QUOTE(gotte @ 2011 02 05, 11:42)
Tu kaip visad detalėse užsiknis
Ne, neužsiknisu. Aš mėgstu suprasti, išsiaiškinti jei man kyla klausimų. Šitaip ateina žinojimas ir patirtis.
Perdegė pas mus vonioj lemputė, kalti laidai ir el. instaliacija. Man pasidarė įdomu kaip ta elektra ateina į laidą. Mano vyras fizikas. Pusę ryto jis man pasakojo ir aiškino kaip "gimsta" elektra ir ateina į laidą, kaip dega lemputė... Bet nuo to aš neketinu tapti nei elektrike nei domėtis laidais ar el. instaliacija
tiesiog, kilo klausimas, žmogus atsakė. Kažkokia info nusėdo mano šviesioje galvoje. Nors nesu tikra ar iš vis kažką supratau
. Gal tapau protingesnė.
Tas pats dėl rarity nuotraukos. Man užkliuvo tas kampelis ir va įdomu ar gerai taip, ar negerai? Jei negerai, kaip galima pagerint? Tiesiog užkliuvo-paklausiau-gal kažkas atsakys. Va ir viskas
Nesureikšminu tų klausimų kaip gal atrodo iš šalies..
O dėl atsilyginimo fotografui... Jei kažkas manęs paprašytų papozuot ir už tai atiduotų nuotraukas, manau būtų abipusiai mainai. Aš savo laiką, man- nuotraukas.
Bet pvz jei mano draugė paprašytų, kad pafotografuočiau jos draugės pusbrolio sesę, ir dar studijoje už kurią moku nuomą- nemokamai, nefotkinčiau.
Ir pati, jei draugės paprašyčiau pafotkint visą mūsų šeimą, ta draugė gal pinigų ir neimtų, bet aš tikrai atsilyginčiau ar kvietimu į kokį spa ar dovanų čekiu... Kažkada atrodė, nu ir kas čia tokio truputį papyškint fotkiku "negi gaila?"
Bet kai pati pabandžiau ir pamačiau koks tai sunkus darbas, kiek laiko tai užima, pastangų, idėjų, tai niekaip niekada nesutikčiau kad mane pafotografuotų už ačiū. Man būtų tiesiog gėda.