Kažkas teiravosi apie Belpinar'ą, tai galiu pasakyt, kad man iš ten patys geriausi atsiminimai, kainos/kokybės santykis buvo nerealus. Mokėjom nepilnus 1200lt žmogui, na, buvo pati pati sezono pradžia, bet, man atrodo, kad tai išėjo tik į gerą
Į viešbutį atvykom patys pirmieji, pasitiko su kokteiliais, braškėmis šokolade, davė 3-vietį (iš bėdos, realiai, net ir 4-vietį) kambarį, turistų pirmą dieną buvo, nežinau, gal 10. Dažė tvoras, animatoriai repetavo, taip sakant, paskutiniai pasiruošimai vyko. Bet tai kaip nerealu, kai sau įsitaisai a la carte restorano pintuose krėsluose, sėdi atsipalaidavęs, po dešine - jūra, po kaire - kalnai, ir visai neatrodo, kad tu viešbutyje, o kažkur savo asmeninėj viloj, nes aplink nei vieno žmogaus...
Personalas - labai fainas. Ypač vienas barmenas, kuris niekad nepamiršdavo mirktelt man
Aptarnavimas buvo žiauriai geras, bet vėlgi, gal dėl to,kad sezono pradžia. Nors po dviejų dienų viešbutis jau buvo pilnas, lietuvių irgi žiauriai daug buvo privažiavę, vis tiek lėkštes greit nukraustydavo, maisto visą laiką papildydavo. Pastarojo, mano požiūriu, buvo daug, įvairaus, bet čia gal dar ir dėl to, kad aš maistui neišranki
Vakarais lauke vis kažką kepdavo. Saldumynai ne-rea-lūs. Tarp kitko, kas labai nustebino, tai vynas. Visiškai neskiestas, normalus vynas (nuo kokio Egipte buvau atpratus
) Animatoriai taip pat labai geri, visą dieną kažkas vyksta - tai sportas, tai žaidimai, tai pilvo šokiai, vakare vadinamasis show time.
Minusų radau nedaug - prie baseino pritrūko skėčių nuo saulės. Ir gal dar kam nors pliažas galėjo pasirodyt per mažas, bet aš kai nesu gulėjimo prie jūros fanatikė, tai man nelabai aktualu buvo.
Vieta irgi gera, arti oro uosto - pirmus paleido, paskutinius paėmė
dar didelis pliusas - nors viešbutis realiai nėra mažas (kas pasirodo tik atvykus), visi žmones sugeba kažkur dingti... ta prasme, tikrai neatrodo, kad žmonių viešbutyje tiek, kiek jų iš tikrųjų yra. Vienu žodžiu, likom nerealiai patenkinti, nes atvykom į švarų, nenudergtą viešbutį, kai personalas nepavargęs, apie tave šokinėja visi... tokias atostogas tik kartočiau ir kartočiau.
"Bet kas tampa malonumu, jei tik labai dažnai kartoji."