Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(gotte @ 2011 02 06, 11:39)
Ne, tikrai nesupyksiu... atmušus rankelę...matosi ir net pavydu  biggrin.gif nu super, tarsi ne į savo foto žiūrėčiau  bigsmile.gif o tu tik spalvas taisei ir apkirpai, ar dar kažką? g.gif
...
Bežiūrint į šitą foto pirma mintis buvo - tobulėji ir tai akivaizdu...o spalvgos kokios, kaip sodru...skanu am am  bigsmile.gif

Apkirpau, foną patvarkiau, ekspoziciją pakoregavau, levelius pastumdžiau, curves. Šarpo biški uždėjau. Tiesiog stumdau ir žiūriu, kas gaunasi. Viską darau per sluoksnius, tai paprasta kaitalioti.
...
Dėkui smile.gif
Atsakyti
Alabama, aš manau, kad neklystu, tai noriu tik pasakyti, kad HS yra NUOSTABUS modelis smile.gif Kankink ir toliau iš visų pusių, kaip tik įmanoma, nes foto žiauriai gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 02 06, 12:19)
Alabama, aš manau, kad neklystu, tai noriu tik pasakyti, kad HS yra NUOSTABUS modelis  smile.gif Kankink ir toliau iš visų pusių, kaip tik įmanoma, nes foto žiauriai gražios  4u.gif

unsure.gif HS?
Aciu:)

Ir visoms aciu.
Atsakyti
Atleiskit kad as cia su tokia reklama, bet prisipirkus as tam canonui visokiu geru dalyku, o dabar tenka atsikratyt skaudancia sirdim.

Gal kam reikia naujo battery girpo, tinka 1000D, 450D, 500D . I komplekta ieina 2vnt LP-E5 elementai (po 1800mAh, laiko geriau nei canon).

http://www.amazon.co...i...3484&sr=8-1

Parduodu uz savikaina 180Lt. Galima deti tuos elementus, galima deti AA baterijas. Tikrai kokybiskas ir pigus (lyginant su canon). O ir patogumas fotkinant neispasakytas.

Atsakyti
Burka, man nuotraukoj trukdo fonas.Pabandyk nufotografuoti labiau is virsaus.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 06, 13:30)
Atleiskit kad as cia su tokia reklama, bet prisipirkus as tam canonui visokiu geru dalyku, o dabar tenka atsikratyt skaudancia sirdim.

keičiat techniką?

Kas darėt koliažą su išlankstytu laiveliu rankose, jei neklystu. Labai patiko, liuks.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 06, 12:33)
keičiat techniką?

Kas darėt koliažą su išlankstytu laiveliu rankose, jei neklystu. Labai patiko, liuks.

aha pabegom is canono stovyklos doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Atnešu 3 ir 4 ND. Iš pradžių atrodė, kad jie bus lengviausi, bet buvo sudėtingiausi doh.gif

Zoom'as
user posted image
user posted image
user posted image

Artėjimas prie objekto
user posted image
user posted image
user posted image

Iš paskutinių trijų ND supratau, kad kuo plačiau atverta diafragma ir kuo pagrindinis objektas arčiau objektyvo, tuo labiau išplaukęs antras planas. Paprotinkit, jei klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 06, 12:46)
aha pabegom is canono stovyklos  doh.gif

kodel? prasom placiau biggrin.gif biggrin.gif

Ellos, ND gerai
Atsakyti
Ar galit pasakyti kaip su natūraliu WB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 06, 13:46)
aha pabegom is canono stovyklos  doh.gif

man irgi idomu kodel ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 12:09)
Apkirpau, foną patvarkiau, ekspoziciją pakoregavau, levelius pastumdžiau, curves. Šarpo biški uždėjau. Tiesiog stumdau ir žiūriu, kas gaunasi. Viską darau per sluoksnius, tai paprasta kaitalioti.

Man įdomiausia būtų fono tvarkymas, ekspozicijos tvarkymas g.gif kur čia reiktų pasižiūrėti pamokėlių, ką į google įvesti...arba tiesiog gal gali keliais žingsniais apibūdinti, gali ir į AŽ mirksiukas.gif būčiau be galo dėkinga...nes fonas mane tose foto irgi veikė, bet vakar bebraidžiodama PS džiunglėse ir bežiūrėdama pamokėles taip ir nieko doro nesugebėjau padaryti...norėjau pablurinti, pašviesinti ir pan...bet tik pati foną...kažkodėl šudskis gavosi doh.gif verysad.gif
Na leveliai, curves, šarpas tai man aiškiau jau...tik įgūdžių didesnių tam reikia.
Atsakyti