QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 05, 20:02)
va man tai kazkaip per glitu atrodo. bet apie maisto fotkinima as tai nieko nezinau. bet kaip is valgancios puses tik ziuriu
Aha, gal tu teisi....ta prasme aš po to jau nuotraukas kai turėjau kompe pati sau pamąsčiau, kad to padažo galėtų būti mažiau...na kad reikėjo atskirus mėsos ir paprikų gabaliukus imti iš keptuvės ir dėlioti
gal žalumos kokios pabarstyti..
QUOTE(Forgete @ 2011 02 05, 20:04)
gote man atrodo pilka ir neskanu, t.y. truksta spalvu - paprikai raudonumo ir pan. Pabandyk su PS pazaist
Del kompozicijos tai pirma foto tokia hm net nezinau, gal nelabai, nes ir tas kampas toks rezis ir stalo kampas ir tas ryziu bokstelis taip itupdytas. Antra foto nieko, man tinka. tik sakau su tom spalvom reiktu
Su PS nelabai aš dar moku
, dažnai nusigrybauju, tad kišuosi kuo minimaliau...kai išmoksiu, grįšiu prie maisto foto ar naujų padarysiu.
Man pačiai jaukumo trūksta nuotraukoje...na tokios maistinės jaukios aplinkos... Bet mes patys tik barą turim valgymui, pas mane nei nertų servetėlių nėra, nei jaukių staltiesėlių...
O ryžių bokštelis tai juk ir yra įtupdytas į lėkštę
Šiaip dėkui už komentarus
QUOTE(Ellos @ 2011 02 05, 20:09)
Man apetito nežadina, nes paprikų nemėgstu
Suprantu, kad kai kurioms bus kvailokas klausimas, bet ai... O čia WB rankiniu būdu nustatytas? Nu, taip balta, gražu. Ar čia kokio photoshop'o dėka?
Jei čia manęs klausi apie WB, tai aš čia RAW fotografavau, po to PS galima koreguoti WB. Anksčiau (kai fotografavau JPG) bandydavau su baltu lapu nusistatinėti rankinį WB
QUOTE(rarity @ 2011 02 05, 20:25)
Maisto fotografija kažkas toookios
Nu nerealiai sunku nufotkinti, kad būtų skanu, patrauklu. Man, kaip ir kitoms, trūksta spalvų ir pirmosios kadravimas nea. Ir tas kampas ir lyg ir iš per žemai.
Dėkui, tavo nuomonė man svarbi, nes patirties daug turi
. Svarbiausia, kad aš tuo nežadu užsiimti...na maisto fotografavimu, nei blogo kokio kurti, čia toks biški buitiakas buvo suveltas. ...