QUOTE(Udrius @ 2011 02 05, 13:06)
Apie kokį viešbutį kalbame ? PROMO - loterinis kambarys, bet koks laisvas tuo momentu. Beje gali pasisekti ir nelabai - pvz. gali gauti su vaizdu į jūrą, bet gali gauti ir su vaizdu į šiukšlyną...
QUOTE(Cobre @ 2011 02 05, 13:17)
Bet kuris tuo metu laisvas kambarys. jis gali buti pusrusyje, gali buti palepeje (jei tokie aplamai yra tame viesbutyje), gali buti mazesnes kvadraturos nei standartai, o gali buti ir normalus standartas, bet tarkime, jei viesbutis turi club room ir standartus pagrindiniame pastate, tai rinktis negalesite, ka duos ta ir turesite. Reikia pasigilinti, kokie kambariai aplamai yra konkreciame viesbutyje, siulanciame toki varianta ir tada zinosite ko tiketis blogiausiu atveju
Neturiu omenyje kokio nors konkretaus viešbučio, tačiau prie kai kurių pamačiau promo kambarį, kuris kainuoja pigiau. Tai dabar žinosiu ir nesirinksiu. O jei užsisakau standart arba family kambarį, tai tokį ir gausim 100 proc? Nes prisikaičiau rusų puslapyje apie vieną viešbutį, kad ten ima ir apgyvendina pusrūsyje, nors žmonės užsisakė kitokį
Apskritai, kuo daugiau skaitau atsiliepimų, tuo labiau atrodo, kad nėra normalių viešbučių
Arba žmonės žiauriai išrankūs. Štai apie vieną viešbutį, kuriam esu buvus Tunise, tiek prirašyta blogo, o man visai patiko ten... O žmonėms užkliūva viskas - ir katinų pora teritorijoj, ir kalkių nuosėdos ant dušo kabinos stiklo....
QUOTE(juniore @ 2011 02 05, 15:24)
Sveiki, Geguzes men. ir as vyksiu i Turkija su savo mazyliu (1m9 men), pries du metus ten buvau pirma karta tad si bus antras tuo metu atostogavome Champion Holiday village - si karta Club hotel Belpinar. Skaitineju temas susijusias su kelione, bet neaptikau vieno rupimo momento, tai ir galvoju, ar reiketu veztis kudikiu buteliuku sildytuva ar duotu ten, nes jei gerai pamenu net ir tokio daikto kaip virdulys kambariuose nebuna
Kaip tas Champion Holiday Village? Aš linkstu prie šio viešbučio, labai graži teritorija, vaikams yra užsiėmimų...Ar nenuvylė?