Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 06, 00:20)
Nors paauglystėj chemikų olimpiadose dalyvavau  biggrin.gif

lotuliukas.gif aš irgi
labas rytas
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 02 06, 01:16)
Labas vakaras visoms  4u.gif
Bandau grįžti į temą. Kažkada buvau kitu vardu. Gal kas iš senbuvių mane pažins.

aisku atsimenam,junkis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 02 06, 01:16)
Labas vakaras visoms  4u.gif
Bandau grįžti į temą. Kažkada buvau kitu vardu. Gal kas iš senbuvių mane pažins. Prisistatymui/priminimui keletas mano nuotraukų:

Sveika sugrįžusi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal kam canon distancinio reik? naudotas kelis kartus. Tinka daugeliui canonu (350D, 400D, 450D, 500D, 550D, 60D, 7D, 5d mark II) 20Lt
http://www.amazon.co...s...1336&sr=8-1
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 02 06, 03:02)
... Atnesu ir as savo koliaza. .....user posted image

Kaip originaliai sugalvojai thumbup.gif Gražiai žiūrisi.
Alabama, mano akiai visos tavo nuotraukos puikios. Žiūrint į jas jaučiasi nuotaika, emocija.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 06, 10:38)
Labas rytas, gal kam canon distancinio reik? naudotas kelis kartus. Tinka daugeliui canonu (350D, 400D, 450D, 500D, 550D, 60D, 7D, 5d mark II) 20Lt
http://www.amazon.co...s...1336&sr=8-1

Man, man smile.gif)

Labai patiko koliazas su rogutem.Labai idomiai sugalvota.

Aciu visoms.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 06, 11:21)
Man, man smile.gif)

Labai patiko koliazas su rogutem.Labai idomiai sugalvota.
Aciu visoms.

Jau turiu kas nori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 06, 12:24)
Jau turiu kas nori  unsure.gif

Oi, kol rašiau į až, prekės nebeliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 05, 21:10)
gotte, tikiuos nepyksi, truputį nagus prikišau. Labai jau gardus tas patieklas turėtų būti

tavo variantas

user posted image

Mano
user posted image

Ne, tikrai nesupyksiu... atmušus rankelę...matosi ir net pavydu biggrin.gif nu super, tarsi ne į savo foto žiūrėčiau bigsmile.gif o tu tik spalvas taisei ir apkirpai, ar dar kažką? g.gif
Reikės man su spalvom turputį daugiau bandyti su PS, nes jau ne pirma foto kritikuojat dėl spalvų...ten toje foto, kur retriverius fotografavau, irgi jų trūko...matyt kažkaip nušviesinu per daug, o po to nebesužiūriu spalvų + nelabai moku g.gif

QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 21:46)
einu lasiniu pasipjaustysiu

doh.gif biggrin.gif žodžiu totalus nokautas

QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 22:28)
O kaip si?
user posted image

user posted image

jeigu vadovautis pirmu savo įspūdžiu pamačius foto, tai aš už pirmą drinks_cheers.gif bet tai visai nereiškia, kad antra kažkuom bloga...man taip pat labai prie širdies tavo šita fotosesija, moki išlaikyti savo stilių, tavo dabar visad įdomūs mirksiukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 05, 23:35)
mano šiandienos vakaro autoportretas  doh.gif  žinau, kad šlamštas, nekokybė, išdegę ir pan  doh.gif  tiesiog ši foto atititko mano šiandienos nuotaiką  doh.gif

ha ha, bardakėlis toks, bet visai nieko jis biggrin.gif

QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 00:17)
Gal kas išalko?

user posted image

Bežiūrint į šitą foto pirma mintis buvo - tobulėji ir tai akivaizdu...o spalvgos kokios, kaip sodru...skanu am am bigsmile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 06, 00:54)
noriu parodyt vieno iš labiausiai mano mėgstamo fotografo darbus, gal kam netyčia įdomu,  aš tiesiog seilę varvinu, nerealūs manjo darbai

gal ir jūs turit kokių mėgstamų fotografų? pasidalinkit, įdomu būtų pažiūrėt

dėkui už įdomią nuorodą mirksiukas.gif

man patinka mano kraštietės (berods jinai šiaulietė), kuri šiuo metu už Atlanto gyena fotografijos, vaikai, vestuvės...gal ne visos foto šimtu procentų, bet dauguma patinka, turint omenyje, kad žmogus užsiima ta komercine vestuvių ir kt. fotografija

FOTO

QUOTE(laurx @ 2011 02 06, 02:02)
Sveikos, nesuspeju su jumis. Atnesu ir as savo koliaza.

Vau, labai gera idėja, įgyvendinimas, patiko vienareikšmiškai drinks_cheers.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 06, 02:26)
narkomanų, bomžų ar alkoholikų gyvenime nefotografuosiu 

kodėl? nes baisūs jie?

O man tai patiktų kokį portretų ciklą padaryt, va tokių žmonių "autsaiderių" cool.gif

QUOTE(Burka @ 2011 02 06, 08:56)
As kol neturiu daugiau ka fotkint,tai ant vaiku treniruojuos,buitiakas tap sakant

Man nepatinka centravimas ir spalvos, veidas kažkoks "pafioletinavęs" g.gif norisi, kad būtų normali odos splava...bet gal čia mano kompas blogai rodo... g.gif

O šiaip tai šaunu, kad fotografuoji...juk ne tiek svarbu, ką, svarbu judėti į priekį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki.

Kaip natūralus WB? 4u.gif

Auto
user posted image

"Saulutė"
user posted image

Rankinis
user posted image

Visos neša į kažkokį meslvumą? g.gif Nors kairėj pusės balta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 06 vasario 2011 - 11:43
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 01:17)
Gal kas išalko?

oi kaip skanu, tik man kaip majonezo ir visokiu saltu padazu megejai, cia truksta slapumo biggrin.gif

Sveikos, nesuspeju su jumis. Atnesu ir as savo koliaza.

super koliazas thumbup.gif

Airv, tu kaip visad sauniai padirbeji 4u.gif

Alabama, man patiko ta antroji foto, kur mergina sedi ant zemes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 06 vasario 2011 - 11:45
Sveikos, nesuspeju su jumis. Atnesu ir as savo koliaza. Prisipazinsiu, kad tai pirmas  kada nors darytas mano koliazas. Kadangi pirmine ideja turejau visai kita, bet kad nebetempt gumos  reikejo kazka kita sugalvoti. Taigi prasom antrininkui atsistot laurx +???  smile.gif :

smile.gif šaunuole, tu. Labai patiko. Liuks

Laiko mažoka, o daug psl. prikalbėjot. Nebespėsiu peržvelgti atgal ir pakomentuoti foto. Nepykit ką praleisiu, bet manau komentarų vistiek visos foto jau gavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 vasario 2011 - 11:48