Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(rarity @ 2011 02 04, 23:32)
Paveikslas nepakrypęs - pažiūrėk - šoninė kraštinė lygiagreti foto kraštui. O šiaip tai yra toks dalykas kaip perspektyva smile.gif

Gėlės yra gerai smile.gif

Dėl apatinės kraštinės, taip, bet man kažkodėl viršutinis kampas su foto kraštu užstrigo, nžn kodėl užtai ir klausiu ar 'teisinga' taip? Gal reikėjo kirpt kažkaip, kad to kampuko nebebūtų ar jis nebūtų taip arto foto krašto? Ar nežinau gi, tik bandau suprast kas galima, o kas ne, kad vėliau galėčiau ir aš išmokus taisykles jas imt laužyt smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 04, 23:32)
ačiū  wub.gif

o man tavo beveik visi patiko  smile.gif

Taip mokėdama fotkint, manau gali ir su auto pažaist šeimyną pasisodinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 23:44)

Taip mokėdama fotkint, manau gali ir su auto pažaist šeimyną pasisodinus smile.gif

bėda tame, kad kai specialiai pozuoju, kaip nesava atrodau lotuliukas.gif reiktų ale reportažo, tai su stovu jau čia niekaip neprasisuksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 23:44)
Dėl apatinės kraštinės, taip, bet man kažkodėl viršutinis kampas su foto kraštu užstrigo, nžn kodėl užtai ir klausiu ar 'teisinga' taip? Gal reikėjo kirpt kažkaip, kad to kampuko nebebūtų ar jis nebūtų taip arto foto krašto? Ar nežinau gi, tik bandau suprast kas galima, o kas ne, kad vėliau galėčiau ir aš išmokus taisykles jas imt laužyt smile.gif

Aš apie šoninę - ji vertikali. O viršutinė taip gavosi, nes fotografuota iš šono ir iš apačios, ji niekaip negali būti lygiagreti foto viršuj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 05 vasario 2011 - 00:01
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 22:55)

o tu vat pabandyk ją prie kokio lygaus fono, šiek tiek patraukus pastatyti. Tiesiai, kad į tave žiūrėtų. Sustingdink akimirkoje. Su tais pat riestainiais ant galvos. Paprašyk, kad užsimerktų, bet atsipalaiduotų, neįsitemptų, o paskui atmerktom akim nufotografuok. Su šviesa gali kaip nors pažaisti. Turėtų įdomiai gautis
Riestainius dėčiau kiek pasmukusius žemyn, o ne į viršų pastumtus.

Baronkų jau nebėra,bet ne esmė.... Ačiū wub.gif būtinai pasibandysim rolleyes.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 02 04, 15:06)
Patarsykit, kas netingit smile.gif

Labai gražu wub.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 20:49)
Dedu kritikai savo pirmą auto

Geras auto biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 04, 22:11)
va mano paskutinė fotosesija..

O jūs imat pinigus už fotosesijas? Žiūriu daugelis čia fotosesijom užsiima.... Aš labai norėčiau mokymosi tikslams fotosesijų parengt,bet pinigų nedrįsčiau už tai imt unsure.gif Niekaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 05, 00:19)

O jūs imat pinigus už fotosesijas? Žiūriu daugelis čia fotosesijom užsiima.... Aš labai norėčiau mokymosi tikslams fotosesijų parengt,bet pinigų nedrįsčiau už tai imt  unsure.gif Niekaip  blink.gif

nea , neimu, nei karto dar neimiau smile.gif ir pokolkas nesiruošiu , tiesiog siūlausi nemokamai fotografuoti, kad praktikos įgyčiau smile.gif kai man pačiai pradės patikti mano darbai,tada jau ir apie mokamas fotosesijas pradėsiu galvot, bet pokolkas artimiausiu metu tikrai negalvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 05, 00:19)
bet pinigų nedrįsčiau už tai imt  unsure.gif Niekaip  blink.gif

Aš manau, tai labai priklauso nuo to, ar Jūs ieškote modelių mokslo/praktikos tikslams ar į Jus asmeniškai kreipiasi žmogus ir norėtų, kad jį fotografuotumėte. Tai viena. Antra, pvz tas žmogus Jus susiranda, sakosi norįs būti pafotografuotas pvz Radisson'o liuxo numeryje, su Moet chandon taure rankoje ir, tarkim Statkevičiaus kailiniais po užpakaliu. Juk įmanoma visa tai padaryt, bet kas už tai turėtų mokėt? Galų gale, gal to žmogaus, kuris į Jus kreipiasi norėdamas pasipaveiksluoti, šiaip, gyvenime mokslo tikslais nė nenorėtumėte fotografuoti? Čia toks slidokas klausimas, sakyčiau. Tie, kas ima pinigus už sesiją tikrai neima pinigų už pafotografavimą- į tą kainą įeina kur kas daugiau... Bet aišku, čia plati diskusija, tik išsakiau savo nuomonę, nes lyg nuskambėjo nuostaba dėl to, kad kažkas gali imti iš pradžiamokslio pinigus už sesijas.
Aš, kadangi esu pirma materialistas, po to menininkas, tai manau taip: jei yra žmonių, kurie nori sumokėti, ir jei abi pusės patenkintos rezultatu, vadinasi viskas puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 05, 00:56)

Aš, kadangi esu pirma materialistas, po to menininkas, tai manau taip: jei yra žmonių, kurie nori sumokėti, ir jei abi pusės patenkintos rezultatu, vadinasi viskas puikiai smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 22:49)
Dedu kritikai savo pirmą auto (dar vakar guliausi ant žemės sakydama, kad niekada neturėsiu auto portreto)  blush2.gif  blush2.gif

man patiko smile.gif pirma mintis, kuri šovė: 'panaši į žurnalistę...- tik dabar jos pavardę pamiršau blush2.gif '

Pamiršau, kieno buvo inkilėliai- gal vertikalus formatas būtų geriau g.gif
Atsakyti
Paprasta, mantai fainas auto, as taves gyvai nemacius tai nzn ant kiek tikroviskai pati gavaisi, bet gi nebutinai turi tikroviskai gautis biggrin.gif

Rarity, luks kadras, tik neisikirtau uz kokios detales uzsikabinai blush2.gif

Forgete, kiek nori uz Tamrona smile.gif Ir, beje, kodel issiparduodi? blush2.gif

Kas labai nori mokytis tai galiu modeliuku paskolint, nes nusibodo vien auto turet blush2.gif Namai sviesus ir erdvus smile.gif Tik reik ***** ligu maratona pabaigt, nes dicke vel serga doh.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Antrieji namų darbai biggrin.gif
Bet jau tamsu lauke, kaip subinėj doh.gif

user posted image
Papildyta:
Ir labai prašau pridėti kokią nors savo pavyzdinę nuotrauką su natūraliu apšvietimu prie lango. Visiškai pasiklydau, nebežinau, kuris atspalvis natūraliausias. Šis buvo pagal baltą lapą, tačiau man per daug melsvai neša
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 vasario 2011 - 11:07
Laba dienelė. Ir aš parbėgu su antru ND pioneer.gif

f4.5 ISO100
user posted image

f10 ISO200
user posted image

f29 ISO400
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ellos: 05 vasario 2011 - 11:12
Rita Gude,jei pati matai skirtuma,tai nd geras 4u.gif su spalvom issiryskinsi kai darysi wb namu darba 4u.gif

Ellos,puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti