Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 05, 23:31)
Aj, dar Pukiui žodelis: jei gali neturi ko gero parašyti, gal nerašyk.

Na, tavo komentarai jautrumu taip pat nepasižymi wink.gif O jei žeidžia kiekvienas žodis, tai kaip ir ne komentuojančio problema.
Svajone, patiko auto, išraiškinga. Ir man jokie išdegimai čia nekliudo smile.gif
Atsakyti
Svajonė mūsų prajuokinai su savo auto, man patiko, tas veidrodis toks ukiskai kleckuotas, nu liuks, pakelei nuotaika smile.gif

Pukio komentaras man kaip tik taip ikvepenciai persiskaite, juk parase zmogus, kad cia sudetinga ir nereik noret iskarto isikirst. Negi vel pilnatis?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 05, 23:37)
1. Na, tavo komentarai jautrumu taip pat nepasižymi wink.gif O jei žeidžia kiekvienas žodis, tai kaip ir ne komentuojančio problema.
2. Svajone, patiko auto, išraiškinga. Ir man jokie išdegimai čia nekliudo smile.gif

1. baikit pyktis, gyvenkime draugiškai alc.gif lotuliukas.gif

2. Jo? aš byjojau rodyt net doh.gif žinau, kad ten daug negerybių toj fotkėj, bet na man ji prie širdies tokia kažkuo blush2.gif galvojau niekam nei trupučio nepatiks irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 05, 23:43)
1.  baikit pyktis, gyvenkime draugiškai alc.gif  lotuliukas.gif

2. Jo? aš byjojau rodyt net  doh.gif  žinau, kad ten daug negerybių toj fotkėj, bet na man ji prie širdies tokia kažkuo  blush2.gif  galvojau niekam nei trupučio nepatiks  irnesakyk.gif

Patiko, patiko:)
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 05, 23:43)
Svajonė mūsų prajuokinai su savo auto, man patiko, tas veidrodis toks ukiskai kleckuotas, nu liuks, pakelei nuotaika smile.gif

kaip tik prieš fotkinant ir pamačiau, kad jis biški apkakotas su dantų pasta hihihi.gif galvoaju nuvalyt, bet nusprendžiau, kad nevalysiu, ir specialiai tokį palikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 22:28)
O kaip si?
user posted image

truksta virsaus.. lupu bent jau visu - kad daugiau uzuominos i veida butu..
siaip tokia klasikine - nice smile.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 02 05, 22:55)

Pakeleivis......

user posted image

man butu visai nieko kadras, grazus JB.. nu bet erdves truksta.. tas medis toks didelis ir taip iremintas smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 05, 23:35)

norisi man bent jau vienos tiesios linijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 05, 23:54)

norisi man bent jau vienos tiesios linijos smile.gif

nelabai supratau blush2.gif gal galima plačiau ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 05, 23:54)
truksta virsaus.. lupu bent jau visu - kad daugiau uzuominos i veida butu..
siaip tokia klasikine - nice smile.gif

O kad delnas nukirstas?
Dekui.:-)
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 23:56)

Aišku..... Aš matyt per daug kompleksuotas žmogus ,man per daug psichologinių barjerų reiktų perlipt,kad išdrįsčiau užmokesčio prašyt smile.gif Nekalbėjau apie padėkos pyragus ar vyno butelius. Nors ir stilius fotografavimo mūsų visai skirtingas,auditorija kitokia,man gal nereiktų išleist daug pinigų būsimai fotosesijai...aj nors iš tikro ką aš žinau,kiek tų fotosesijų pas mane buvo biggrin.gif Aš dar tik pradedu....
Aš tai pirma menininkas,paskui materialistas.... biggrin.gif
Ačiū už ats. 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 18:19)

Labai gražu ...'Day dreaming' wub.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 21:28)

Ir ši heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 05, 23:57)
nelabai supratau  blush2.gif  gal galima plačiau ?  blush2.gif

visos linijo tavo nuotraukoj labai padraikios.. na viskas kreiva..
as sutinku kad gali buti pvz vedrodis kreivai pakabintas ir tada kreivi jo sonai, bet pvz sienos linijos tiesios.. nzn ar gerai issireiskiau.. smile.gif

siaip tai man visai patiktu, toks kitoks 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 23:58)
O kad delnas nukirstas?
Dekui.:-)

tai gi zinai taisykle - arba kerti viska arba palieki smile.gif
Atsakyti
Gal kas išalko?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 22:31)

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti