Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(ERA @ 2011 03 02, 00:31)
Uzsiknisau skaityti ir ieskoti ko nepametusi  doh.gif .Nu nenoriu didelio viesbucio, noriu kad butu ale bungalai kokie.Man nereikia miesto, ale kad nepertoliausiai oro uostas butu.
Udriau, Smurka jus cia zinovai nu patarkit ka? Neviltis. doh.gif  Nu dvi bobos ir arba dvi mergicos iki 10 METU ARBA TIK VIENA MERGICA.
Diedas sako arba db pirk kelione arba paskui nebus pinigu doh.gif .Nu laukti jau nebeturiu ko.
Is pradziu uzsiroviau 4-5 zviazdu viesbuti, db galvoju gal nusileisti ant zemes ir 3 uzteks.Bet vis tiek noris AL. Klubu, kabaku man nereikia.Ir lauktuviu nereikia.Ir odos nepirksiu(nors gal ir noreciau), o geriausi saldumynai man mesa. biggrin.gif
Na patarkit ka bo liksiu visai be atostogu. blink.gif

Norite 3* ir namuku? Na Smurka gal didesne zinove, bet manau, kad sunkoka rasti toki, namukams didesne teritorija reikalinga, o didesnes 3* paprastai neturi g.gif
http://www.tophotels...n/hotel/al5355/

o sitas jums netinka pagal kaina? Tingiu tikrintis, kokia kaina jam meta, bet jusu reikalavimus daug maz atitinka g.gif

O 3* tai kazkas tokio butu:
http://www.tophotels...n/hotel/al2535/

Bent jau pirmoje linijoje. Atsiliepimu neziurejau, manau rasite pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 01 kovo 2011 - 23:01
QUOTE(ERA @ 2011 03 01, 22:31)
Uzsiknisau skaityti ir ieskoti ko nepametusi  doh.gif .Nu nenoriu didelio viesbucio, noriu kad butu ale bungalai kokie.Man nereikia miesto, ale kad nepertoliausiai oro uostas butu.
Udriau, Smurka jus cia zinovai nu patarkit ka? Neviltis. doh.gif  Nu dvi bobos ir arba dvi mergicos iki 10 METU ARBA TIK VIENA MERGICA.
Diedas sako arba db pirk kelione arba paskui nebus pinigu doh.gif .Nu laukti jau nebeturiu ko.
Is pradziu uzsiroviau 4-5 zviazdu viesbuti, db galvoju gal nusileisti ant zemes ir 3 uzteks.Bet vis tiek noris AL. Klubu, kabaku man nereikia.Ir lauktuviu nereikia.Ir odos nepirksiu(nors gal ir noreciau), o geriausi saldumynai man mesa. biggrin.gif
Na patarkit ka bo liksiu visai be atostogu. blink.gif

O Tu tikrai per Velykas nori lėkt? Ar ne vėsu, ypač mergicoms?
Įtariu, kad bungalų 3 žv. nerasi
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 02, 00:06)
O Tu tikrai per Velykas nori lėkt? Ar ne vėsu, ypač mergicoms?
Įtariu, kad bungalų 3 žv. nerasi

manau per velykas susalsim biggrin.gif , gal geguze vaziuot? audziu minty kad kol mokslo metai biskeli pigiau...(optimiste) lotuliukas.gif .
Nu nerasiu tai imsiu kas bus geresnio, bet va ziurejau 3 zviazdu nuorodas ir suabejojau ar noriu i tris zviazdas.Tai ir sakau velnias zino ko noriu nes planuoju imti + dar viena panele savo mergicai drauge, tai kaina labai isauga man.Bet vel galvoju, nus nieko as cia ant vaiku nesutaupysiu.Jei vokt tai milijona jei mylet tai karaliu. lotuliukas.gif O ir pati nemeluosiu blush2.gif komforta megstu.Esu buvusi Turkijoj 3+ prie simta metu, kai maziukei 1.5 buvo atrodo visko uzteko viskas patiko.Bet paskui prasidejo Egipto viesbuciai 5 zvaigzdziu, tai bijau Turkijoj nusivilti.
Sakau kad ieskau ko nepametusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2011 03 01, 23:21)
manau per velykas susalsim biggrin.gif , gal geguze vaziuot? audziu minty kad kol mokslo metai biskeli pigiau...(optimiste) lotuliukas.gif .
Nu nerasiu tai imsiu kas bus geresnio, bet va ziurejau 3 zviazdu nuorodas ir suabejojau ar noriu i tris zviazdas.Tai ir sakau velnias zino ko noriu nes planuoju imti + dar viena panele savo mergicai drauge, tai kaina labai isauga man.Bet vel galvoju, nus nieko as cia ant vaiku nesutaupysiu.Jei vokt tai milijona jei mylet tai karaliu. lotuliukas.gif O ir pati nemeluosiu blush2.gif  komforta megstu.Esu buvusi Turkijoj 3+ prie simta metu, kai maziukei 1.5 buvo atrodo visko uzteko viskas patiko.Bet paskui prasidejo Egipto viesbuciai 5 zvaigzdziu, tai bijau Turkijoj nusivilti.
Sakau kad ieskau ko nepametusi doh.gif

nu žinai, mes tai jau tikrai to nepamesto nerasim - teks pačiai bigsmile.gif Per moksleivių atostogas tikrai pigiau, bet man tai dar ir gegužį vėsoka. O po Egipto 5 žvaigždžių imt tris Turkijoj rizikingas reikalas, jio labaiu, kad planuojat viešbutyje tupėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 02, 00:29)
nu žinai, mes tai jau tikrai to nepamesto nerasim - teks pačiai bigsmile.gif Per moksleivių atostogas tikrai pigiau, bet man tai dar ir gegužį vėsoka. O po Egipto 5 žvaigždžių imt tris Turkijoj rizikingas reikalas, jio labaiu, kad planuojat viešbutyje tupėt  g.gif

as tik patarimo klausiu, bo pasimeciau tarp 3,4,5 zvaigzdiu, tarp ko noriu ir ar man reikia tu 4-5 zvaigzdeliu.Tai ir klausiu zmoniu kurie turi stirpiai geresni supratima uz mane.Jei vaziuociau tik as su dukra neabejotinai imciau 4ir daugiau zvaigzdes, bet jamu dar drauges mergele tai pas juos biudzetas stipriai ribotas.O mergicos kartu labai nori, o as is savo egostiskos puses galvoju, kad jei bus abi bus ramybe ir as su sese savo galesiu ramiai vyneli gurksnoti. vacation4.gif .Tai vat tokis tas variantas.
O kelione pati tai dovana man gimtadienui. tai arba jamu arba jamu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2011 03 02, 00:37)
as tik patarimo klausiu, bo pasimeciau tarp 3,4,5 zvaigzdiu, tarp ko noriu ir ar man reikia tu 4-5 zvaigzdeliu.Tai ir klausiu zmoniu kurie turi stirpiai geresni supratima uz mane.Jei vaziuociau tik as su dukra neabejotinai imciau 4ir daugiau zvaigzdes, bet jamu dar drauges mergele tai pas juos biudzetas stipriai ribotas.O mergicos kartu labai nori, o as is savo egostiskos puses galvoju, kad jei bus abi bus ramybe ir as su sese savo galesiu ramiai vyneli gurksnoti. vacation4.gif .Tai vat tokis tas variantas.
O kelione pati tai dovana man gimtadienui. tai arba jamu arba jamu lotuliukas.gif

as pasiulyciau Simena Sun Club, jei tinka pagal kaina. Ir vaikams bus kas veikti, ir jums su sese. Ir namukai ten yra. 4* AL...
Mes ten buvom pries 2 metus, mums patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 02, 00:43)
as pasiulyciau Simena Sun Club, jei tinka pagal kaina. Ir vaikams bus kas veikti, ir jums su sese. Ir namukai ten yra. 4* AL...
Mes ten buvom pries 2 metus, mums patiko  4u.gif

Pagal Turkijos turizmo ministerijos suteiktą klasifikaciją Simena Sun club yra ne * vertinamas. Tai yra pirmos kategorijos HV (holiday village arba atostogų kaimelis). Na, o pirma kategorija kaip ir prilygsta 5*

Pigiau bus Simena villas arba Seker resort. Belpinar irgi gerai, juolab kad nuo oro uosto važiuoti toli nereikės
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2011 03 01, 23:37)
as tik patarimo klausiu, bo pasimeciau tarp 3,4,5 zvaigzdiu, tarp ko noriu ir ar man reikia tu 4-5 zvaigzdeliu.

Tai jus ne i zvaigzdes ziurekit, o i kainas. Kiek ten pas ta dieda pinigu yra ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 02, 08:54)
Tai jus ne i zvaigzdes ziurekit, o i kainas. Kiek ten pas ta dieda pinigu yra ?

lotuliukas.gif Geras klausimas thumbup.gif .Kad as zinociau...Nu jei zinciau tada matyt arba nevaziuociau arba nesikuklinciau.Esme ta kad visi 4 vaziuoti sau leisti negalime(tiesa sunaitelis jau atpuola-uzaugo).Liekam mes su mazaja feja.
Aciu Smurka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2011 03 02, 10:15)
lotuliukas.gif Geras klausimas thumbup.gif .Kad as zinociau...Nu jei zinciau tada matyt arba nevaziuociau arba nesikuklinciau.Esme ta kad visi 4 vaziuoti sau leisti negalime(tiesa sunaitelis jau atpuola-uzaugo).Liekam mes su mazaja feja.
Aciu Smurka smile.gif

Esme tame, kad kai nera konkretumo jusu klausimuose, tai ir patarti nieko negalim, va pasaudem su smurka aklai su viesbuciais, bet kai nezinom sumos, kuria skiriate viesbuciui, tai ir patarimai tokie is lempos. Nes vien pasakymas, kad vykstate su dukra, tai ka jis reiskia? praktiskai nieko. Nes jei vyksite viena su dukryte, tada jau brangokai 1+1, o jei su sese ir antru vaiku, 2+2, tada pigiau, tik pasirinkimas viesbuciu gal pamazes. Na o idealiausia butu tai 2+1 rinksites ramiai ir kaina bus optimaliausia.
Jei jau kazko klausiate, tai konkretumo, konkretumo, o ne kaip ten pas jus seimoje su finansais.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 02, 09:28)
Esme tame, kad kai nera konkretumo jusu klausimuose, tai ir patarti nieko negalim, va pasaudem su smurka aklai su viesbuciais, bet kai nezinom sumos, kuria skiriate viesbuciui, tai ir patarimai tokie is lempos. Nes vien pasakymas, kad vykstate su dukra, tai ka jis reiskia? praktiskai nieko. Nes jei vyksite viena su dukryte, tada jau brangokai 1+1, o jei su sese ir antru vaiku, 2+2, tada pigiau, tik pasirinkimas viesbuciu gal pamazes. Na o idealiausia butu tai 2+1 rinksites ramiai ir kaina bus optimaliausia.
Jei jau kazko klausiate, tai konkretumo, konkretumo, o ne kaip ten pas jus seimoje su finansais.

Konkretumas toks, kad planuoju as, mano sese, mano mazoji ir drauges mergaite.Bet...drauge dar neduoda 100% kad leis savo dukra, kaip ji sako viskas priklausys nuo kainos.Tai va toks tas konkretumas.
Na as noreciau kad tilpti zmogui i 1500(maximum), bet bijau kad draugei ta kaina pasirodys per didele.Db kazkaip neisskirsto kad vaikams pigiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2011 03 02, 08:38)
Konkretumas toks, kad planuoju as, mano sese, mano mazoji ir drauges mergaite.Bet...drauge dar neduoda 100% kad leis savo dukra, kaip ji sako viskas priklausys nuo kainos.Tai va toks tas konkretumas.
Na as noreciau kad tilpti zmogui i 1500(maximum), bet bijau kad draugei ta kaina pasirodys per didele.Db kazkaip neisskirsto kad vaikams pigiau. schmoll.gif

na, as taip greitai uzmeciau aki i novaturo internetini puslapi...
cia tik kaip pavyzdys:
viesbutis Alanis beach, 4*, AI; vertinimai kaip ir vidutiniai
http://www.tripadvis...nean_Coast.html
isvykimas balandzio 29 d.
7 n., 2+2 (vaikams dejau 9 ir 10 m.)
Kainos:
2 suaugę (-ęs) x 1.752,40 LTL 3.504,80 LTL
2 vaikai x 1.157,08 LTL 2.314,16 LTL
Perkant internetu: 5.644,39 LTL

nezinau ar cia geras ar blogas variantas, bet vaikui kaina 1157 lt
minusas pagal Jusu poreikius - toli nuo oro uosto.
Is savo patirties: mes gyvenom 90 km nuo oro uosto... nezinau, man labai neuzkliuvo ta kelione is oro uosto i viesbuti smile.gif
sekmes renkantis 4u.gif

Atsakyti