Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Lionesss @ 2011 02 28, 22:54)
Mes 05.07 keliaujam i si viesbuti.

Tai susitiksim tenai tikriausiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 03 01, 11:04)
Tai susitiksim tenai tikriausiai  rolleyes.gif

Tikriausiai smile.gif siaip as pirkau pas pazistama agente , tai sake, del sio viesbucio tikrai nepasigailesim tongue.gif
Atsakyti
neberandu teztour spec.pasiulymu... ar jei dabar matosi tik per paieska?

aciu 4u.gif
Atsakyti
labas visiems 4u.gif

šiemet rugsėjį norėčiau su šeima atostogauti Turkijoj, renku info, skaitau temas nes klaust to kas jau atsakyta lyg ir nepatogu blush2.gif
mūsų chebrytė 2 suaugę ir 3 vaikai - 1m , 3m, 9m buvau užbėgus į agentūrą katalogo, tai patarė geriau rinktis viduržemio jūros pakrantę, Beleką, Sidę, Alanyą (dėl smėlio). Man prie širdies Belekas, kad tik vaikams būtų kuo patogiau, mažiau sėdėt autike. Jaučiu panašiai būtų ir į Kemero pusę. Viešbutį reikia su all in susirast kaip suprantu ir kambarį family tipo g.gif Jei kas turit kokį patarimą dėl viešbučio, būsiu labai dėkinga jei parašysite 4u.gif
Atsakyti
Uzsukau i teztouro puslapy ir aisku susigundziau apie Bodrumo viesbuciu paskaitinet, ka ten siulo.. tai ziuriu, galima 5zv, viesbuti UAI gaut uz 1909 vienam zmogui, tai man rodos visai neblogai g.gif ikalbineju tevus dar ir pavasari skrist i Bodruma cool.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 01, 12:50)
labas visiems 4u.gif

šiemet rugsėjį norėčiau su šeima atostogauti Turkijoj, renku info, skaitau temas nes klaust to kas jau atsakyta lyg ir nepatogu  blush2.gif
mūsų chebrytė 2 suaugę ir 3 vaikai - 1m , 3m, 9m  buvau užbėgus į agentūrą katalogo, tai patarė geriau rinktis viduržemio jūros pakrantę, Beleką, Sidę, Alanyą (dėl smėlio). Man prie širdies Belekas, kad tik vaikams būtų kuo patogiau, mažiau sėdėt autike. Jaučiu panašiai būtų ir į Kemero pusę. Viešbutį reikia su all in susirast kaip suprantu ir kambarį family tipo  g.gif  Jei kas turit kokį patarimą dėl viešbučio, būsiu labai dėkinga jei parašysite  4u.gif

Na tikrai pritariu, kad į Kemero puse būtų arti važiuoti, o ir vaizdelis geras bigsmile.gif kalnai... dėl viešbučio net nežinau, vistiek turite suplanavę kelionės biudžetą, aišku geriausia rinktis 5 žv. viešbučius, nes kaip rašėte, yra vaikučiai, kurie norės baseino, o kai kurie ir vandens kalnelių smile.gif pilno Al ir vaikiškos animacijos. Penai buvome Kemer resort , labai patiko, šiemet važiuojam į SM aprašytą, daugelio išgirtą Simena sun club, pažiūrėsim...
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2011 03 01, 16:03)
Na  tikrai  pritariu,  kad  į Kemero  puse    būtų  arti  važiuoti,  o ir  vaizdelis  geras bigsmile.gif kalnai... dėl  viešbučio  net  nežinau,  vistiek  turite suplanavę  kelionės  biudžetą,  aišku  geriausia  rinktis  5 žv.  viešbučius,  nes  kaip   rašėte,  yra  vaikučiai,  kurie  norės  baseino, o  kai  kurie  ir  vandens  kalnelių smile.gif pilno Al   ir  vaikiškos  animacijos.  Penai  buvome  Kemer  resort ,  labai  patiko,   šiemet  važiuojam  į  SM aprašytą, daugelio  išgirtą  Simena  sun  club,  pažiūrėsim...

ačiū, peržvelgsiu Kemer resort 4u.gif

perskaičiau šitą temą - gerai kad kažkas prakalbo apie krepšinį.... ot būčiau kelionę tuo pat metu užsakius.. doh.gif lotuliukas.gif tai tik po 18d galim lėkti.

neradau jokių įrašų apie viešbutį CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT - gal kokį atsiliepimą kas galit parašyt? kaip ten su vaikais būtų?

ir dar p.s. novaturas ir teztour tai operatoriai kaip suprantu, o kas čia per megaturas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 01 kovo 2011 - 15:53
O aš norėčiau paklausti apie kaljanus ax.gif Gal buvo kalbėta kur nors ankstesnėse temose? Nes norėčiau parsivežti jį iš TR, ir labai įdomų į ką ten reikia kreipti dėmesį ir t.t., kad nenusipirkčiau kokio nekokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 01, 15:38)
ačiū, peržvelgsiu Kemer resort  4u.gif

perskaičiau šitą temą - gerai kad kažkas prakalbo apie krepšinį.... ot būčiau kelionę tuo pat metu užsakius.. doh.gif  lotuliukas.gif  tai tik po 18d galim lėkti.

neradau jokių įrašų apie viešbutį CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT - gal kokį atsiliepimą kas galit parašyt? kaip ten su vaikais būtų?

ir dar p.s.  novaturas ir teztour tai operatoriai kaip suprantu, o kas čia per megaturas?

megaturas yra turizmo agentūra - kelionių pardavėjas kitaip sakant, ne organizatorius
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 01, 17:02)
megaturas yra turizmo agentūra - kelionių pardavėjas kitaip sakant, ne organizatorius

ale skambiai pasivadino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 01, 16:22)
ale skambiai pasivadino  g.gif

o kas čia skambaus? g.gif
Atsakyti
Uzsiknisau skaityti ir ieskoti ko nepametusi doh.gif .Nu nenoriu didelio viesbucio, noriu kad butu ale bungalai kokie.Man nereikia miesto, ale kad nepertoliausiai oro uostas butu.
Udriau, Smurka jus cia zinovai nu patarkit ka? Neviltis. doh.gif Nu dvi bobos ir arba dvi mergicos iki 10 METU ARBA TIK VIENA MERGICA.
Diedas sako arba db pirk kelione arba paskui nebus pinigu doh.gif .Nu laukti jau nebeturiu ko.
Is pradziu uzsiroviau 4-5 zviazdu viesbuti, db galvoju gal nusileisti ant zemes ir 3 uzteks.Bet vis tiek noris AL. Klubu, kabaku man nereikia.Ir lauktuviu nereikia.Ir odos nepirksiu(nors gal ir noreciau), o geriausi saldumynai man mesa. biggrin.gif
Na patarkit ka bo liksiu visai be atostogu. blink.gif
Atsakyti