Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 02, 08:54)
Tai jus ne i zvaigzdes ziurekit, o i kainas. Kiek ten pas ta dieda pinigu yra ?

biggrin.gif gal diedas visiem keliones perka lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ERA @ 2011 03 02, 09:15)
lotuliukas.gif Geras klausimas thumbup.gif .Kad as zinociau...Nu jei zinciau tada matyt arba nevaziuociau arba nesikuklinciau.Esme ta kad visi 4 vaziuoti sau leisti negalime(tiesa sunaitelis jau atpuola-uzaugo).Liekam mes su mazaja feja.
Aciu Smurka smile.gif

kiek ten jūsų liko važiuojančių biggrin.gif
Papildyta:

isvykimas balandzio 29 d.
7 n., 2+2 (vaikams dejau 9 ir 10 m.)
Kainos:
2 suaugę (-ęs) x 1.752,40 LTL 3.504,80 LTL
2 vaikai x 1.157,08 LTL 2.314,16 LTL
Perkant internetu: 5.644,39 LTL

bet vaikams labai brangios kelionės išeina, vien mano 3m apie 900Lt 10d. blush2.gif sakyčiau kaip tokio amžiaus vaikui labai brangu smile.gif
Atsakyti
[quote=aurezas,2011 03 02, 12:52]

A cia siais laikais negali zinoti kam ir kiek tie diedai perka g.gif , nors as jau nebesuku smegenu, ne be tas amzius.
Kai tik turesiu laiko sesiu perziureti jusu visu pasiulymus.Kad man tas keliones ieskojimas taima labai daug laiko.Nu puse jei ne daugiau darbo dienos doh.gif , gerai kad direktorius tas pats kur zada uz kelione moketi lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2011 03 02, 11:57)
A cia siais laikais negali zinoti kam ir kiek tie diedai perka g.gif , nors as jau nebesuku smegenu, ne be tas amzius.
gerai kad direktorius tas pats kur zada uz kelione moketi  lotuliukas.gif .

Taip supratau, kad diedas-direktorius lieka namie ? Siulyciau pasitikrinti ar blondine sekretore irgi tuo pat metu lieka offise ir teigiamu atveju nenusileisti zemiau 5* kategorijos. Ner cia ko jumis pigiai nusikratyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 02 kovo 2011 - 12:21
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 02, 13:21)
Taip supratau, kad diedas-direktorius lieka namie ? Siulyciau pasitikrinti ar blondine sekretore irgi tuo pat metu lieka offise ir teigiamu atveju nenusileisti zemiau 5* kategorijos. Ner cia ko jumis pigiai nusikratyt mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Sekretores nera, jokios.as uz ja ir uz visus kitus darbuotojus lotuliukas.gif .Gerai sakai zemiau 5* ner ko thumbup.gif .
Pirmus 10 metu gali pergyvent o pragyvenus 20... g.gif .Nors amzius toks krizinis sokiai.gif .
Sakau ner kada dirbti kaip ta Turkija man smegenis susko.
Atsakyti
[quote=ERA,2011 03 02, 12:57]
Kai tik turesiu laiko sesiu perziureti jusu visu pasiulymus.Kad man tas keliones ieskojimas taima labai daug laiko.Nu puse jei ne daugiau darbo dienos doh.gif , gerai kad direktorius tas pats kur zada uz kelione moketi lotuliukas.gif .
[/quote]
tuomet žinoma imkit 5 zviozdas ir nemažiau biggrin.gif jei direktorius finansuoja ko bereik biggrin.gif jeigu dabar Turkija susuko galva, kas bus kai nuvažiuosite lotuliukas.gif biggrin.gif ale lėkit į Majesty Mirage Park Resort Kemere gal išpildys visus Jūsų norus... biggrin.gif
Papildyta:
[quote=ERA,2011 03 02, 12:57]
[/quote]
taip taip...ieškojimas užima daug laiko smile.gif aš išsirinkau ir nusprendžiau per 1 dieną, nes tik tiek laiko turėjau biggrin.gif gruodžio 31d. ryte pamačiau paskutinę dienos akciją, po piet jau sutartis rankoje turėjau biggrin.gif rinkausi taip: jau žinojau kad šį pavasarį noriu ilsėtis Kemere, kadangi vežuosi 3m vaiką, man svarbiausia buvo, kad viešbutus būtų ant jūros kranto, didelė teritorija, daug žalumos, netoli miestas, o svarbiausia pamačiau, kad tame viešbutyje yra mini zoo ir 3 klubai vaikams biggrin.gif o kas toliau nesvarbu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2011 03 02, 13:31)
lotuliukas.gif Sekretores nera, jokios.as uz ja ir uz visus kitus darbuotojus lotuliukas.gif .Gerai sakai zemiau 5* ner ko  thumbup.gif .
Pirmus 10 metu gali pergyvent o pragyvenus 20... g.gif .Nors amzius toks krizinis sokiai.gif .
Sakau ner kada dirbti kaip ta Turkija man smegenis susko.

ne jums vienai susuko mirksiukas.gif aš jaučiuosi kaip apsėsta kaip man tos kelionės reikia lotuliukas.gif tik aš tai savo direktorių imsiu kartu, tegu 3 vaikams direktoriauja lotuliukas.gif ir dar uošvius imsiu, sakė man vaikus vakarais žiūrės - šiandien pakalbinau, jie buvę, bet su anūkais važiuotų ir vėl, tai kažkaip manau kad yra teisybė ant svieto ir man nusimato visai neblogos atostogos wub.gif jau apsisprendžiau dėl vietovės arba Belekas arba Kemeras, čia dar reikės SM paskaitinėti kur smagesnė vietovė, ir tada 5* all viešbutį rinktis. o tada jau žiūrėsim kainas... čia liūdniausias etapas.. kai iš dangaus nusitrenki į žemę, tiksliau į savo finansus
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 02, 14:10)
ne jums vienai susuko  mirksiukas.gif  aš jaučiuosi kaip apsėsta kaip man tos kelionės reikia  lotuliukas.gif  tik aš tai savo direktorių imsiu kartu, tegu 3 vaikams direktoriauja  lotuliukas.gif  ir dar uošvius imsiu, sakė man vaikus vakarais žiūrės - šiandien pakalbinau, jie buvę, bet su anūkais važiuotų ir vėl, tai kažkaip manau kad yra teisybė ant svieto ir man nusimato visai neblogos atostogos  wub.gif  jau apsisprendžiau dėl vietovės arba Belekas arba Kemeras, čia dar reikės SM paskaitinėti kur smagesnė vietovė, ir tada 5* all viešbutį rinktis. o tada jau žiūrėsim kainas... čia liūdniausias etapas.. kai iš dangaus nusitrenki į žemę, tiksliau į savo finansus

po to šaltos ir dar vis nesibaigiančios žiemos, mano mintys Turkijoje...po saule... biggrin.gif
Tai čia jums visai gerai, galėsit ilgai saulę lydėti... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 03 02, 14:14)

Tai čia jums visai gerai, galėsit ilgai saulę lydėti... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aha... taip ir matau save lydinčią saulę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar nesu pasiekus tokio apsvaigimo lygio, gal kai jau žinosiu viešbutį, bus viskas aišku gal tada aplankys nirvana lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 02, 14:45)
aha... taip ir matau save lydinčią saulę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dar nesu pasiekus tokio apsvaigimo lygio, gal kai jau žinosiu viešbutį, bus viskas aišku gal tada aplankys nirvana  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif nirvana thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 03 02, 14:14)
po to šaltos ir dar vis nesibaigiančios žiemos, mano mintys Turkijoje...po saule... biggrin.gif
Tai čia jums visai gerai, galėsit ilgai saulę lydėti... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš tai jau beveik lagaminus kraunuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors kelionė tik gegužės gale lotuliukas.gif
Bet jau taaaaip laukiu šių atostogų vacation4.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti