Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

O kaip si?
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 22:28)
O kaip si?

antroji nereali, žvaigždutę dėčiau 4u.gif

o pirmoji, tokia šiaip sau.. ir veido trūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 02 05, 22:26)
Irma, pervertini mane  blush2.gif

Nea, nepervertinu. Tu turi talentą 4u.gif

O kaip si?

Balsuočiau už pirmą. antroji irgi patinka, bet ji įprasta tokia. Gal kvadratu kirpčiau g.gif
O apskritai, tai nereali sesija. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 05 vasario 2011 - 23:03
QUOTE(Refresh @ 2011 02 05, 22:12)
bet realiai bijau kažką nuvilti.

Oi, kaip suprantu Tavo šitą baimę. Aš irgi bijau. Nervuojuosi, nemiegu, pergyvenu. Ir būtent- bijau nuvilti. Tikiuosi, kad su laiku ir padarytų kadrų skaičiumi praeis smile.gif

O kaip si?

Man antra faina, tik gal grindų, t.y. apačios trupučiuką daugoka? g.gif
Atsakyti
Alabama,abi fainos,bet as uz pirma bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 05, 22:39)
Oi, kaip suprantu Tavo šitą baimę. Aš irgi bijau. Nervuojuosi, nemiegu, pergyvenu. Ir būtent- bijau nuvilti. Tikiuosi, kad su laiku ir padarytų kadrų skaičiumi praeis smile.gif

man irgi amžina paranoja doh.gif prieš kiekvieną fotosesiją (jei taip galima pavadint) streso nemažai apturiu, naktį net normaliai neišsimiegu doh.gif aš galvojau, kad aš čia viena tokia doh.gif

šiaip man didžiausia problema kai fotkinu, pasakyt žmogui tu daryk taip, atsisėsk taip, eik ten ir pan doh.gif (nes neturiu įdėjų doh.gif ) krč doh.gif

Atsakyti
Žodžiu, supratau, kad jeigu nebandysiu tai taip ir trypsiu vietoje.

Mano šiandieniniai kadrai. Jei užklius akis, pakomentuokit.

Pakeleivis......

user posted image

Laiko turtai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 05, 22:31)
antroji nereali, žvaigždutę dėčiau  4u.gif

o pirmoji, tokia šiaip sau.. ir veido trūksta  smile.gif

Aciu:)
QUOTE(rarity @ 2011 02 05, 22:38)

Balsuočiau už pirmą. antroji irgi patinka, bet ji įprasta tokia. Gal kvadratu kirpčiau  g.gif
O apskritai, tai nereali sesija. Šaunuolė  4u.gif

Aciu.Tik nepatinka man ir viskas. unsure.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 05, 22:39)

Man antra faina, tik gal grindų, t.y. apačios trupučiuką daugoka? g.gif

Va as nezinau, ar daugoka ar gerai.Kazkaip pasimeciau:)
QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 22:45)
Alabama,abi fainos,bet as uz pirma  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu:)

Kaip sviesa, kadravimas, emocija?
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 02 05, 22:55)

Pakeleivis......

Pirma butu tokia tradicine, bet blasko miskas fone.Nezinau, ar tas gerai ar ne.

Antroj-koliazo pirma nuotrauka imciau kitu kampu, is zemiau.Gal atidaryciau daugiau.

Man abeju grazus J/b

Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 05, 19:06)
na ir linksma šiandien pas jus  lotuliukas.gif zoomas, fokusas, WB.  biggrin.gif 
Juokiuosi visą dieną, o kad  tai, kuriai nesiseka nebūtų visiškai  liūdna pasakysiu, kad  viena mano labai gera pažystama ( pilno proto moteriškė) po šiai dienai  nesudeda  dulkių siurblio. Va taip .  Jei pradžioje toki dalykai neaišku, tai dar  ne taip baisu. Čia sudėtingiau nei dulkių siublį sutverti  smile.gif
Dėkui biggrin.gif Žinai... Kažkaip nemanau, kad neturiu proto, esu neišmintinga, ribota kokia tai ir neišsilavinus, gal ir išgyvenčiau, bet dabar nesuku galvos, nes žinau, kad ne visi žmonės visur yra gabūs. Aš tai tikrai ne blush2.gif Aš tokia išsiblaškius, man taip sunku susikaupti ir suvokti tai kas nors kiek primena fiziką ir matematiką lotuliukas.gif Nors paauglystėj chemikų olimpiadose dalyvavau biggrin.gif

LABAI patiko Alabamos nuotraukoje kūno santykis su siena, ten kur vieną nuotrauką įdėjai ax.gif .

Airv, gražu wub.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 02 05, 21:01)
nuo savęs pridėsiu tik tiek, kad viskas su laiku stos į savo vietas. Man per mėnesį susitatė ir aišku patapo, bet vėlgi - tą mėnesį fotografavau kasdien ir daugiau negu po 3 valandas, o kiaurą dieną su įjungtu fotiku ant kaklo...
Ačiū už paskatinimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 vasario 2011 - 23:21
QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 23:13)

Man abeju grazus J/b

drinks_cheers.gif
Man pirmoj kairės truputį norėtųsi nuimt, o antra man nežinau, bet rėmeliai per riebūs, per sunkūs.. O pirma man patinka, skaidri man ji tokia, švelni, estetiškas tas medelis labai toks..

Aj, dar Pukiui žodelis: jei gali neturi ko gero parašyti, gal nerašyk. Juk nepasisakai temoje beveik niekada, kam reikėjo čia tą tokį komentarą rašyt? Kažkaip man išties nepatinka, kad visi jaučiamės jau tokie super duper profai (sėdintys pradžiamoksly), kad pradedam šaipytis iš tų, kurie tik pažindinasi su fotografija. Jei tau atrodo kvailas klausimas, jei tingi atsakyt, jei tave vargina pirmokėlių klausimai, nu neatsakyk, neskaityk jų postų (galima SM užblokuot tuos narius net, pasilik tik profų pašnekesius), bet kažkaip man išties gaila. Labai vertinu iniciatyvą ir norą mokytis, o čia tik pradinukas galvą kelia, lyg norėtų kažko klaust, o jam pyst per galvą tokiu komentaru ir tas vėl po lapais slepias.. Kažkaip... Gal patyrę nekreiptų dėmesio į tokius pezesius, bet pradedntieji ir kritikai ir patarimams ir pasišaipymams visada būna jautresni. kantrybės, gerbiamieji ir pakantumo. Jūs kažkada irgi pradėjote ir kažkam, esu tikra, Jūsų klausimai nespindėjo per didelėm nei žiniom nei išmintim.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 05, 23:20)

LABAI patiko  Alabamos nuotraukoje  kūno santykis su siena, ten kur vieną nuotrauką įdėjai  ax.gif .

Aciu.

http://www.angelaandithyle.com/#/STILL%20P...'t%20move/1
Atsakyti
mano šiandienos vakaro autoportretas doh.gif žinau, kad šlamštas, nekokybė, išdegę ir pan doh.gif tiesiog ši foto atititko mano šiandienos nuotaiką doh.gif fotkinta su objektyvu už 30 Lt lotuliukas.gif kažkoks Prinz Galaxy 35mm F3.5 , ant durniaus nusipirkau doh.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 02 05, 22:55)

pirmoji visai nieko, toks žiemiškas, šaltas peizažas smile.gif

antrojoj koliažo pirma fotkė man nelabai g.gif gal kito kampo reikėtų g.gif na kažkas man ten nedera g.gif
Atsakyti