Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(guruguru @ 2011 02 06, 15:59)
Planuojam kelionę į Turkiją liepos pabaigoj. Jau esam buvę Alanijoje. Norėtume dabar vykti į Kemerą. Gal kas rekomenduotumėt viešbutį Kemere? Vaikui 9 metai, norisi, kad jam būtų veiklos: kalneliai, parkai... Pagal aprašymus  lyg ir patiko HYDROS CLUB, AKKA ANTEDON HOTEL. Gal esat kas buvę?

I AKKA vaziuokit mirksiukas.gif Kazin ar Kemer Resorte geriau jums tiktu, kazkaip abejoju g.gif Hydros man atrodo prastesnis uz AKKA ANTEDON.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 06 vasario 2011 - 14:22
Nu va, limpa mums irgi tas AKKA ANTEDON. Noriu dar kainą pasitikslinti, bet neleidžia dabar prie Novaturo jungtis.
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2011 02 06, 12:45)
Kaip sakoma, dovanos (kokios bebutu) stiprina draugyste smile.gif

O gal novaturas ta daro kasmet... g.gif  Gal tai naujiena tik mums...

Nu,stiprina.....stiprina biski ax.gif

Kelinti metai duoda.

QUOTE(ilonux @ 2011 02 06, 12:50)
Na, tada mūsų atveju neverta, nes eisim miegot kartu smile.gif

Seimyniniai kambariai ne tik del kartu/ne kartu su vaikais ejimo miegot imami...gi atostogos blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 02 06, 16:02)
Seimyniniai kambariai ne tik del kartu/ne kartu su vaikais ejimo miegot imami...gi atostogos    blush-anim-cl.gif

Na taip, užuomina suprantama smile.gif
Bet kadangi mes gyvename dideliame name, tai įdomu bus pagyventi susispaudus biggrin.gif Egzotika...
O jei rimtai, tai kambario plotas nėra man labai aktualu, svarbu, kad kambarys būtų tvarkingas, su kondicionierium, be tarakonų ir skruzdėlių...Visa kita - nelabai svarbu, nes, kai kur išvažiuojame, tai kambaryje tik permiegam, o šiaip būnam kur nors kitur - prie jūros, ežero ar kt.

Apskritai, aš nesu labai pretenzinga...Štai atsimenu, kažkada iš darbo buvau komandiruota į užsienį, tai ten tokia viena buvo grupėj moteriškė, kuri buvo viskuom nepatenkinta - kambarys blogas, maistas neskanus, vaisiai surūgę...Nu man tai tikrai viskas buvo normaliai, buvau patenkinta viskuo, man buvo skanu ir gražu ir patogu ir t.t. Tuo labiau, kad ne ilsėtis, o dirbt važiavom...Arba dar tokią personą buvau Tunise sutikus irgi viskas jai netiko, kaip šokdino vargšę mergaitę, kelionių organizatoriaus atstovę blink.gif O jos vyrui, matėsi, labai buvo gėda, jis sėdėjo galvą nuleidęs, o žmona jam vis į pašonę kumšėjo, kad "sakyk ir tu, kad viskas blogai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 02 06, 12:48)
juniore, labai Jums ačiū už informaciją  4u.gif Tai jaučiu užsisakysiu tą viešbutį, nes kiek žiūrinėjau, kainos ir kokybės santykis berods geriausias iš visų man siūlomų. O kokį mėnesį Jūs buvot?

Tiesa, toks niuansas, mažesnė kaina siūloma už standartinį kambarį, o family room jau kainuoja 600 Lt brangiau. Bet planuojam imti standartinį kambarį, nes mažoji iki šiol su mumis vienoj lovoj miega  blush2.gif  ir jai atskiros nereikia.Ir be to, kiek tam kambaryje tesėdi...Tikiuosi, neapsigausim...Kaip manot?

Buvome rugsejo pradzioje smile.gif
na standartiniai ju buna siek tiek skirtingi, pasitikslinau ju psl tai 17 -25 kvadraturos. Atvyke gavome mazesniji, bet pasikeiteme, nes nepatiko tai kad pirmam aukste balkonas buvo i ta puse kur eina takas skirtas aptarnaujanciam personalui (pats kambarys is esmes neblogas). Gavom didesni http://www.tophotels...?...5&number=13 toki analogiskai kaip foto tik cia jis kazkoks "istestas" atrodo. Seip ka galiu pasakyti, kad ten yra viskas ko reikia ir poilsiui ir pramogoms. SPA tiesa bragokas, tad ejome i agentura kur tokias pacias paslaugas gavome pigiau. O seip manau nenusivilsite thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juniore: 06 vasario 2011 - 15:32
QUOTE(juniore @ 2011 02 06, 16:26)
Atvyke gavome mazesniji, bet pasikeiteme, nes nepatiko tai kad pirmam aukste balkonas buvo i ta puse kur eina takas skirtas aptarnaujanciam personalui (pats kambarys is esmes neblogas).  Gavom didesni 

O tai geranoriškai jie pakeičia, jei nepatinka, ar reikia primokėt?

Šiaip įdomu, rusiškuose atsiliepimuose labai dažnai randu, kad jie duoda reception'e po 10-20 dolerių įdėję į pasą ir tada gauna geresnius kambarius ar greičiau gauna...Aš tokiose poilsinėse kelionėse 2 kartu esu buvus ir nė karto nieko nedaviau, bet kambariai buvo normalūs...Na darbo reikalais kai keliauju, tai niekada nebuvo šovus mintis, kad reikia duoti kyšį dėl kambario biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 02 06, 17:41)
O tai geranoriškai jie pakeičia, jei nepatinka, ar reikia primokėt?

Šiaip įdomu, rusiškuose atsiliepimuose labai dažnai randu, kad jie duoda reception'e po 10-20 dolerių įdėję į pasą ir tada gauna geresnius kambarius ar greičiau gauna...Aš tokiose poilsinėse kelionėse 2 kartu esu buvus ir nė karto nieko nedaviau, bet kambariai buvo normalūs...Na darbo reikalais kai keliauju, tai niekada nebuvo šovus mintis, kad reikia duoti kyšį dėl kambario  biggrin.gif

Na taresi vyras as tuo metu laukiau, bet seip maloniai aptarnavo, man rodos kad ir nemokejo...

Papildyta:
QUOTE(Utopia @ 2011 02 06, 15:06)

Labai dekui uz issamu atsakyma smile.gif O gal galit patarti kuriame korpuse butu patogiau apsigyventi su mazyliu, ar ten yra liftas tame 5auksciame korpuse?
Atsakyti
Norėjau dar papasakot, kad 2008 m. gegužės mėn. buvom su 3 metų vaiku Royal Garden Suite 4 viešbutyje, netoli Alanijos, Konaklio kaimelyje. Labai patiko viskas, maitinimas buvo geras, kambariai visi suite tipo (dviejų kambarių), labai gražus sodas aplink viešbutį, vaikams buvo daug užsiėmimų, mano mergaitė iki šiol žaidimus prisimena...Šalia Konali kaimelyje gali pasidairyt į vietinių gyvenimą bei šaunus natūralus (ne turistų, bet ir vietinių reikmėms) turgus... Tada dar dirbo labai šaunūs animatoriai iš Gruzijos. Tik vienas minusas (bet gal ne visiems), tas viešbutis labai toli nuo oro uosto, apie 125 km, tai užima daug laiko važiavimas, o su vaiku tai doh.gif Tai šiais metais dairomės į Kemero pusę...
Gal kas domisi tuo viešbučiu, o komentarų lietuviškų beveik nėra, tai ir parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2011 02 06, 00:26)
Sveikos, keliautojos smile.gif
Nusprendem vasara keliaut i Turkija. Tai butu pirma tokia tolima musu kelione. Tad esame "zali" sioje situacijoje  blush2.gif Visu pirma kokia agentura pasirinkti? Sofa travel, Tez tour vasario men siulo nuolaidas vasaros kelionems...
Toliau - koki pasirinkti viesbuti? Nesam isrankus, ir brangaus mums tikrai nereikia  rolleyes.gif Esam mazdaug nusiziureje, kai kuriuos viesbucius 3* ir 4* tipo:
Sun Fire Beach
Gold Safran
Grand Viking Hotel
Gorgulu Kleopatra Beach
Saphir hotel
Krizantem

Lyg kaip ir viskas kol kas. Ech, tikrai sunku issirinkti ir siaip viskas, kas susije su kelione, kai nesi ne karto keliaves  doh.gif  verysad.gif
Gal, jus, mergaites, galit ka nors patarti del viesbuciu? help.gif

nepatariu rinktis Sun Fire Beach, visu pirma viesbutis visai neturi teritorijos ir antra ten papludimys blogas ypac jeigu su vaikais, tai tikrai nerekomenduociau.
Atsakyti
Aš būčiau už Saphir. Visi kiti neverti dėmesio...
Atsakyti
Udriau, kaip manote ar mes nepermokejom uz Club Hotel Asteria Belek 2 suauge +
vaikas 3 metu + kudikis iki 2 metu (2+2), kelione geguzes 19 - 28 (9n). Mokejom 5500 lt. Ir domintu jusu nuomone apie si viesbuti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2011 02 06, 00:26)
Sveikos, keliautojos smile.gif
Nusprendem vasara keliaut i Turkija. Tai butu pirma tokia tolima musu kelione. Tad esame "zali" sioje situacijoje  blush2.gif Visu pirma kokia agentura pasirinkti? Sofa travel, Tez tour vasario men siulo nuolaidas vasaros kelionems...
Toliau - koki pasirinkti viesbuti? Nesam isrankus, ir brangaus mums tikrai nereikia  rolleyes.gif Esam mazdaug nusiziureje, kai kuriuos viesbucius 3* ir 4* tipo:
Sun Fire Beach
Gold Safran
Grand Viking Hotel
Gorgulu Kleopatra Beach
Saphir hotel
Krizantem

Lyg kaip ir viskas kol kas. Ech, tikrai sunku issirinkti ir siaip viskas, kas susije su kelione, kai nesi ne karto keliaves  doh.gif  verysad.gif
Gal, jus, mergaites, galit ka nors patarti del viesbuciu? help.gif

Buvom 2009 Gold safrane - visai neblogas, faina programa vaikams ir suaugusiems, skanus maistas, bėda, kad prie baseino gultų mažoka........
Pernai buvom Grand vikinge - mažai programos, ramu, tolokai nuo jūros, faini kambariai.
šiemet į krizantemas važiuojam - 5* neužtenka lėšų - nežinau, kaip bus....
Atsakyti