grupė laiminat šią foto tai startuojam su žaidimu smile.gif
Atsiprašau, kad priverčiau tiek palaukti ax.gif
P.S. Kas būtų, jeigu mazge ant puodo nesedėtų doh.gif  lotuliukas.gif Mama pražiltų iš nervų, kad negali žaist foto žaidimų umn.gif

Mano eilė, turiu jau idėją, kažin kaip seksis ją įgyvendint mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 06 vasario 2011 - 20:53
Kiek grožybių prirodėt thumbup.gif Aš tai tik prieš kelias savaites įsigijau veidroduką tai dar tik studijuoju viską, namų darbus bandau daryti, ankstesnes temas skaityti, nes čia Jūs jau pažengusios nebe pradžiamokslės 4u.gif O tokioms žalioms kaip aš nebėra labaiu pražiamoksliškos temelės, nes čia net gėda būtų savo namų darbus rodyt? o jei nėra temelės gal galima karts nuo karto įsibraut ir patarimų prašyt? Man labai sunkiai sekasi namų darbai su fokusavimu į centrinį objektą, nes viskas pakankamai ryšku išeina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 06 vasario 2011 - 20:55
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 06, 20:55)
  O tokioms žalioms kaip aš nebėra labaiu pražiamoksliškos temelės, nes čia net gėda būtų savo namų darbus rodyt? o jei nėra temelės gal galima karts nuo karto įsibraut ir patarimų prašyt? Man labai sunkiai sekasi namų darbai su fokusavimu į centrinį objektą, nes viskas pakankamai ryšku išeina blush2.gif

ateik, ateik smile.gif čia pradžiamokslis. Rodykis. atidaryk diafragmą kiek įmanoma, tada bus mažesnė ryškumo zona ir mažiau visko bus ryšku.
Koks fotoaparatas ir objektyvas?
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 06, 21:53)
Mano eilė, turiu jau idėją, kažin kaip seksis ją įgyvendint mastau.gif

Valio, kaip suprantu gavau palaiminimą bigsmile.gif
O kaip įdėti foto prie 6 grupės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 02 06, 20:11)
Kad neatsibosčiau rodydama vien tik ND, traukiu viešumon vieną savo nuotraukėlę. Labai paprastutė, bet būtų smagu sužinoti minusus. Žinau, kad negerai, jog medis iš galvos auga, bet kai fotkinau nepagalvojau  doh.gif

user posted image

seimos albumui tikrai labai tinkama smile.gif

dbr galvoju kodel visoms fonas uzkliuvo.. o dar labiau pradejau galvot kaip atrodytu tas vaikas baltam fone ( tik prasau neisiziest kas tai pasiule).. manau visai nesiziuretu..

siaip jus visai grazu fotkint vaika naturalioj aplinkoj.. vat kad ir kieme.. as galvoju kad kadra butu isgelbeje horizontalus kadras - ta prasme kai daugiau butum istorijos parodzius.. pvz mergaite mazyte su savo tuo kiskuciu didesnej aplinkoj.. dbr gi truksta..ta jos israiska tokia.. na vienzodz cia tokie pamastymai mano sios foto atzvilgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 06, 20:55)
Kiek grožybių prirodėt thumbup.gif  Aš tai tik prieš kelias savaites įsigijau veidroduką tai dar tik studijuoju viską, namų darbus bandau daryti, ankstesnes temas skaityti, nes čia Jūs jau pažengusios nebe pradžiamokslės 4u.gif  O tokioms žalioms kaip aš nebėra labaiu pražiamoksliškos temelės, nes čia net gėda būtų savo namų darbus rodyt? 

aš tai prie tų "žalių"... ir fotikas šią savaitę dulka, bet skaitau, žiūriu merginų (ne tik jų) foto, mokaus ir kaupiuos fotografavimui. Taigi drąsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 06, 20:59)
seimos albumui tikrai labai tinkama smile.gif

dbr galvoju kodel visoms fonas uzkliuvo.. o dar labiau pradejau galvot kaip atrodytu tas vaikas baltam fone ( tik prasau neisiziest kas tai pasiule).. manau visai nesiziuretu..

tai kad neužkliuvo smile.gif man tik stulpas nepatinka, tai išroviau biggrin.gif bet iš esmės miela foto. Apie baltą foną schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 06, 20:17)
Fonas tikrai nesmagus, sniegas lyg mėlynuoja apačioj, bet mergaitė man LABAI patinka su visom savo spalvom  wub.gif  Galima iškirpti ir padaryti foną baltą, aišku čia nieko originalaus, bet gerai žiūrėtųsi.

QUOTE(Alabama @ 2011 02 06, 20:25)

Mergaite grazi, spalvos grazios, fotografuota pritupus, na fonas tik pavede.Tvarkinga foto i seimos albuma.

QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 21:01)
tai kad neužkliuvo smile.gif man tik stulpas nepatinka, tai išroviau biggrin.gif bet iš esmės miela foto. Apie baltą foną  schmoll.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 21:58)
ateik, ateik smile.gif čia pradžiamokslis. Rodykis.  atidaryk diafragmą kiek įmanoma, tada bus mažesnė ryškumo zona ir mažiau visko bus ryšku.
Koks fotoaparatas ir objektyvas?

Kaip gerai ateisiu. Gal savaitgalio ir šviesesnės dienos palauksiu ir bandysiu vėl su fokusavimu žaist ir duot Jūsų teismui. Fotoaparatas Cannon Eos 500D su kit objektyvu 18-55, bet jau svajoju apie ne kitinį. Nors kol kas mokymuisi ir šio pakanka, kol susitaupysiu kitam. Šiandien visą dieną pražaidžiau, fotografau nieko gero nepavyko. Nors žinoma lyginant su turėta muiline tai čia stebuklas, vien su automatinaiis nustatymais kokybė žymiai geresnė
Atsakyti