Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(antajo @ 2011 02 06, 00:17)
visos linijo tavo nuotraukoj labai padraikios.. na viskas kreiva..
as sutinku kad gali buti pvz vedrodis kreivai pakabintas  ir tada kreivi jo sonai, bet pvz sienos linijos tiesios.. nzn ar gerai issireiskiau.. smile.gif

supratau smile.gif ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 00:17)
Gal kas išalko?

aš ką tik tiek prisivalgiau, kad ačiū- ne lotuliukas.gif bet kadras thumbup.gif

o ko čia dauguma taip ant maisto pasinešę fotkint? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 06, 00:24)
supratau  smile.gif  ačiū  4u.gif
Papildyta:
aš ką tik tiek prisivalgiau, kad ačiū- ne  lotuliukas.gif  bet kadras  thumbup.gif

o ko čia dauguma taip ant maisto pasinešę fotkint?  cool.gif

Ko kitos - nežinau. O man tai kaip ir darbas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 00:26)
Ko kitos - nežinau. O man tai kaip ir darbas wink.gif

jo? meniu kokį tai fotografuoji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 06, 00:29)
jo? meniu kokį tai fotografuoji? bigsmile.gif

Katalogą leidžiam naują. Tai gaminius fotkinu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 00:31)
Katalogą leidžiam naują. Tai gaminius fotkinu  blink.gif

oo, tai klausimą užduosiu bigsmile.gif esu girdėjus, kad kai fotkina maistą , tai nelabai jis ten valgomas būna,t.y. velnias žino iš ko ten pagamintas, kad tik fotogeniškai atrodytų, čia tiesa ar mitas?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 06, 00:34)
oo, tai klausimą užduosiu  bigsmile.gif  esu girdėjus, kad kai fotkina maistą , tai nelabai jis ten valgomas būna,t.y. velnias žino iš ko ten pagamintas, kad tik fotogeniškai atrodytų, čia tiesa ar mitas?

Na, kad sumuštiniuose dantų krapštukų gali rast, tai faktas. Bet šiaip aš nieko nevalgomo nenaudoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 01:17)
Gal kas išalko?

user posted image

Siūlau uždrausti tokias nuotraukas po vidurnakčio. Varge varge, smūgis talijai. Teks eiti tikrinti šaldytuvo turinį, virti arbatą...
Atsakyti
aš biški ne į temą doh.gif

noriu parodyt vieno iš labiausiai mano mėgstamo fotografo darbus, gal kam netyčia įdomu blush2.gif aš tiesiog seilę varvinu, nerealūs manjo darbai sergey loie

gal ir jūs turit kokių mėgstamų fotografų? pasidalinkit, įdomu būtų pažiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 06 vasario 2011 - 01:00
Labas vakaras visoms 4u.gif
Bandau grįžti į temą. Kažkada buvau kitu vardu. Gal kas iš senbuvių mane pažins. Prisistatymui/priminimui keletas mano nuotraukų:

user posted image

user posted image

user posted image
ir auto
user posted image
Pagrindinis dalykas, kurio noriu išmokti - kompozicija, įdomių kampų matymas ir t.t.
Namų darbus esu padarius, bet jei liepsit kartoti - perdarysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 06 vasario 2011 - 01:17
Kaip smagu, kiek sugrįžtuvių biggrin.gif Sveika smile.gif

Merginos, kai susitvarkysiu su wb, tai galiu ne kiaušinį fotografuoti, aš perku tik rudus? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 06, 00:54)
noriu parodyt vieno iš labiausiai mano mėgstamo fotografo darbus, gal kam netyčia įdomu  blush2.gif  aš tiesiog seilę varvinu, nerealūs manjo darbai sergey loie
Dėkojame rolleyes.gif Dedu į patikusių aplanką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 05, 23:37)
Na, tavo komentarai jautrumu taip pat nepasižymi wink.gif

Jo, bet bet tie 'nejautrūs' komentarai su 'pasišpilkavimais' būna skirti patyrusiems vilkams smile.gif, nes nuo jų tokie visokie 'kvaili juokeliai' kaip vanduo nuo žąsies, jie jau patyrę būna iki mano pasisakymų eilę visokio plauko komentarų. Todėl 'seniams' rėžiu nerinkdama labai žodžių. Ir tarkomis jus, senutes, pavadinu nepiktai juk biggrin.gif O va ateitų naujokas, parodytų foto, prikrūpčiočiau savo komentarais, kad kokį čia numirėlį nufotkinai (ką nevykusiai padariau su airv nuotrauka unsure.gif ) ir dar neduokdie įvaryčiau kompleksą. Na, neesmė, aš kažkaip šiandien jautri ir verksminga. Man šiandien visko gaila, gal dėl to ir komentaras toks išėjo. rolleyes.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 06, 00:13)
išdrįsčiau užmokesčio prašyt smile.gif

Savianalizė aišku labai geras dalykas, bet pvz aš nesu nė vieno žmogaus prašiusi užmokesčio. Yra kaip rašiau- abipusiai mainai, žmonės yra kultūringi ir patys prieš ateidami fotografuotis pasidomi kokios yra sąlygos, todėl, sutikdami su tomis sąlygomis, jie įgyja teisę į kažkokius lūkesčius bei kelia tam tikrus reikalavimus iš savo pusės, kaip, kur, kada su kuo, kokioj aplinkoj ir pan jie norėtų būti fotografuojami. Juk jei Tu kreipiesi į siuvėją, kad Tau įsiūtų sagą, Tau nekyla mintis, kad ta siuvėja šiaip, neturi kur savo laiko/taleno/siūlų ar energijos dėt? Pati paklausi, kiek tai kainuos. O va jei tą sagą įsius draugė ar kitas Tau mielas/artimas žmogus, tada ir pyragas kaip atsidėkojimas labai gražu smile.gif
Gal man iki šiol sekėsi, bet neteko dar prašyti užmokesčio. Jei į mane kreipiasi,žmonės patys pasidomi kokios yra sąlygos.
Jei Tu įdėtum skelbimą, kad fotografuoji, (ne ieškai modelių, bet fotografuoji) netikiu, jog imtų skambinti interesantai, kurie galvotų, jog fotkinsi juos nemokamai. Jei įdomu, pabandyk. Pamatysi, jie patys Tavęs paklaus smile.gif, o tada nuspręs tinka jiems tai ar ne smile.gif Jei jiems patiks, jie rekomenduos Tave savo draugams, draugai jau ateis su "pradine informacija apie sąlygas", va taip ir plėsis pamažu tas ratelis... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 06 vasario 2011 - 02:11
Sveikos, nesuspeju su jumis. Atnesu ir as savo koliaza. Prisipazinsiu, kad tai pirmas kada nors darytas mano koliazas. Kadangi pirmine ideja turejau visai kita, bet kad nebetempt gumos reikejo kazka kita sugalvoti. Taigi prasom antrininkui atsistot laurx +??? smile.gif :

user posted image

Alabama, pirma man paciausia is serijos thumbup.gif . Airv, labai liuks koliazas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurx: 06 vasario 2011 - 02:03