Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(juniore @ 2011 02 06, 00:57)
nepamenu kokia valiuta mokejom, bet mazdaug 120 -150 lt gavosi, na tikrai kazkas apie 50 dol atsejo mum. Cia pasitikimas ir oro uosto ir nuvezimas atgal

na neblogai, ypač jeigu į tolimesnį viešbutį važiuoji. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2011 02 06, 11:24)
na  neblogai, ypač  jeigu  į  tolimesnį  viešbutį  važiuoji. drinks_cheers.gif

manau, kad kaina ir nuo atstumo priklauso.
Atsakyti
juniore, labai Jums ačiū už informaciją 4u.gif Tai jaučiu užsisakysiu tą viešbutį, nes kiek žiūrinėjau, kainos ir kokybės santykis berods geriausias iš visų man siūlomų. O kokį mėnesį Jūs buvot?

Tiesa, toks niuansas, mažesnė kaina siūloma už standartinį kambarį, o family room jau kainuoja 600 Lt brangiau. Bet planuojam imti standartinį kambarį, nes mažoji iki šiol su mumis vienoj lovoj miega blush2.gif ir jai atskiros nereikia.Ir be to, kiek tam kambaryje tesėdi...Tikiuosi, neapsigausim...Kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 06 vasario 2011 - 10:50
QUOTE(ilonux @ 2011 02 06, 11:48)
juniore, labai Jums ačiū už informaciją  4u.gif Tai jaučiu užsisakysiu tą viešbutį, nes kiek žiūrinėjau, kainos ir kokybės santykis berods geriausias iš visų man siūlomų. O kokį mėnesį Jūs buvot?

Tiesa, toks niuansas, mažesnė kaina siūloma už standartinį kambarį, o family room jau kainuoja 600 Lt brangiau. Bet planuojam imti standartinį kambarį, nes mažoji iki šiol su mumis vienoj lovoj miega  blush2.gif  ir jai atskiros nereikia.Ir be to, kiek tam kambaryje tesėdi...Tikiuosi, neapsigausim...Kaip manot?

jei vaikas eina anksti miegot o jus norit pavakarot tai gal ir verta imt seimynini, bet jei kartu einat miegot tada neverta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2011 02 06, 01:03)

Jus tokia dovana gavote atsitiktinai ar kaip priviligijuoti klientai? wink.gif Ir ja pasiulo kelioniu operatorius ar agentura, kurioje perkate kelione?

Nemanau,kad atsitiktinai.....

Esam pastovus klientai,keliaujam...naturalu,kad duoda "bonusu"...pernai nemokama parkinga dave,siemet parkinga ir privatu pervezima.
Agentura,krioj pirkom kelione,pamalonino.

Nors apie tai informavo,kai kelione jau buvom isigije,t.y. tai nebuvo masalas,kad pirkit-duosim ta ir ta.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 02 06, 13:28)
Nemanau,kad atsitiktinai.....

Esam pastovus klientai,keliaujam...naturalu,kad duoda "bonusu"...pernai nemokama parkinga dave,siemet parkinga ir privatu pervezima.
Agentura,krioj pirkom kelione,pamalonino.

Nors apie tai informavo,kai kelione jau buvom isigije,t.y. tai nebuvo masalas,kad pirkit-duosim ta ir ta.

Kaip sakoma, dovanos (kokios bebutu) stiprina draugyste smile.gif
Mes irgi visada keliaudavome per ta pacia agentura, su sava vadybininke ir tezu operatariumi. Gaudavome bonusu, tik va apie atskira transfera nebuvo teke girdeti. Pirmi metai pasirinkome novatura (del kainos, aisku). Siemet, jei gerai suprantu, novaturas visiems (arba daugumai) dave nemokama parkinga. O gal novaturas ta daro kasmet... g.gif Gal tai naujiena tik mums...
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 02 06, 13:11)
jei vaikas eina anksti miegot o jus norit pavakarot tai gal ir verta imt seimynini, bet jei kartu einat miegot tada neverta  4u.gif

Na, tada mūsų atveju neverta, nes eisim miegot kartu smile.gif
Atsakyti
Kažkas teiravosi apie Belpinar'ą, tai galiu pasakyt, kad man iš ten patys geriausi atsiminimai, kainos/kokybės santykis buvo nerealus. Mokėjom nepilnus 1200lt žmogui, na, buvo pati pati sezono pradžia, bet, man atrodo, kad tai išėjo tik į gerą wub.gif

Į viešbutį atvykom patys pirmieji, pasitiko su kokteiliais, braškėmis šokolade, davė 3-vietį (iš bėdos, realiai, net ir 4-vietį) kambarį, turistų pirmą dieną buvo, nežinau, gal 10. Dažė tvoras, animatoriai repetavo, taip sakant, paskutiniai pasiruošimai vyko. Bet tai kaip nerealu, kai sau įsitaisai a la carte restorano pintuose krėsluose, sėdi atsipalaidavęs, po dešine - jūra, po kaire - kalnai, ir visai neatrodo, kad tu viešbutyje, o kažkur savo asmeninėj viloj, nes aplink nei vieno žmogaus... wub.gif

Personalas - labai fainas. Ypač vienas barmenas, kuris niekad nepamiršdavo mirktelt man biggrin.gif

Aptarnavimas buvo žiauriai geras, bet vėlgi, gal dėl to,kad sezono pradžia. Nors po dviejų dienų viešbutis jau buvo pilnas, lietuvių irgi žiauriai daug buvo privažiavę, vis tiek lėkštes greit nukraustydavo, maisto visą laiką papildydavo. Pastarojo, mano požiūriu, buvo daug, įvairaus, bet čia gal dar ir dėl to, kad aš maistui neišranki smile.gif Vakarais lauke vis kažką kepdavo. Saldumynai ne-rea-lūs. Tarp kitko, kas labai nustebino, tai vynas. Visiškai neskiestas, normalus vynas (nuo kokio Egipte buvau atpratus biggrin.gif ) Animatoriai taip pat labai geri, visą dieną kažkas vyksta - tai sportas, tai žaidimai, tai pilvo šokiai, vakare vadinamasis show time.

Minusų radau nedaug - prie baseino pritrūko skėčių nuo saulės. Ir gal dar kam nors pliažas galėjo pasirodyt per mažas, bet aš kai nesu gulėjimo prie jūros fanatikė, tai man nelabai aktualu buvo.

Vieta irgi gera, arti oro uosto - pirmus paleido, paskutinius paėmė smile.gif dar didelis pliusas - nors viešbutis realiai nėra mažas (kas pasirodo tik atvykus), visi žmones sugeba kažkur dingti... ta prasme, tikrai neatrodo, kad žmonių viešbutyje tiek, kiek jų iš tikrųjų yra. Vienu žodžiu, likom nerealiai patenkinti, nes atvykom į švarų, nenudergtą viešbutį, kai personalas nepavargęs, apie tave šokinėja visi... tokias atostogas tik kartočiau ir kartočiau. wub.gif
Atsakyti
Žiūriu,kad aptarinėjat LAMER. bUVAU JAME,TIKRAI NĖRA VERTAS DĖMESIO,LYGINANT SU MIRACLE AR KITAIS... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 02 06, 14:09)
Žiūriu,kad aptarinėjat LAMER. bUVAU JAME,TIKRAI NĖRA VERTAS DĖMESIO,LYGINANT SU MIRACLE AR KITAIS... smile.gif

Aciu ir jums uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Planuojam kelionę į Turkiją liepos pabaigoj. Jau esam buvę Alanijoje. Norėtume dabar vykti į Kemerą. Gal kas rekomenduotumėt viešbutį Kemere? Vaikui 9 metai, norisi, kad jam būtų veiklos: kalneliai, parkai... Pagal aprašymus lyg ir patiko HYDROS CLUB, AKKA ANTEDON HOTEL. Gal esat kas buvę?
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 02 06, 13:59)
Planuojam kelionę į Turkiją liepos pabaigoj. Jau esam buvę Alanijoje. Norėtume dabar vykti į Kemerą. Gal kas rekomenduotumėt viešbutį Kemere? Vaikui 9 metai, norisi, kad jam būtų veiklos: kalneliai, parkai... Pagal aprašymus  lyg ir patiko HYDROS CLUB, AKKA ANTEDON HOTEL. Gal esat kas buvę?

Pažiurekite dar Kemer Resort, rekomenduoju, o ir vaikui veiklos bus thumbup.gif
Atsakyti