Tiesiog pasitaike geras pasiulymas
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 06, 14:05)
Ar galit pasakyti kaip su natūraliu WB
negaliu tiksliai pasakyt, is pirmo zvilgsnio atrodo gerai, tiksliau patikrinti neturiu galimybes dabar
QUOTE(Forgete @ 2011 02 06, 14:20)
Tiesiog pasitaike geras pasiulymas
oho dar labiau suintrigavai turetu buti tikrai geras pasiulymas, kad visa technika keiciat
QUOTE(gotte @ 2011 02 06, 11:39)
Man nepatinka centravimas ir spalvos, veidas kažkoks "pafioletinavęs" norisi, kad būtų normali odos splava...bet gal čia mano kompas blogai rodo...
O šiaip tai šaunu, kad fotografuoji...juk ne tiek svarbu, ką, svarbu judėti į priekį
O šiaip tai šaunu, kad fotografuoji...juk ne tiek svarbu, ką, svarbu judėti į priekį
Pas mane ti normalia veido spalva rodo,na,bet kai pas mane kompas delninis,tai gal neiziurau gerai violetiniai daiktai aplink,gal del to musa ta spalva taip...
QUOTE(Alabama @ 2011 02 06, 12:32)
Burka, man nuotraukoj trukdo fonas.Pabandyk nufotografuoti labiau is virsaus.
Aha,turiu ir virsaus daugiau,tikrai graziau,bet ten fokusas nusoko nu zzodz,dar bandysiu ne karta,aciu uz komentara
Zaidimui.Auto su arkliu.
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 06, 14:16)
alabama man grazu tik gal lupu truktu
ir as idejau, tik nzn kaip idet i 4 grupe
koliaziukai
ir as idejau, tik nzn kaip idet i 4 grupe
koliaziukai
o vau, kaip super , dabar mano eilė einu austi minčių
Nu 2 grupe,kad paeme starta,tai nieks nebepavyja idomiai ziuris Albamos auto su arkliu daar toks klausimukas: Alabama,tu cia tas spalvas taip su PC apdirbi ar iskart taip nufotkini?
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 06, 11:42)
Sveiki.
Kaip natūralus WB?
Visos neša į kažkokį meslvumą? Nors kairėj pusės balta?
Kaip natūralus WB?
Visos neša į kažkokį meslvumą? Nors kairėj pusės balta?
Tikrai neša Pačiam kairiam kaputyje panašu į baltą. Gal kas mėlyno netoliese buvo?
QUOTE(Burka @ 2011 02 06, 14:22)
Nu 2 grupe,kad paeme starta,tai nieks nebepavyja idomiai ziuris Albamos auto su arkliu daar toks klausimukas: Alabama,tu cia tas spalvas taip su PC apdirbi ar iskart taip nufotkini?
Labai minimaliai su PS
Alabama, vaje koks fainas auto, spalvos patink ir detalių kiek
Niu aš su klausimu: kaip kadravimas, kirpimas? Kuris geriau variantas? tik vot nėr to tokio ryškumo, ypač akyse norėtųsi
Niu aš su klausimu: kaip kadravimas, kirpimas? Kuris geriau variantas? tik vot nėr to tokio ryškumo, ypač akyse norėtųsi
QUOTE(Alabama @ 2011 02 06, 14:57)
Zaidimui.Auto su arkliu.
ui kaip gerai išsisukai. Faina, kad už arkliuko kabinaisi. Ir aš matyt būčiau kažką su arkliuku bandžiusi.
Matyt žaidimui daugiau detalių įvairesnių palikai. Jei šiaip būtum įkėlusi tokį auto, sakyčiau to auskaro galiuko, žiedo nereikėjo. Pakabukas gali ir likti, bet dabar su arkliuku liečiasi, nors mažučio tarpelio norisi.
Eurikaite taip pat šaunuolė, labai gerai išsisukai.
Rarity foto nepakomentavau. GErai sugalvojai. Įdomu ar turi tokią, kur mergina fokuse, o gėlė ne.
QUOTE(Yvette @ 2011 02 06, 15:00)
ui kaip gerai išsisukai. Faina, kad už arkliuko kabinaisi. Ir aš matyt būčiau kažką su arkliuku bandžiusi.
Matyt žaidimui daugiau detalių įvairesnių palikai. Jei šiaip būtum įkėlusi tokį auto, sakyčiau to auskaro galiuko, žiedo nereikėjo. Pakabukas gali ir likti, bet dabar su arkliuku liečiasi, nors mažučio tarpelio norisi.
Ten ne auskaras, plunksna.Aliuzija i indenus.