QUOTE(Saldumynai @ 2011 02 06, 16:26)
Erdvių išdėstymas aišku dar nematė architekto griežtesnės rankos, ir kai kurie sprendimai nesuprantami nepamačius sklypo plano. Gal tai skonio reikalas (o manasis tikrai ne europietiškas)- bet man erdvių išdėstymas atrodo švelniai sakant visai žaliu. Iš karto kliūva keli daugmaž pasyvūs momentai:
* Langai tik pietuose (užstatyti baldais) ir šiaurėje. Tokiu būdu spęsite užstatymo langas į langą problemą?
* Jei su erdvėmis amerikietiškai. Pagrindinę patalpą masterbedroom'ą (su darbo kambarėliu- jei jis tik Jums) į vieną pusę- vaikų erdvę (su darbo kambarėliu- jei jis visiems skirtas) į kitą pusę. Nebūtinai su atviru salonu ir virtuve- galima paliekant/pastumiant esamą koridorių/pertvarą. Tvarkingai susidėliotų erdvė apie tamburą (drabužinė, sanmazgas, laptinė ar pan.)- ir viskam atsirastų pakankamai vietos.
* Tokiu būdu- langų šiaurėje galėtų beveik visai nelikti. Dalį šiaurinės sienos galėtumėte papildomai apsaugoti kokiu lengvu garažu ar žaluma.
Žodžiu, nieko nereiškiantis projekto įvertinimas: 4 iš 20 (1 už suvaldytą apetitą erdvėms, 1 už vienaaukštį, 1 už stačiakampį, 1 už Master bedroom'ą). Mano akimis- prie projekto dar nemažai darbo. Pirmiausiai vertėtų apsispręsti dėl rūsio- dabar visiškai neaišku, kur viską pasukti.
Papildyta:
QUOTE(Nefertary @ 2011 02 06, 21:54)
Sveiki, visi. Esu Nefertary MB...
Sveiki! Malonu, kad priijungėte į kompaniją!
QUOTE(Nefertary @ 2011 02 06, 23:32)
Deja deja... Šiuo metu kariauju su Ubuntu, ir Jūsų vaizdai man neatsidaro (kaip ir paštas ar kiti malonumai). Nežinantiems: Ubuntu tai toks daiktas, kuriuo negali atsidžiaugti naršymui skirtame kompiuteryje- kol iš durnumo sugalvoji ant LTS versijos užsikrauti naujesnę neaiškią ir niekuo iš principo negeresnę versiją. Tuomet ir prasideda visokie sudo... O per porą metų jau būni viską pamiršęs... Truputi vėliau- mielai apdergsiu.