Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

Tiesiog pasitaike geras pasiulymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 06, 14:05)
Ar galit pasakyti kaip su natūraliu WB  4u.gif

negaliu tiksliai pasakyt, is pirmo zvilgsnio atrodo gerai, tiksliau patikrinti neturiu galimybes dabar smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 02 06, 14:20)
Tiesiog pasitaike geras pasiulymas smile.gif

oho smile.gif dar labiau suintrigavai rolleyes.gif turetu buti tikrai geras pasiulymas, kad visa technika keiciat
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 06, 11:39)
Man nepatinka centravimas ir spalvos, veidas kažkoks "pafioletinavęs"  g.gif norisi, kad būtų normali odos splava...bet gal čia mano kompas blogai rodo... g.gif

O šiaip tai šaunu, kad fotografuoji...juk ne tiek svarbu, ką, svarbu judėti į priekį drinks_cheers.gif

Pas mane ti normalia veido spalva rodo,na,bet kai pas mane kompas delninis,tai gal neiziurau gerai blush2.gif violetiniai daiktai aplink,gal del to musa ta spalva taip...

QUOTE(Alabama @ 2011 02 06, 12:32)
Burka, man nuotraukoj trukdo fonas.Pabandyk nufotografuoti labiau is virsaus.

Aha,turiu ir virsaus daugiau,tikrai graziau,bet ten fokusas nusoko doh.gif nu zzodz,dar bandysiu ne karta,aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Zaidimui.Auto su arkliu.

hah.gif

Atsakyti
alabama man grazu 4u.gif tik gal lupu truktu smile.gif

ir as idejau, blush2.gif tik nzn kaip idet i 4 grupe g.gif pasirinkau sirdeles

user posted image

koliaziukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 06 vasario 2011 - 14:23
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 06, 14:16)
alabama  man grazu 4u.gif  tik gal lupu truktu  smile.gif

ir as idejau,  blush2.gif tik nzn kaip idet i 4 grupe g.gif 

koliaziukai  thumbup.gif

o vau, kaip super drinks_cheers.gif , dabar mano eilė bigsmile.gif einu austi minčių bigsmile.gif
Atsakyti
Nu 2 grupe,kad paeme starta,tai nieks nebepavyja thumbup.gif idomiai ziuris Albamos auto su arkliu bigsmile.gif daar toks klausimukas: Alabama,tu cia tas spalvas taip su PC apdirbi ar iskart taip nufotkini? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 06, 11:42)
Sveiki.

Kaip natūralus WB?  4u.gif

Visos neša į kažkokį meslvumą?  g.gif Nors kairėj pusės balta?

Tikrai neša smile.gif Pačiam kairiam kaputyje panašu į baltą. Gal kas mėlyno netoliese buvo?
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 02 06, 14:22)
Nu 2 grupe,kad paeme starta,tai nieks nebepavyja thumbup.gif idomiai ziuris Albamos auto su arkliu bigsmile.gif daar toks klausimukas: Alabama,tu cia tas spalvas taip su PC apdirbi ar iskart taip nufotkini?  4u.gif

Labai minimaliai su PS
Atsakyti
Alabama, vaje koks fainas auto, spalvos patink ir detalių kiek bigsmile.gif

Niu aš su klausimu: kaip kadravimas, kirpimas? Kuris geriau variantas? tik vot nėr to tokio ryškumo, ypač akyse norėtųsi unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 06, 14:57)

Zaidimui.Auto su arkliu.

ui kaip gerai išsisukai. Faina, kad už arkliuko kabinaisi. Ir aš matyt būčiau kažką su arkliuku bandžiusi.
Matyt žaidimui daugiau detalių įvairesnių palikai. Jei šiaip būtum įkėlusi tokį auto, sakyčiau to auskaro galiuko, žiedo nereikėjo. Pakabukas gali ir likti, bet dabar su arkliuku liečiasi, nors mažučio tarpelio norisi.

Eurikaite taip pat šaunuolė, labai gerai išsisukai.

Rarity foto nepakomentavau. GErai sugalvojai. Įdomu ar turi tokią, kur mergina fokuse, o gėlė ne.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 06, 15:00)
ui kaip gerai išsisukai. Faina, kad už arkliuko kabinaisi. Ir aš matyt būčiau kažką su arkliuku bandžiusi.
Matyt žaidimui daugiau detalių įvairesnių palikai. Jei šiaip būtum įkėlusi tokį auto, sakyčiau to auskaro galiuko, žiedo nereikėjo. Pakabukas gali ir likti, bet dabar su arkliuku liečiasi, nors mažučio tarpelio norisi.

Ten ne auskaras, plunksna.Aliuzija i indenus.
Atsakyti