Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(gotte @ 2011 02 05, 19:48)

Aš keliu kritikai pirmą savo maisto fotografavimo blyną

toks pasvyles blynas sakyciau.. ax.gif pirmoj tie kampai labai negraziai susieina ..
antroj erdves norisi labai, nes i lekstes krastu remiasi ..
visur spalvinis variantas visai neskanus .. bent jau man...

Airv, graziai susigrojo istorija.. nors man pirmoj foto bardakelis toks - akys begioja ir nezino ties kuo sustot, tai tavo tokia svelni labai gelbsti ax.gif brava smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 05 vasario 2011 - 20:29
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 05, 20:02)
va man tai kazkaip per glitu atrodo. bet apie maisto fotkinima as tai nieko nezinau. bet kaip is valgancios puses tik ziuriu biggrin.gif

Aha, gal tu teisi....ta prasme aš po to jau nuotraukas kai turėjau kompe pati sau pamąsčiau, kad to padažo galėtų būti mažiau...na kad reikėjo atskirus mėsos ir paprikų gabaliukus imti iš keptuvės ir dėlioti g.gif gal žalumos kokios pabarstyti..

QUOTE(Forgete @ 2011 02 05, 20:04)
gote man atrodo pilka ir neskanu, t.y. truksta spalvu - paprikai raudonumo ir pan. Pabandyk su PS pazaist  4u.gif

Del kompozicijos tai pirma foto tokia hm net nezinau, gal nelabai, nes ir tas kampas toks rezis ir stalo kampas ir tas ryziu bokstelis taip itupdytas. Antra foto nieko, man tinka. tik sakau su tom spalvom reiktu smile.gif

Su PS nelabai aš dar moku blush2.gif , dažnai nusigrybauju, tad kišuosi kuo minimaliau...kai išmoksiu, grįšiu prie maisto foto ar naujų padarysiu.

Man pačiai jaukumo trūksta nuotraukoje...na tokios maistinės jaukios aplinkos... Bet mes patys tik barą turim valgymui, pas mane nei nertų servetėlių nėra, nei jaukių staltiesėlių... schmoll.gif
O ryžių bokštelis tai juk ir yra įtupdytas į lėkštę biggrin.gif

Šiaip dėkui už komentarus 4u.gif

QUOTE(Ellos @ 2011 02 05, 20:09)
Man apetito nežadina, nes paprikų nemėgstu  doh.gif 
Suprantu, kad kai kurioms bus kvailokas klausimas, bet ai... O čia WB rankiniu būdu nustatytas? Nu, taip balta, gražu. Ar čia kokio photoshop'o dėka?  blush2.gif

Jei čia manęs klausi apie WB, tai aš čia RAW fotografavau, po to PS galima koreguoti WB. Anksčiau (kai fotografavau JPG) bandydavau su baltu lapu nusistatinėti rankinį WB mirksiukas.gif

QUOTE(rarity @ 2011 02 05, 20:25)
Maisto fotografija kažkas toookios biggrin.gif Nu nerealiai sunku nufotkinti, kad būtų skanu, patrauklu. Man, kaip ir kitoms, trūksta spalvų ir pirmosios kadravimas nea. Ir tas kampas ir lyg ir iš per žemai.

Dėkui, tavo nuomonė man svarbi, nes patirties daug turi 4u.gif . Svarbiausia, kad aš tuo nežadu užsiimti...na maisto fotografavimu, nei blogo kokio kurti, čia toks biški buitiakas buvo suveltas. ... ax.gif blush2.gif
Atsakyti

Aš keliu kritikai pirmą savo maisto

Būsiu visiškai priešinga, nu man pirmoji, jei ne tie kampai sienos ir stalo, tai aš oi, kaip mielai sulapnočiau tą patiekalą. Man atrodo skanu, švaru, tvarkinga. Be jokių trupnių, kleckų, pritaškymų. Man patikti. (nors, pripažystu, rašau būdama dar be vakarienės, gal taip pat įtakos turi).

QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 19:53)
nu labai gerai sugalvota  wub.gif

Man irgi labai labai.

Alabama. Aš Tavo vietoj dar tą mamą su dukryte griebčiau, nu tokis gerulis duetas...
Šita mergaitė man labai spalvota žiūrisi, tie jos plaukai tokios spalvos gražios...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Aš šiandien seminarą fotografavau, turiu dabar kalną nuotraukų apdirbimui. Sudėtinga, kai žmonių daugiau negu du: tai vienas išsižiojęs, tai antras užsimerkęs doh.gif Versiu visas nuotraukas į j/b, nors nėr jos baisios ar gelbėjimo meldžiančios, bet man dabar j/b gražu, tai bent jau pasidžiaugsiu biggrin.gif

Audras ir naujokų vargus perskaičiau, nuo savęs pridėsiu tik tiek, kad viskas su laiku stos į savo vietas. Man per mėnesį susitatė ir aišku patapo, bet vėlgi - tą mėnesį fotografavau kasdien ir daugiau negu po 3 valandas, o kiaurą dieną su įjungtu fotiku ant kaklo...
Atsakyti
gotte, tikiuos nepyksi, truputį nagus prikišau. Labai jau gardus tas patieklas turėtų būti wink.gif

tavo variantas

user posted image

Mano smile.gif
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Kol viską perskaičiau diskusija baigės. Bet aš kaip žalia mokinė gal geriau ir patylėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 05, 21:10)

einu lasiniu pasipjaustysiu biggrin.gif
Atsakyti

Man norėtųsi vos vos daugiau merginos veido, kad išraiška daugiau matytųsi (bet tada jei mergina sukasi labiau link tavęs, ta veido pusė tamsėja, tai įtariu gal dar blogiau būtų  g.gif išpildymo prasme), o šiaip patiko nuotraukos nuotaika, apšvietimas.
O kaip žiūrėjai sienos tiesumą? g.gif

Aciu.As sia ideja bandysiu dar, pirmas blynas.O ziurejau su programa, photoscape'u.
Maistas man nelabai patiko.Irmos pataisytas jau geriau.smile.gif

Alabama,gera foto,norisi ziuret... tokia su jausmu,zodziu patiko  4u.gif

[

Aciu:*

Super portretas. Liūdesys, ilgesys sklinda iš foto  4u.gif

Aciu:*
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 05, 20:46)

Alabama. Aš Tavo vietoj dar tą mamą su dukryte griebčiau, nu tokis gerulis duetas...
Šita mergaitė man labai spalvota žiūrisi, tie jos plaukai tokios spalvos gražios...

Imciau, bet jos ne Kaune:)
Atsakyti
Aš tai vat noriu paklaust. Kalbėjot jūs čia apie užmokesčius už fotografavimą ir t.t.
O man įdomu kita kas. Kada jūs supratot, kad jau galit fotografuoti? Ne už pinigus, o praktikai? Nes aš širdimi lyg ir norėčiau pabandyti, bet realiai bijau kažką nuvilti. Į fotografiją žiūriu ne tik kaip į savo vaikų įamžinimą. Noriu ją išnagrinėt po siūlelį, pasimėgaut.
Apie užmokestį net nekalbu, man nereikia to dabar. Aš ir nemoku taip.
Nors kai kuriems įdomūs mano kadrai (tie kurie nesigilina į fotografiją) o va iš tiesų nėra taip šaunu .
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 05, 22:12)
O man įdomu kita kas. Kada jūs supratot, kad jau galit fotografuoti? Ne už pinigus, o praktikai?

Tiesiog, imi ir fotkini. Drauges, draugių vaikus ir t.t. ir pan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 05 vasario 2011 - 22:17
QUOTE(Refresh @ 2011 02 05, 22:12)
Aš tai vat noriu paklaust. Kalbėjot jūs čia apie užmokesčius už fotografavimą ir t.t.
O man įdomu kita kas. Kada jūs supratot, kad jau galit fotografuoti? Ne už pinigus, o praktikai? Nes aš širdimi lyg ir norėčiau pabandyti, bet realiai bijau kažką nuvilti. Į fotografiją žiūriu ne tik kaip į savo vaikų įamžinimą. Noriu ją išnagrinėt po siūlelį, pasimėgaut.
Apie užmokestį net nekalbu, man nereikia to dabar. Aš ir nemoku taip.
Nors kai kuriems įdomūs mano kadrai (tie kurie nesigilina į fotografiją) o va iš tiesų nėra taip šaunu .

nu fotkini fotkini ir fotkinasi biggrin.gif o ka tu nori fotkint? jei fotkini, tai ir yra, kad fotkini praktiskai smile.gif nufotkini gele, paskui katina, paskui vaika, paskui vyra, paskui broli, paskui drauge, paskui kaimyna, paskui bendradarbe, paskui kazkas papraso.. ar tu bijai tiesiog kitus fotkint? smile.gif nepamenu tavo foto ir ka tu fotkini, tai nesuprantu bedos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 05, 19:36)
aš dar norėjau pasiklausti  4u.gif

tarkim pereksponuota nuotrauka visada yra laikoma kaip klaida? na kai joje yra "degančių" vietų? ar yra kažkokių išimčių?

Ne visada.
Juostai tinka pereksponavimas.

nu labai gerai sugalvota  wub.gif

Smagu, kad patiko smile.gif

QUOTE(Burka @ 2011 02 05, 19:54)
Va,ka reiskia kurybiskumas,is tokios poetines puses sakyciau prieita prie nuotraukos,as tai kazkaip buitiskai pulciau zuvi fotkint tongue.gif o kadangi paniskai bijau tu gyviu,tai ko gero eiciau i maxima karpius akvariume fotkint lotuliukas.gif

Oj, aš irgi tai buvau sugalvojusi biggrin.gif Visko prigalvojusi buvau smile.gif

Alina, kaip visada - nuostabu  wub.gif
thumbup.gif

Irma, pervertini mane blush2.gif

QUOTE(antajo @ 2011 02 05, 20:28)
Airv, graziai susigrojo istorija.. nors man pirmoj foto bardakelis toks - akys begioja ir nezino ties kuo sustot,  tai tavo tokia svelni labai gelbsti  ax.gif brava smile.gif

Smagu smile.gif visada labai laukiu tavo komentarų smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 05, 20:46)
Man irgi labai labai.

Ačiū wink.gif

QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 21:46)
einu lasiniu pasipjaustysiu  biggrin.gif

Oj, aš irgi. Girdėjau į kūną neina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 05 vasario 2011 - 22:35