O kaip si?
QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 22:28)
antroji nereali, žvaigždutę dėčiau
o pirmoji, tokia šiaip sau.. ir veido trūksta
QUOTE(airv @ 2011 02 05, 22:26)
Irma, pervertini mane
Nea, nepervertinu. Tu turi talentą
O kaip si?
Balsuočiau už pirmą. antroji irgi patinka, bet ji įprasta tokia. Gal kvadratu kirpčiau
O apskritai, tai nereali sesija. Šaunuolė
QUOTE(Refresh @ 2011 02 05, 22:12)
bet realiai bijau kažką nuvilti.
Oi, kaip suprantu Tavo šitą baimę. Aš irgi bijau. Nervuojuosi, nemiegu, pergyvenu. Ir būtent- bijau nuvilti. Tikiuosi, kad su laiku ir padarytų kadrų skaičiumi praeis
Man antra faina, tik gal grindų, t.y. apačios trupučiuką daugoka?
Alabama,abi fainos,bet as uz pirma
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 05, 22:39)
Oi, kaip suprantu Tavo šitą baimę. Aš irgi bijau. Nervuojuosi, nemiegu, pergyvenu. Ir būtent- bijau nuvilti. Tikiuosi, kad su laiku ir padarytų kadrų skaičiumi praeis
man irgi amžina paranoja prieš kiekvieną fotosesiją (jei taip galima pavadint) streso nemažai apturiu, naktį net normaliai neišsimiegu aš galvojau, kad aš čia viena tokia
šiaip man didžiausia problema kai fotkinu, pasakyt žmogui tu daryk taip, atsisėsk taip, eik ten ir pan (nes neturiu įdėjų ) krč
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 05, 22:31)
Aciu:)
QUOTE(rarity @ 2011 02 05, 22:38)
Balsuočiau už pirmą. antroji irgi patinka, bet ji įprasta tokia. Gal kvadratu kirpčiau
O apskritai, tai nereali sesija. Šaunuolė
Aciu.Tik nepatinka man ir viskas.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 05, 22:39)
Va as nezinau, ar daugoka ar gerai.Kazkaip pasimeciau:)
QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 22:45)
Alabama,abi fainos,bet as uz pirma
Aciu:)
Kaip sviesa, kadravimas, emocija?
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 02 05, 22:55)
Žodžiu, supratau, kad jeigu nebandysiu tai taip ir trypsiu vietoje.
Mano šiandieniniai kadrai. Jei užklius akis, pakomentuokit.
Pakeleivis......
Pakeleivis......
Pirma butu tokia tradicine, bet blasko miskas fone.Nezinau, ar tas gerai ar ne.
Antroj-koliazo pirma nuotrauka imciau kitu kampu, is zemiau.Gal atidaryciau daugiau.
Man abeju grazus J/b
QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 05, 19:06)
na ir linksma šiandien pas jus zoomas, fokusas, WB.
Juokiuosi visą dieną, o kad tai, kuriai nesiseka nebūtų visiškai liūdna pasakysiu, kad viena mano labai gera pažystama ( pilno proto moteriškė) po šiai dienai nesudeda dulkių siurblio. Va taip . Jei pradžioje toki dalykai neaišku, tai dar ne taip baisu. Čia sudėtingiau nei dulkių siublį sutverti
Dėkui Žinai... Kažkaip nemanau, kad neturiu proto, esu neišmintinga, ribota kokia tai ir neišsilavinus, gal ir išgyvenčiau, bet dabar nesuku galvos, nes žinau, kad ne visi žmonės visur yra gabūs. Aš tai tikrai ne Aš tokia išsiblaškius, man taip sunku susikaupti ir suvokti tai kas nors kiek primena fiziką ir matematiką Nors paauglystėj chemikų olimpiadose dalyvavau Juokiuosi visą dieną, o kad tai, kuriai nesiseka nebūtų visiškai liūdna pasakysiu, kad viena mano labai gera pažystama ( pilno proto moteriškė) po šiai dienai nesudeda dulkių siurblio. Va taip . Jei pradžioje toki dalykai neaišku, tai dar ne taip baisu. Čia sudėtingiau nei dulkių siublį sutverti
LABAI patiko Alabamos nuotraukoje kūno santykis su siena, ten kur vieną nuotrauką įdėjai .
Airv, gražu
QUOTE(green_tea @ 2011 02 05, 21:01)
nuo savęs pridėsiu tik tiek, kad viskas su laiku stos į savo vietas. Man per mėnesį susitatė ir aišku patapo, bet vėlgi - tą mėnesį fotografavau kasdien ir daugiau negu po 3 valandas, o kiaurą dieną su įjungtu fotiku ant kaklo...
Ačiū už paskatinimą
QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 23:13)
Man pirmoj kairės truputį norėtųsi nuimt, o antra man nežinau, bet rėmeliai per riebūs, per sunkūs.. O pirma man patinka, skaidri man ji tokia, švelni, estetiškas tas medelis labai toks..
Aj, dar Pukiui žodelis: jei gali neturi ko gero parašyti, gal nerašyk. Juk nepasisakai temoje beveik niekada, kam reikėjo čia tą tokį komentarą rašyt? Kažkaip man išties nepatinka, kad visi jaučiamės jau tokie super duper profai (sėdintys pradžiamoksly), kad pradedam šaipytis iš tų, kurie tik pažindinasi su fotografija. Jei tau atrodo kvailas klausimas, jei tingi atsakyt, jei tave vargina pirmokėlių klausimai, nu neatsakyk, neskaityk jų postų (galima SM užblokuot tuos narius net, pasilik tik profų pašnekesius), bet kažkaip man išties gaila. Labai vertinu iniciatyvą ir norą mokytis, o čia tik pradinukas galvą kelia, lyg norėtų kažko klaust, o jam pyst per galvą tokiu komentaru ir tas vėl po lapais slepias.. Kažkaip... Gal patyrę nekreiptų dėmesio į tokius pezesius, bet pradedntieji ir kritikai ir patarimams ir pasišaipymams visada būna jautresni. kantrybės, gerbiamieji ir pakantumo. Jūs kažkada irgi pradėjote ir kažkam, esu tikra, Jūsų klausimai nespindėjo per didelėm nei žiniom nei išmintim.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 05, 23:20)
LABAI patiko Alabamos nuotraukoje kūno santykis su siena, ten kur vieną nuotrauką įdėjai .
Aciu.
http://www.angelaandithyle.com/#/STILL%20P...'t%20move/1
mano šiandienos vakaro autoportretas žinau, kad šlamštas, nekokybė, išdegę ir pan tiesiog ši foto atititko mano šiandienos nuotaiką fotkinta su objektyvu už 30 Lt kažkoks Prinz Galaxy 35mm F3.5 , ant durniaus nusipirkau
Papildyta:
pirmoji visai nieko, toks žiemiškas, šaltas peizažas
antrojoj koliažo pirma fotkė man nelabai gal kito kampo reikėtų na kažkas man ten nedera
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 02 05, 22:55)
Žodžiu, supratau, kad jeigu nebandysiu tai taip ir trypsiu vietoje.
pirmoji visai nieko, toks žiemiškas, šaltas peizažas
antrojoj koliažo pirma fotkė man nelabai gal kito kampo reikėtų na kažkas man ten nedera