Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas ir jo variacijos VII

QUOTE(biesas66 @ 2011 03 15, 13:10)
Ar pati supranti aplamai kam ta folija?

Ir kam, zmogu uzsipulti jai nieko nesupranti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 15, 13:38)
Ne,nezinau,papasakok  mirksiukas.gif

Juk visvien nesuprasi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carbon @ 2011 03 15, 23:06)
Juk visvien nesuprasi... mirksiukas.gif

Tavo debilisku aiskinimu man ir nereikia.. Vistiek nusipesesi,,, mirksiukas.gif

Seniau buvo zmoniu siam forume kurie protingai snekejo,o dabar slaistosi visokie kurie isivaizduoja esa gudresni uz visus,tuo paciu ir uz veikmes konstruktorius.. lotuliukas.gif Gal nusileiskit is padebesiu..
Papildyta:
QUOTE(discot @ 2011 03 15, 20:59)
Ir kam, zmogu uzsipulti jai nieko nesupranti doh.gif

O tu supranti? Tu net pasleptos minties nesupranti.. doh.gif

Papildyta:
Tiesiog geniju burelis liko.. Liko visi tokie gudrus,kaip vilkiniai..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 15, 23:36)
Seniau buvo zmoniu siam forume kurie protingai snekejo,o dabar slaistosi visokie kurie isivaizduoja esa gudresni uz visus,tuo paciu ir uz veikmes konstruktorius.. lotuliukas.gif Gal nusileiskit is padebesiu..
Papildyta:
O tu supranti? Tu net pasleptos minties nesupranti..      doh.gif
Papildyta:
Tiesiog geniju burelis liko..  Liko visi tokie gudrus,kaip vilkiniai..

Na tai prašau, paaiškink, jei gudresnis. Išklausysiu. Tačiau faktas kaip blynas, taip neturi būti. O ko trūksta ten, kompetencijos ar darbų priežiūros, aš nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimorone @ 2011 03 16, 00:07)
Na tai prašau, paaiškink, jei gudresnis. Išklausysiu. Tačiau faktas kaip blynas, taip neturi būti.  O ko trūksta ten, kompetencijos ar darbų priežiūros, aš nežinau smile.gif

kam man cia sneketi? Kad anie du tuoj pultu irodineti savo erudicija? Jei norite padiskutuoti,prasom,parasykit i AZ ir pratesim pokalbi,as isdestysiu savo nuomone,zinias,jus pasidalinsite savosiomis,o cia kovoti su vejo malunais nematau reikalo.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 16, 00:18)
kam man cia sneketi? Kad anie du tuoj pultu irodineti savo erudicija? Jei norite padiskutuoti,prasom,parasykit i AZ ir pratesim pokalbi,as isdestysiu savo nuomone,zinias,jus pasidalinsite savosiomis,o cia kovoti su vejo malunais nematau reikalo.

Prizadu neparasyt a nei zodelio, kad tik isgirst tavo nuomone.
Drasiau!
Atsakyti
QUOTE(Carbon @ 2011 03 16, 00:40)
Prizadu neparasyt a nei zodelio, kad tik isgirst tavo nuomone.
Drasiau!

After you.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 16, 00:18)

Aš ir neisruošiu diskutuoti šiuo klausimu, neverta gaišti laiko. Žinai ką, ko kiti nežino, pasidalink. Visiem bus į naudą. Būsiu neteisus, atsiprašysiu už klaidingą teiginį. smile.gif
Atsakyti
Kai visi partizanus zaidzia,tai ir as prisijungiu..
Atsakyti
geriau diskusija pakreipkime langu issirinkimo linkme, i ka vertetu atkreipti demesi ir kaip issirinkti tuos pacius geriausius langus? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 03 16, 22:15)
geriau diskusija pakreipkime langu issirinkimo linkme, i ka vertetu atkreipti demesi ir kaip issirinkti tuos pacius geriausius langus? wink.gif

Man taippat idomus klausimas. Idomiau negu pertizanus zaisti.
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 03 16, 21:15)

Labiai subjektyviai kiekvienas žmogus suvokia žodžius "pats geriausias". Ar turi omenį tuos langus su rekordine termo varža (U kiek pamenu apie 0,35). Kiek žinau, jų kaina nereali. Lietuvos pasyviuose namuose langų U turi būti mažesnis už 0,8. Tokius medinius langus gamina megrame, jų kaina apie 800 Lt už kvadratą plius 200 Lt už pastatymą. Iš plastikinių langų šią varžą pasiekia langai iš Geneo profilio. Taip pat yra ir dar keli plastikinių langų profiliai, kurie šiluminę varžą pasiekia dėl jų viduje esančių putų, bet man jie ko tais nekele susidomėjimo.

Pasyviuose namuose, kuriuose yra gera ventiliacija ir dėl to atpuola būtinumas atidarinėti langus, dėl kainos ir pasiekiamo rezultato santykio geriausiai žiūrisi ne langai, bet trijų stiklų su dviem selektyvinėm plėvelėm ir inertinių dujų užpildu stiklo paketai kurių U siekia 0,5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 16 kovo 2011 - 23:31