Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 05, 13:50)
Ar reikėjo ne atvirkščiai? T.y. jei mažiausias f, tai didžiausias ISO? Nes aš irgi iš pradžių kaip tu buvau padarius  lotuliukas.gif  Po to įsiskaitau, vuo blyn  biggrin.gif

Aš supratau taip pat - mažiausias F ir didžiausias ISO lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 05, 12:42)
Ačiū Vija.
Gal dar šiandien sužaisiu. O 4 ND be ryšio beryšiausias, užduotį suprantu, bet nepavyksta, ar gali būti kalti objektyvai?  g.gif

user posted image

kazka susipainiojai dedama nuotraukas ar uzrasydama rolleyes.gif
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 05, 12:46)
Rodau 2ND  ax.gif

gerai smile.gif tik labai tamsu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 05 vasario 2011 - 12:53
Na, susimėčiau, o jei mažas f skaičius reiškiau didžiausią? biggrin.gif
Žodžiu, aš, Monikut, padariau atvirkščiai, nors iš pat pradžių buvau padariusi kaip ir tu g.gif
Atsakyti
aš tai susigalvojus,kad kiekvienam antradieniui turiu susirast modelių ir fotografuot, na , kad bet vieną fotosesiją apturėt į savaitę smile.gif tai va, jau porą antradienių apturėjau, ateinančiam antradieniui šiandien vėl susiradau modeliuką thumbup.gif ir pačiai prasiblaškymas, ištrukimas iš namų, bei praktika, ir modeliukui gerai, kad ir kokios ten nuotraukytės gausis, na bet vistiek kažas smile.gif abiem pusėm gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 05, 12:50)
Ar reikėjo ne atvirkščiai? T.y. jei mažiausias f, tai didžiausias ISO? Nes aš irgi iš pradžių kaip tu buvau padarius  lotuliukas.gif  Po to įsiskaitau, vuo blyn  biggrin.gif

pas monikute viskas ok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 05 vasario 2011 - 12:55
Beja, Zirzilija, gal painiai surašiau postus, kur teigiu kad neimu pinigų už fotografavimą, ir nefotkinu svetimų nemokamai. Tad truputį paaiškinu- kad žodyje "fotografavimas" telpa ne tik mygtuko spaudinėjimas, bet ir patalpų nuoma, visa ko pirkimas fotosesijai, aparatūra ir t.t. ir pan. Mygtuką "spaudinėju" nemokamai. O toliau jau kaip rašiau- tegu bus ... 4u.gif
Atsakyti
Taip kaip ten iš tikrųjų, ar šitaip reikėjo:
user posted image

Ar šitaip:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 05, 12:56)
Taip kaip ten iš tikrųjų, ar šitaip reikėjo:
user posted image

Ar šitaip:
user posted image

galimi abu variantai,priklauso nuo apsvietimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 12:52)
kazka susipainiojai dedama nuotraukas ar uzrasydama  rolleyes.gif

gerai  smile.gif  tik labai tamsu  smile.gif

Nesupainiojau, tik nevienodai apipjausčiau. Žodžiu, esu nevykėlė su 4 ND doh.gif . Man tiesiog nefokusuoja. O jei įjungiu automatinį, iškart zūmai kaitaliojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 12:27)

Paprasta,nu laabai grazu  wub.gif  bet vistik mano akys taip ir praso,kad ta suknele butu raudona  doh.gif

Sutinku... turime ir raudoną suknutę, bet kažkaip bandžiau sieti su burliukais... Iš tiesų raudona, manau tikrai geriau tiktų 4u.gif
Atsakyti
kodel niekas siandien nenori naujokem padet tongue.gif
mano blynai dega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 12:57)
galimi abu variantai,priklauso nuo apsvietimo  4u.gif

Na, žodžiu, ir taip, ir anaip pabandžiau biggrin.gif
gal net atvirkščiai buvo šviesiau, o šitaip, fonas geriau matosi.

Ačiū vijja už dėmesį notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 12:59)
kodel niekas siandien nenori naujokem padet  tongue.gif
mano blynai dega  lotuliukas.gif

Va va, aš apie tą patį lotuliukas.gif Nors jaučiu ir pačiai bus kadanors nebeįdomu kalbėtis su maliavkom hihihi.gif
Bet aš įkyri irnesakyk.gif
Atsakyti