Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

O kaip su derėjimu foto tarpusavyje? Pvz. Ivetės ir melodi foto dera tarpusavyje - yra kažkokia bendra nuotaika, jausmas, smagu į jas kartu žiūrėti. O va Erikos ir Zirziljos kartu visiškai nesižiūri. Na taip, knyga yra, bet nu nedera jos, neskamba kartu...
Man atrodo įdomiau ir prasmingiau būtų daryti kažkuo derančias foto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
jeiii, Zirzilija, jau pirmos nebekomentuosiu, nes antrą pamačiau. Aš už antrą smile.gif tik už ją.
Pirmoje kiek suprantu už knygos kabinaisi, bet tuomet būčiau kaip kitaip pristačiusi. O šita antra dera su Frederikos foto, nuotaikinga, spalvos geros. Sunkoka bus sekančiam, nes mažokai gal pasirinkimo, bet jei Paprastai eilė, manau ji pukiai išsisuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 vasario 2011 - 14:37
Kol komentarą parašiau Zirzilja kitą foto įdėjo. Super šita 4u.gif

Tai kaip ir atsakymas į mano komentarą, kad foto turėtų derėti.
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 04, 15:34)
man sis variantas geresnis smile.gif vien spalviskai smile.gif o pirmajam nematau rysio  unsure.gif  nebent knyga?smile.gif

tai ir buvo knyga rolleyes.gif

na supratau, tada keiciu foto, jei Paprasta nesupyks blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2011 02 04, 15:34)
O kaip su derėjimu foto tarpusavyje? Pvz. Ivetės ir melodi foto dera tarpusavyje - yra kažkokia bendra nuotaika, jausmas, smagu į jas kartu žiūrėti. O va Erikos ir Zirziljos kartu visiškai nesižiūri. Na taip, knyga yra, bet nu nedera jos, neskamba kartu...
Man atrodo įdomiau ir prasmingiau būtų daryti kažkuo derančias foto smile.gif  4u.gif

na kaip ir nebuvo sutarimo, kad foto turi dereti tarp saves, ar stilius toks pat. Netgi buvo klausimas, jeigu pirmoji nespalvota, ar ir likusios turetu tokios buti, atsakymas buvo kad nebutinai, zinoma, jeigu dera tarpusavyje, tai super duper, bet cia ne keli zmogeliukai zaidzia, paskutiniajam su pirmosaja nuotrauka suderinti butu labai jau sudetinga smile.gif
Atsakyti
Nu jo.... aš kaip visada... kaip sakant jau padariau pirmam variantui tęsinį lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zirzilija, nu tu duodi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 15:47)
Nu jo.... aš kaip visada... kaip sakant jau padariau pirmam variantui tęsinį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Zirzilija, nu tu duodi doh.gif  doh.gif

atsiprasau blush2.gif nemaniau, kad taip greit begsi daryti 4u.gif mano pirmasis variantas ir turejo buti tas su drabuzeliais, bet pamaniau, kad va nuvaziuosiu i kaima, ten toks senovinis balkonas, galvoju bus dar geresnis vaizdas, bet paskui paziurejau, kad cia jau deda nuotraukas, tai susisgribau, puoliau daryt vos ne bet ka, ir tik jau kai sita idejau, pamaniau, kad ir namie ptie sienos bus gerai tie drabuzeliai, dar karta atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 04 vasario 2011 - 14:50
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 04, 14:46)
tai ir buvo knyga rolleyes.gif

na supratau, tada keiciu foto, jei Paprasta nesupyks blush2.gif
Papildyta:
na kaip ir nebuvo sutarimo, kad foto turi dereti tarp saves, ar stilius toks pat. Netgi buvo klausimas, jeigu pirmoji nespalvota, ar ir likusios turetu tokios buti, atsakymas buvo kad nebutinai, zinoma, jeigu dera tarpusavyje, tai super duper, bet cia ne keli zmogeliukai zaidzia, paskutiniajam su pirmosaja nuotrauka suderinti butu labai jau sudetinga smile.gif

Derėti gali ir spalvota su nespalvota ir t.t. ir pan. Aš labaiu turėjau galvoje tai, kad smagu būtų žiūrėti į tas foto kartu. Net nežinau kaip pasakyti.... Na tavo pirmoji tikrai netiko prie Erikos foto, o va antroji super. Dabar tikrai nėr būtina vėl vaikučio ar kažko, bet jei pvz bus nuotaikinga foto su raudonais botais, tai bus super.
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 04, 14:50)

Ar kas išsiaiškinot,a? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 04 vasario 2011 - 14:49
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 04, 14:47)
atsiprasau blush2.gif  nemaniau, kad taip greit begsi daryti 4u.gif mano pirmasis variantas ir turejo buti tas su drabuzeliais, bet pamaniau, kad va nuvaziuosiu i kaima, ten toks senovinis balkonas, galvoju bus dar geresnis vaizdas, bet paskui paziurejau, kad cia jau deda nuotraukas, tai susisgribau, puoliau daryt vos ne bet ka, ir tik jau kai sita idejau, pamaniau, kad ir namie ptie sienos bus gerai tie drabuzeliai, dar karta atsiprasau 4u.gif

aš tokia, jei darau, darau greit...
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 14:51)
aš tokia, jei darau, darau greit...

Tai du kartus greit teks padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 04, 15:49)
Derėti gali ir spalvota su nespalvota ir t.t. ir pan. Aš labaiu turėjau galvoje tai, kad smagu būtų žiūrėti į tas foto kartu. Net nežinau kaip pasakyti.... Na tavo pirmoji tikrai netiko prie Erikos foto, o va antroji super. Dabar tikrai nėr būtina vėl vaikučio ar kažko, bet jei pvz bus nuotaikinga foto su raudonais botais, tai bus super.

na taip drinks_cheers.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 02 04, 15:49)
Ar kas išsiaiškinot,a?  g.gif

aha, issiaiskinau rolleyes.gif uzeini ant foto savo flickr, paspaudi SHARE THIS -->Grab the HTML/BBCode. ten pasirenki koki nori formata (kiek supratau, visos rinkose small) ir nukopink ta koda rolleyes.gif
Atsakyti
nu bus matyt...gal kol darysiu antrą, įmes trečią variantą...

ir dėl derėjimo- buvo kalba, kad nebūtinai turi derėti spalviškai ir t.t.- svarbu kažkokia detalė g.gif
Atsakyti