Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 22:26)

Šiaip man labai patiko, bet Tu-  schmoll.gif

negraži, ne sexy lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 22:30)
negraži, ne sexy lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu, ir dar kuprota. Vapše vamzdec. blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 22:32)
nu, ir dar kuprota. Vapše vamzdec. blink.gif  doh.gif

bet kaip nekeista aš sau ten patinku... smile.gif
Atsakyti
Įdėjau savo tęsinį smile.gif Čia ko gero visų nekelsiu smile.gif Nebent saviškę. Išpildymo kito truputį norėjau, bet namai per maži biggrin.gif
Prašausi kritikos 4u.gif

user posted image

http://www.flickr.co...157625851409443

Paprasta, dar kartą ir čia pasikartosiu - man tavo auto labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 04 vasario 2011 - 22:41
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 22:35)
bet kaip nekeista aš sau ten patinku...  smile.gif

aš tavęs kaip nepažystu, man ten viskas tobula tiesiog smile.gif ir tu, ir aplinka, nu viskas žodžiu smile.gif mano nuomone tikrai pirmas blynas neprisivilęs smile.gif

aš pvz savo autoportretuose nei vienam į save nepanaši lotuliukas.gif bent jau taip aplinkiniai sako lotuliukas.gif nes amžinai vaikštau susivėlus ir visokia kokia, o kai jau fotkintis, tai ir pasimalevoju, ir NET susišukuoju, akinius nusiimu, tai nieks nepažįsta lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2011 02 04, 22:37)
Įdėjau savo tęsinį smile.gif Čia ko gero visų nekelsiu smile.gif Nebent saviškę. Išpildymo kito truputį norėjau, bet namai per maži biggrin.gif
Prašausi kritikos  4u.gif

ieškojau detalės užsimušdama lotuliukas.gif rankšluostis? lotuliukas.gif

man geras, patiko, su istorija visos foto, sportas -> po sporto numauti sportbačiai , išėjo kažkur -> maudytis išėjo, va galva jau rankšluosčiu apvyniota lotuliukas.gif

geras, patiko, ir foto, ir idėja, viskas, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 04, 22:37)
Įdėjau savo tęsinį smile.gif

nu nu, įdomu ką protai pasakys apie šią foto. Man įdomus fotografavimo pats kampas. Toks jausmas, tarsi stovi ir žiūri pro pravertas duris į tą merginą su rankšluosčiu.
Kaip tas paveikslo kampas? Čia gerai? Aš nekomentuosiu, nesuprantu, nemoku.
Ale, gėlė tai graži, ***** smile.gif Mano 'kiemsargių veislės falenopsiui' po lapais slėptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 04, 22:45)
ieškojau detalės užsimušdama  lotuliukas.gif  rankšluostis?  lotuliukas.gif

man geras, patiko, su istorija visos foto, sportas -> po sporto numauti sportbačiai , išėjo kažkur -> maudytis išėjo, va galva jau rankšluosčiu apvyniota  lotuliukas.gif

geras, patiko, ir foto, ir idėja, viskas, liuks  thumbup.gif

Pakartojai mano mąstymą biggrin.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 22:50)
nu nu, įdomu ką protai pasakys apie šią foto. Man įdomus fotografavimo pats kampas. Toks jausmas, tarsi stovi ir žiūri pro pravertas duris į tą merginą su rankšluosčiu.
Kaip tas paveikslo kampas? Čia gerai? Aš nekomentuosiu, nesuprantu, nemoku.
Ale, gėlė tai graži, ***** smile.gif Mano 'kiemsargių veislės falenopsiui' po lapais slėptis smile.gif

Nežinau, ką pasakys, bet man ji patinka. Mintis gimė iš karto, pamačius Dalya foto smile.gif
Paveikslo kampas ką? viskas ten ok wink.gif
Pavydi man orchidėjos? tongue.gif
Atsakyti
va mano paskutinė fotosesija.. labai sudėtingos sąlygos buvo .. nerealiai pas mamytę tamsu namuose buvo , ir blykstės nepasiemiau, tai iš šono su staline lempa šviečiau.. net nepastebėjom kaip sutemo, nes tai jai maitint reikėjo, tai man maitint, tai jos vaikas verkia, tai mano vaikas verkia lotuliukas.gif žodžiu- linksma smile.gif ir kambariukas mažiukas, o plačiausias kampas kokį turiu 50 mm, tai į senas įsimūrijus fotkinau doh.gif rezultatas manęs netenkina, na bet vistiek pasirodau smile.gif

mano blogas
Atsakyti
Labutis,
žiūriu, kad per savo darbus ir ligas labai daug praleidau. Peržiūrėjau nuotraukas, gražios. O aš savo fotiką tik pasivežiojau... doh.gif nė vieno kadro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 04, 22:57)

Paveikslo kampas ką? viskas ten ok wink.gif
Pavydi man orchidėjos? tongue.gif

Nu kad paveikslas taip pakrypęs ar čia nieko tokio? Aš nzn, bandau suprast kirpimo ir kadravimo taisykles, gi mokausi, jolkipalki smile.gif

Pavydžiu smile.gif, net neslepiu. Tavo čia mandros tokios, veislinės... Aj, bet numirtų pas mane jos, tai gerai kad nors falenopsis žydi biggrin.gif Pala, ateis pavasaris, išsirausiu aš į savo terasą su gėlėm pavydėsi tada gal ir Tu man smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 04, 23:11)
va mano paskutinė fotosesija..

Aš jau išžiūrėjau Tavo visas foto. Radau daug gražių darbų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 23:23)
Nu kad paveikslas taip pakrypęs ar čia nieko tokio? Aš nzn, bandau suprast kirpimo ir kadravimo taisykles, gi mokausi, jolkipalki smile.gif

Pavydžiu smile.gif, net neslepiu. Tavo čia mandros tokios, veislinės... Aj, bet numirtų pas mane jos, tai gerai kad nors falenopsis žydi  biggrin.gif Pala, ateis pavasaris, išsirausiu aš į savo terasą su gėlėm pavydėsi tada gal ir Tu man smile.gif

Paveikslas nepakrypęs - pažiūrėk - šoninė kraštinė lygiagreti foto kraštui. O šiaip tai yra toks dalykas kaip perspektyva smile.gif

Gėlės yra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 23:23)

Aš jau išžiūrėjau Tavo visas foto. Radau daug gražių darbų. 4u.gif

ačiū wub.gif

o man tavo beveik visi patiko smile.gif norrėjau net gi konkurse dalyvaut, bet po to pagalvojau, kad vistiek nelaimėsiu, nes nemėgstu žmonėms lysti į akis ir prašyti, kad spaustų like ant mano nuotraukos lotuliukas.gif o kitaip balsų gi nesurinksiu smile.gif
bet kokiu atveju nusprendžiau palaukt, kada mano kleckas sedės, ir gamtoj kokioj jau pas tave fotosesiją užsisakinėsiu blush2.gif nes bendros nuotraukos, kad tryse būtume taip ir neturim doh.gif
Atsakyti