Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

svajone kitkas ok, o wb taisyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 05, 19:27)
svajone kitkas ok, o wb taisyk  4u.gif

oki, rytojui šį "malonumą" pasiliksiu smile.gif ale visose fotkėse su wb pas mane tragedija doh.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
aš dar norėjau pasiklausti 4u.gif

tarkim pereksponuota nuotrauka visada yra laikoma kaip klaida? na kai joje yra "degančių" vietų? ar yra kažkokių išimčių?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 02 05, 18:49)
Pagaliau mano koliažas žaidimui smile.gif

"Laikas poilsiui..."

O vau kaip gražiai susižaidėt bigsmile.gif mintis super smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 19:19)
Kritikai.
Siena tiesi, tikrinau kelis kartus.

Man norėtųsi vos vos daugiau merginos veido, kad išraiška daugiau matytųsi (bet tada jei mergina sukasi labiau link tavęs, ta veido pusė tamsėja, tai įtariu gal dar blogiau būtų g.gif išpildymo prasme), o šiaip patiko nuotraukos nuotaika, apšvietimas.
O kaip žiūrėjai sienos tiesumą? g.gif

Aš keliu kritikai pirmą savo maisto fotografavimo blyną blush2.gif labai neišsiderkit biggrin.gif blush2.gif , bet komentarų negailėkit. MB čia šiandien darė man kiaulieną kinietiškai, man beliko tik nufotografuoti, kas anaiptol nebuvo lengva užduotis doh.gif Ar neatrodo, kad patiekiamas jovalėlis? g.gif kaip su tuo skanumu reikalai? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 05 vasario 2011 - 19:52

"Laikas poilsiui..."

nu labai gerai sugalvota wub.gif

Alabama,gera foto,norisi ziuret... tokia su jausmu,zodziu patiko 4u.gif

Gotte,pirmoje man sienos kampas nepatinka,o siaipn tai valgyt netraukia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 05, 19:36)
tarkim pereksponuota nuotrauka visada yra laikoma kaip klaida?

ne visada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 02 05, 19:08)
Labai smagu, kad tau patiko wink.gif
Gavau nuotrauką, apsidžiaugiau, galvojau lengva smile.gif bet kuo lengvesne atrodo tuo sunkiau smile.gif

Va,ka reiskia kurybiskumas,is tokios poetines puses sakyciau prieita prie nuotraukos,as tai kazkaip buitiskai pulciau zuvi fotkint tongue.gif o kadangi paniskai bijau tu gyviu,tai ko gero eiciau i maxima karpius akvariume fotkint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 19:53)
Gotte,pirmoje man sienos kampas nepatinka,o siaipn tai valgyt  netraukia  ax.gif

O kodėl netraukia valgyt? g.gif Konkrečiai, kas blogai? g.gif

Čia buvo ir pyragų pridėta, duonų, kam neminkšta jin pasirodė, kam pyragai netraukė užkandžiauti, bet aš kai žiūrėjau, tai apie 50 procentų tų foto mane dar ir kaip traukė juos sukrimsti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 05, 19:56)
O kodėl netraukia valgyt?  g.gif Konkrečiai, kas blogai?  g.gif 

as tikrai nepasakysiu kas blogai,nes nesusidurusi su maisto fotografija,bet siaip,paziurejus i foto,na netraukia i saldytuva smile.gif supranti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 05, 19:48)

va man tai kazkaip per glitu atrodo. bet apie maisto fotkinima as tai nieko nezinau. bet kaip is valgancios puses tik ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
gote man atrodo pilka ir neskanu, t.y. truksta spalvu - paprikai raudonumo ir pan. Pabandyk su PS pazaist 4u.gif

Del kompozicijos tai pirma foto tokia hm net nezinau, gal nelabai, nes ir tas kampas toks rezis ir stalo kampas ir tas ryziu bokstelis taip itupdytas. Antra foto nieko, man tinka. tik sakau su tom spalvom reiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 05 vasario 2011 - 20:05
Man apetito nežadina, nes paprikų nemėgstu doh.gif
Suprantu, kad kai kurioms bus kvailokas klausimas, bet ai... O čia WB rankiniu būdu nustatytas? Nu, taip balta, gražu. Ar čia kokio photoshop'o dėka? blush2.gif
Atsakyti

Aš keliu kritikai pirmą savo maisto fotografavimo blyną  blush2.gif

man spalvų trūksta ax.gif
Atsakyti

"Laikas poilsiui..."

Alina, kaip visada - nuostabu wub.gif

QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 05, 19:06)
na ir linksma šiandien pas jus  lotuliukas.gif zoomas, fokusas, WB.  biggrin.gif 
Juokiuosi visą dieną, o kad  tai, kuriai nesiseka nebūtų visiškai  liūdna pasakysiu, kad  viena mano labai gera pažystama ( pilno proto moteriškė) po šiai dienai  nesudeda  dulkių siurblio. Va taip .  Jei pradžioje toki dalykai neaišku, tai dar  ne taip baisu. Čia sudėtingiau nei dulkių siublį sutverti  smile.gif

thumbup.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 02 05, 19:19)
Kritikai.
Siena tiesi, tikrinau kelis kartus.

Super portretas. Liūdesys, ilgesys sklinda iš foto 4u.gif

Aš keliu kritikai pirmą savo maisto fotografavimo blyną  blush2.gif labai neišsiderkit biggrin.gif  blush2.gif , bet komentarų negailėkit. MB čia šiandien darė man kiaulieną kinietiškai, man beliko tik nufotografuoti, kas anaiptol nebuvo lengva užduotis  doh.gif  Ar neatrodo, kad patiekiamas jovalėlis?  g.gif kaip su tuo skanumu reikalai? g.gif

Maisto fotografija kažkas toookios biggrin.gif Nu nerealiai sunku nufotkinti, kad būtų skanu, patrauklu. Man, kaip ir kitoms, trūksta spalvų ir pirmosios kadravimas nea. Ir tas kampas ir lyg ir iš per žemai.
Atsakyti