QUOTE(Blueta @ 2011 02 06, 16:02)
Seimyniniai kambariai ne tik del kartu/ne kartu su vaikais ejimo miegot imami...gi atostogos
Na taip, užuomina suprantama
Bet kadangi mes gyvename dideliame name, tai įdomu bus pagyventi susispaudus
Egzotika...
O jei rimtai, tai kambario plotas nėra man labai aktualu, svarbu, kad kambarys būtų tvarkingas, su kondicionierium, be tarakonų ir skruzdėlių...Visa kita - nelabai svarbu, nes, kai kur išvažiuojame, tai kambaryje tik permiegam, o šiaip būnam kur nors kitur - prie jūros, ežero ar kt.
Apskritai, aš nesu labai pretenzinga...Štai atsimenu, kažkada iš darbo buvau komandiruota į užsienį, tai ten tokia viena buvo grupėj moteriškė, kuri buvo viskuom nepatenkinta - kambarys blogas, maistas neskanus, vaisiai surūgę...Nu man tai tikrai viskas buvo normaliai, buvau patenkinta viskuo, man buvo skanu ir gražu ir patogu ir t.t. Tuo labiau, kad ne ilsėtis, o dirbt važiavom...Arba dar tokią personą buvau Tunise sutikus irgi viskas jai netiko, kaip šokdino vargšę mergaitę, kelionių organizatoriaus atstovę
O jos vyrui, matėsi, labai buvo gėda, jis sėdėjo galvą nuleidęs, o žmona jam vis į pašonę kumšėjo, kad "sakyk ir tu, kad viskas blogai"