Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(laurx @ 2011 02 06, 02:02)
Sveikos, nesuspeju su jumis. Atnesu ir as savo koliaza.

Man labai įdomus.

Aj, ir berods Svajonė mūsų rodė foto galeriją, tai man labai patiko kiek pažiūrėjau.
Aš dar jokio savo skonio apie fotografiją neturiu, todėl mane net nervina, bet man labai mažai kas būna negražu. (išskyrus savo foto biggrin.gif ). Bet nu kiek žiūriu, visų darbai tokie įdomūs, kūrybingi, kokybiški. Gal kažkada ateis ir skonis, pradėsiu iš gražių ir patinkančių atsirinkti labiau patinkančius ir labiau gražius doh.gif
Gera mintis, pasidalinkite kas turite kokių blogų, puslapių užmatę su mėgstamais darbais, man, asmeniškai labai įdomu ir suteikia plačius aruodus foto analizei 4u.gif
Atsakyti
Gal jau eisiu miegot, nes pramiegosiu rytojaus natūralų wb biggrin.gif Paskaičiau senų temų.
Pasakysiu du dalykus. Aš dažnai užknisu žmones, nors iš esmės esu labai jautrus ir empatiškas žmogus. Gera aš, linkiu visiems laimės biggrin.gif Bet nuolat kažką sunervinu tiek virtualiai, tiek gyvai biggrin.gif Nors nenoriu visai blush2.gif Antra. Užuodžiu tokius pat. Todėl man Laukinė kaip veidrodis, truputį iškreiptas, šiek tiek ryškesnis nei originalas, nes anas šiek tiek labiau kompleksuotas, bet panašiai.

Tik va ašen, kad ir trimetinukę turiu, mieliau fotografuočiau narkomanus ir šiaip ką nors siurrealistinio

user posted image
Papildyta:
Sveikos, nesuspeju su jumis. Atnesu ir as savo koliaza. Prisipazinsiu, kad tai pirmas  kada nors darytas mano koliazas. Kadangi pirmine ideja turejau visai kita, bet kad nebetempt gumos  reikejo kazka kita sugalvoti. Taigi prasom antrininkui atsistot laurx +???  smile.gif :

VAU! Labai gražu, bravo smile.gif Už originalumą. Tech. dalykai man kol kas neįkandami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 06, 02:10)

Tik va ašen, kad ir trimetinukę turiu, mieliau fotografuočiau narkomanus ir šiaip ką nors siurrealistinio

Aš, kaip jau rašiau, dar neatradau savo skonio ar stiliaus. Šiandien mieliausiai fotografuočiau drėgną vilkšunio nosį. unsure.gif
Atsakyti
Merginos, kas yra actionas? Dažnai apie tai kalbate ankstesnėse temose, kur apie kopijavimus ir t. t.
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 06, 02:14)
Aš, kaip jau rašiau, dar neatradau savo skonio ar stiliaus. Šiandien mieliausiai fotografuočiau drėgną vilkšunio nosį.  unsure.gif

Ką čia atradinėt, patinka arba nepatinka. O jei nuo nuotaikos priklauso, vadinasi patinka pats procesas, kaip man mezgimas biggrin.gif Mezgu n metų kiekvieną žiemą, bet nieko gyvenime nesu numezgus. Na, dvi kepures ir vieną šaliką mažei lotuliukas.gif Bet tik du iš trijų buvo nešiojami ir tai...
Atsakyti
Sveikos, nesuspeju su jumis. Atnesu ir as savo koliaza. Prisipazinsiu, kad tai pirmas  kada nors darytas mano koliazas.

labai liuks, šauniai čia su tuo degtuku thumbup.gif

bet lauksim ką forumo protai pasakys thumbup.gif
Atsakyti
Aš dažnai užknisu žmones

Labai gerai rarity pastebėjo, jei komentarai žeidžia, čia yra įsižeidusiųjų reikalas.

Jei kažką kažkas ir užknisa, tai čia irgi yra tų užsiknisusių reikalas biggrin.gif
Atsakyti

narkomanų, bomžų ar alkoholikų gyvenime nefotografuosiu fear.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 06, 02:16)

Jei kažką kažkas ir užknisa, tai čia irgi yra tų užsiknisusių reikalas  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 06, 02:07)

Aš dar jokio savo skonio apie fotografiją neturiu, todėl mane net nervina, bet man labai mažai kas būna negražu. (išskyrus savo foto  biggrin.gif )

nejau neturi kokio nusižiūrėjus fotografo? aš tai nuo senių seniausiai keletą turiu, ir vis nuolat stebiu darbus, ką naujo įdeda smile.gif ir svaigstu, ir pavydžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 06, 02:21)
narkomanų, bomžų ar alkoholikų gyvenime nefotografuosiu  fear.gif

Aš ne taip išsireiškiau biggrin.gif na, pavyzdžiui -
kauneckas
user posted image

ar
Sam Haskings
user posted image

user posted image

Arba dėl tokių išvis mirštu, na, kaip pavyzdys

bevardis autorius (gal kiek per "švarus" pavyzdys, mėgstu natūralesnes, ne tokias sterilias, nors stokinės irgi patinka)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 06 vasario 2011 - 02:35
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 06, 02:31)
Aš ne taip išsireiškiau biggrin.gif na, pavyzdžiui -

thumbup.gif

psio, reik eit miegot 4u.gif labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 06 vasario 2011 - 02:36
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 06, 02:35)
thumbup.gif

psio, reik eit miegot  4u.gif  labanakt  4u.gif

Tai žodžiu tavo guru man labai artimas mirksiukas.gif Tik aš šykšti labai tiems, kurie man labai patinka, na, įsikimbu ir žiūriu žiūriu biggrin.gif tai ir nespirgėjau. Bet tos ten lovos su vaikais mmmm. Na, truputį esu iškrypusio žvilgsnio, bet man gražu. Pavyzdžiui, žinot tikriausiai tokią lietuvių fotografę, kuri nuolat fotografuoja savo mergaitę visokiom nuotaikom, va neseniai mačiau su skarele tokia senovine, tikrai kuri nors matėt. Tai man patinka. Tokie siaubiakiški truputį blush2.gif
Papildyta:
Russ and Reyn
user posted image

jau tikrai labanakt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 06 vasario 2011 - 02:40
Labas rytas.

Ačiū už komentarus mano foto.
Medį turiu ir visiškai centruotą, bet man kažkodėl taip gražiau žiūrėjosi.
O seną nuotraukų dėželę iš senelių bandžiau visaip, bet irgi įkėliau man mieliausią vaizdą. Nelabai moku fotografuot tokius dalykus dar.
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Alabamos darbai zavi bigsmile.gif kur tu tiek ideju ir modeliu semi? biggrin.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 06, 02:14)
Aš, kaip jau rašiau, dar neatradau savo skonio ar stiliaus. Šiandien mieliausiai fotografuočiau drėgną vilkšunio nosįunsure.gif

Mano VA nei nosies,nei ko kito neduoda nufotkint kad ir kaip benoreciau tongue.gif

Refresh,man patinka tavo bandymai thumbup.gif

As kol neturiu daugiau ka fotkint,tai ant vaiku treniruojuos,buitiakas tap sakant ,aisku iki Jusu visu darbu dar toooli,bet mane dziugina tai,kad jau matau akivaizdu skirtuma tarp dabartiniu foto ir darytu pries istojant i "fotografijos pradziamoksliu sekta" tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burka: 06 vasario 2011 - 09:00