svajone kitkas ok, o wb taisyk
QUOTE(Forgete @ 2011 02 05, 19:27)
svajone kitkas ok, o wb taisyk
oki, rytojui šį "malonumą" pasiliksiu ale visose fotkėse su wb pas mane tragedija
ačiū
Papildyta:
aš dar norėjau pasiklausti
tarkim pereksponuota nuotrauka visada yra laikoma kaip klaida? na kai joje yra "degančių" vietų? ar yra kažkokių išimčių?
QUOTE(airv @ 2011 02 05, 18:49)
O vau kaip gražiai susižaidėt mintis super
QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 19:19)
Man norėtųsi vos vos daugiau merginos veido, kad išraiška daugiau matytųsi (bet tada jei mergina sukasi labiau link tavęs, ta veido pusė tamsėja, tai įtariu gal dar blogiau būtų išpildymo prasme), o šiaip patiko nuotraukos nuotaika, apšvietimas.
O kaip žiūrėjai sienos tiesumą?
Aš keliu kritikai pirmą savo maisto fotografavimo blyną labai neišsiderkit , bet komentarų negailėkit. MB čia šiandien darė man kiaulieną kinietiškai, man beliko tik nufotografuoti, kas anaiptol nebuvo lengva užduotis Ar neatrodo, kad patiekiamas jovalėlis? kaip su tuo skanumu reikalai?
nu labai gerai sugalvota
Alabama,gera foto,norisi ziuret... tokia su jausmu,zodziu patiko
Gotte,pirmoje man sienos kampas nepatinka,o siaipn tai valgyt netraukia
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 05, 19:36)
tarkim pereksponuota nuotrauka visada yra laikoma kaip klaida?
ne visada
QUOTE(airv @ 2011 02 05, 19:08)
Labai smagu, kad tau patiko
Gavau nuotrauką, apsidžiaugiau, galvojau lengva bet kuo lengvesne atrodo tuo sunkiau
Gavau nuotrauką, apsidžiaugiau, galvojau lengva bet kuo lengvesne atrodo tuo sunkiau
Va,ka reiskia kurybiskumas,is tokios poetines puses sakyciau prieita prie nuotraukos,as tai kazkaip buitiskai pulciau zuvi fotkint o kadangi paniskai bijau tu gyviu,tai ko gero eiciau i maxima karpius akvariume fotkint
QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 19:53)
Gotte,pirmoje man sienos kampas nepatinka,o siaipn tai valgyt netraukia
O kodėl netraukia valgyt? Konkrečiai, kas blogai?
Čia buvo ir pyragų pridėta, duonų, kam neminkšta jin pasirodė, kam pyragai netraukė užkandžiauti, bet aš kai žiūrėjau, tai apie 50 procentų tų foto mane dar ir kaip traukė juos sukrimsti
QUOTE(gotte @ 2011 02 05, 19:56)
O kodėl netraukia valgyt? Konkrečiai, kas blogai?
as tikrai nepasakysiu kas blogai,nes nesusidurusi su maisto fotografija,bet siaip,paziurejus i foto,na netraukia i saldytuva supranti?
QUOTE(gotte @ 2011 02 05, 19:48)
va man tai kazkaip per glitu atrodo. bet apie maisto fotkinima as tai nieko nezinau. bet kaip is valgancios puses tik ziuriu
gote man atrodo pilka ir neskanu, t.y. truksta spalvu - paprikai raudonumo ir pan. Pabandyk su PS pazaist
Del kompozicijos tai pirma foto tokia hm net nezinau, gal nelabai, nes ir tas kampas toks rezis ir stalo kampas ir tas ryziu bokstelis taip itupdytas. Antra foto nieko, man tinka. tik sakau su tom spalvom reiktu
Del kompozicijos tai pirma foto tokia hm net nezinau, gal nelabai, nes ir tas kampas toks rezis ir stalo kampas ir tas ryziu bokstelis taip itupdytas. Antra foto nieko, man tinka. tik sakau su tom spalvom reiktu
Man apetito nežadina, nes paprikų nemėgstu
Suprantu, kad kai kurioms bus kvailokas klausimas, bet ai... O čia WB rankiniu būdu nustatytas? Nu, taip balta, gražu. Ar čia kokio photoshop'o dėka?
Suprantu, kad kai kurioms bus kvailokas klausimas, bet ai... O čia WB rankiniu būdu nustatytas? Nu, taip balta, gražu. Ar čia kokio photoshop'o dėka?
man spalvų trūksta
Pagaliau mano koliažas žaidimui
"Laikas poilsiui..."
"Laikas poilsiui..."
Alina, kaip visada - nuostabu
QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 05, 19:06)
na ir linksma šiandien pas jus zoomas, fokusas, WB.
Juokiuosi visą dieną, o kad tai, kuriai nesiseka nebūtų visiškai liūdna pasakysiu, kad viena mano labai gera pažystama ( pilno proto moteriškė) po šiai dienai nesudeda dulkių siurblio. Va taip . Jei pradžioje toki dalykai neaišku, tai dar ne taip baisu. Čia sudėtingiau nei dulkių siublį sutverti
Juokiuosi visą dieną, o kad tai, kuriai nesiseka nebūtų visiškai liūdna pasakysiu, kad viena mano labai gera pažystama ( pilno proto moteriškė) po šiai dienai nesudeda dulkių siurblio. Va taip . Jei pradžioje toki dalykai neaišku, tai dar ne taip baisu. Čia sudėtingiau nei dulkių siublį sutverti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 19:19)
Super portretas. Liūdesys, ilgesys sklinda iš foto
Aš keliu kritikai pirmą savo maisto fotografavimo blyną labai neišsiderkit , bet komentarų negailėkit. MB čia šiandien darė man kiaulieną kinietiškai, man beliko tik nufotografuoti, kas anaiptol nebuvo lengva užduotis Ar neatrodo, kad patiekiamas jovalėlis? kaip su tuo skanumu reikalai?
Maisto fotografija kažkas toookios Nu nerealiai sunku nufotkinti, kad būtų skanu, patrauklu. Man, kaip ir kitoms, trūksta spalvų ir pirmosios kadravimas nea. Ir tas kampas ir lyg ir iš per žemai.